Buragere, dovodiš li nam sta. Fališ na temi da predstavis neke talente?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
GavranBeli
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Stvarno je prekrasno pročitati kada navijač tog vještačkig kluba prizna da dolaze južno od Mostara tačnije iz Međugorja. Nije fulio ni za migrantska naselja Ortiješ i Žitomislići koji čine večinsku simpatizersku populaciju i oni su južnije. Pošteno od ovog škutora
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pošteno nakon što si se danas zaletio grlom u jagode. Dobra utakmica agresivna prava muška samo falili golovi da se pretvori u jos bolju. Borac strašna ekipa ali ne mogu doći do punog izražaja jer je po meni najveći problem limitiranost Vinka. Lešinari dobra brojka i navijanje. Nadam se da će Borac i Banjaluka isto uzvratiti bar bez potvrda o prebivalištu starim dva danaResolute je napisao/la: ↑07 feb 2026, 20:02Velez odigrao bolje nego mi. Povlacim gore receno. Ne moze se ovako titula ganjati, pa majku mu, na ovakvim utakmicama se i osvajaju titule. To je nase ono, ima doboj, ima prijedor, lako cemo.. qrac lako. Kiksamo sledeci vikend, i za glave da se hvatamo.
Pozitivan je povratak Leseva, nadam se da ce se svi vratiti. Ti navijaci daju posebnu draz utakmici.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Petokolonasi i socioloski slucajevi is Sarajevskih favela ocigledno opsjednuti Velezom. Ispisase par stranica lagano.
Hoćemo li dogovarati Milaka za ljeto?MostarNeretva je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:12Petokolonasi i socioloski slucajevi is Sarajevskih favela ocigledno opsjednuti Velezom. Ispisase par stranica lagano.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hajmo Posusje u napad, mozete vi to. Pokvarite Hin nedjelju
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:24![]()
![]()
![]()
Inicijativa na 0 0, pola sata poslije ode bog i trazenje investitora
Pokajao se Nodi, sad je to novi covjek. Okreno se samo skautiranju, vidio kako lahko holandezi uvale svoje krampe u Zelja pa onda i on skonto da moze ove iz Austrije
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Dobra tekma,muška. Imalo se šta vidjet iako je bilo nula nula, nije baš bilo ništa ništa. Moglo otić na obe strane. Sudija dobar. Penal pfff, ne znam šta bi reko, nekako su preblizu bili da ima kad sklonit ruku. Forza Posušje, forza likČe 
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ako je pametan slusat ce Ibru sledecih mjeseci a ne svog menadzera. Sve je izgleda u igri.mnon46 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:20Hoćemo li dogovarati Milaka za ljeto?MostarNeretva je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:12Petokolonasi i socioloski slucajevi is Sarajevskih favela ocigledno opsjednuti Velezom. Ispisase par stranica lagano.
Neka ga jos godinu dana i njega i Karica. Mogu slobodno reci da imamo mozda najbolji strucni stab u drzavi. Vrlo lako da ispliva par drugih igraca ispred Milaka. Lakapo .. sve je u igri
Mozda on zavrsi kao Ovcina
Najbolji strucni stab u drzaviMostarNeretva je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:29Ako je pametan slusat ce Ibru sledecih mjeseci a ne svog menadzera. Sve je izgleda u igri.mnon46 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:20Hoćemo li dogovarati Milaka za ljeto?MostarNeretva je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:12Petokolonasi i socioloski slucajevi is Sarajevskih favela ocigledno opsjednuti Velezom. Ispisase par stranica lagano.
Neka ga jos godinu dana i njega i Karica. Mogu slobodno reci da imamo mozda najbolji strucni stab u drzavi. Vrlo lako da ispliva par drugih igraca ispred Milaka. Lakapo .. sve je u igri
A gdje nalaze ove sizofrenicare
Nije odavno zaigrao jedan Milak u FKS, red je da se to malo osvjezi...MostarNeretva je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:29Ako je pametan slusat ce Ibru sledecih mjeseci a ne svog menadzera. Sve je izgleda u igri.mnon46 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:20Hoćemo li dogovarati Milaka za ljeto?MostarNeretva je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:12Petokolonasi i socioloski slucajevi is Sarajevskih favela ocigledno opsjednuti Velezom. Ispisase par stranica lagano.
PijaĆari su u glupilu neprikosnoveni 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Prati se Velez 24/7 . Stopao sam vrijeme kad ce se NK komponente primit .. tu podrazumijevam naravno i nk komponentu iz Sa.
Posusje ako misli o bilo kakvom napretku i izlazu iz zone ispadanja ovo trebaju danas dobiti kako znaju i umiju. Zeljo je u hajpu, nesto poput nas u zadnjih par sezona, lafo 'transferi, avioni, kamioni, pare' a tu na nos padnes kad se najmanje nadas. Znamo mi makar iz proslosti kako hoda. Ja mislim, odnosno kontam da bi mogla krnjav kec ili X u Posusju izaci na vidjelo. Ako sudije ne budu sudili u korist Zeljeznicara, mada sumjam da ce se to desiti.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Ma uzet ce kone realno, jedino ako Posusje bas ne iznenadi s novom postavom. Ako nista kone ce ko prosli put Alic frljoku neku slucajnogoGlobal je napisao/la: ↑08 feb 2026, 00:43Posusje ako misli o bilo kakvom napretku i izlazu iz zone ispadanja ovo trebaju danas dobiti kako znaju i umiju. Zeljo je u hajpu, nesto poput nas u zadnjih par sezona, lafo 'transferi, avioni, kamioni, pare' a tu na nos padnes kad se najmanje nadas. Znamo mi makar iz proslosti kako hoda. Ja mislim, odnosno kontam da bi mogla krnjav kec ili X u Posusju izaci na vidjelo. Ako sudije ne budu sudili u korist Zeljeznicara, mada sumjam da ce se to desiti.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena1 i 14 gostiju.