Jedino uz pomoc sudija mogu uzeti. Posusje puno bolje ali znamo svi kako vico stiti svoju plavusu.bvsic je napisao/la: ↑08 feb 2026, 00:53Ma uzet ce kone realno, jedino ako Posusje bas ne iznenadi s novom postavom. Ako nista kone ce ko prosli put Alic frljoku neku slucajnogoGlobal je napisao/la: ↑08 feb 2026, 00:43Posusje ako misli o bilo kakvom napretku i izlazu iz zone ispadanja ovo trebaju danas dobiti kako znaju i umiju. Zeljo je u hajpu, nesto poput nas u zadnjih par sezona, lafo 'transferi, avioni, kamioni, pare' a tu na nos padnes kad se najmanje nadas. Znamo mi makar iz proslosti kako hoda. Ja mislim, odnosno kontam da bi mogla krnjav kec ili X u Posusju izaci na vidjelo. Ako sudije ne budu sudili u korist Zeljeznicara, mada sumjam da ce se to desiti.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
"Sarajevski" je pridjev i u ovom kontekstu se piše malim slovom.MostarNeretva je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:12Petokolonasi i socioloski slucajevi is Sarajevskih favela ocigledno opsjednuti Velezom. Ispisase par stranica lagano.
na osnovu treninga bi trebalo tako biti.
hajduk živi vječno
mater ti J*** grdnuLujkaa je napisao/la: ↑08 feb 2026, 00:56Jedino uz pomoc sudija mogu uzeti. Posusje puno bolje ali znamo svi kako vico stiti svoju plavusu.bvsic je napisao/la: ↑08 feb 2026, 00:53Ma uzet ce kone realno, jedino ako Posusje bas ne iznenadi s novom postavom. Ako nista kone ce ko prosli put Alic frljoku neku slucajnogoGlobal je napisao/la: ↑08 feb 2026, 00:43
Posusje ako misli o bilo kakvom napretku i izlazu iz zone ispadanja ovo trebaju danas dobiti kako znaju i umiju. Zeljo je u hajpu, nesto poput nas u zadnjih par sezona, lafo 'transferi, avioni, kamioni, pare' a tu na nos padnes kad se najmanje nadas. Znamo mi makar iz proslosti kako hoda. Ja mislim, odnosno kontam da bi mogla krnjav kec ili X u Posusju izaci na vidjelo. Ako sudije ne budu sudili u korist Zeljeznicara, mada sumjam da ce se to desiti.
Tabela sudijskih grešaka u Wwin ligi (2025/26): Najviše odluka na štetu Željezničara i Rudara
Željezničar 6 (Nedosuđen crveni karton Radniku, nedosuđen crveni karton Slogi, poništen regularan gol protiv Radnika, nedosuđen faul protiv Radnika, pogrešno dosuđen žuti karton protiv Širokog Brijega, nedosuđen crveni karton za Radnik)
hajduk živi vječno
- svrakino1921
- Kontakt:
Rahimić: Borac je kvalitetnija ekipa od Širokog
"Mislim da protiv Širokog, s obzirom na kvalitetu koji imamo, možemo pobijediti i plasirati se dalje u Kupu", zaključio je Rahimić.
Jaooo
Pa on misli da je neki strucnjak
On jadnik ne zna da ga guraju na 4.poziciju na tabeli premijer FBiH i predsjednik sudijske organizacije
Jaaoooo
"Mislim da protiv Širokog, s obzirom na kvalitetu koji imamo, možemo pobijediti i plasirati se dalje u Kupu", zaključio je Rahimić.
Jaooo
Pa on misli da je neki strucnjak
On jadnik ne zna da ga guraju na 4.poziciju na tabeli premijer FBiH i predsjednik sudijske organizacije
Jaaoooo
Morate prestati da tako baš očajnički tražite ljudima neke greške da bi ih prozivali. Ovo iznad je klasični typo, tako da ispadaš smiješan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Osteceni, "pogresno dosuđen zuti karton i nije im sviran faul"f16 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 06:06mater ti **** grdnu
Tabela sudijskih grešaka u Wwin ligi (2025/26): Najviše odluka na štetu Željezničara i Rudara
Željezničar 6 (Nedosuđen crveni karton Radniku, nedosuđen crveni karton Slogi, poništen regularan gol protiv Radnika, nedosuđen faul protiv Radnika, pogrešno dosuđen žuti karton protiv Širokog Brijega, nedosuđen crveni karton za Radnik)
Ali zar nije kada si bolji ni sudije ti ne mogu nista
Lijepo je vidjeti da se već, evo nekoliko mjeseci unazad, ne priča o sudijskim lakrdijama nego isključivo o fudbalu. Neka tako i ostane u budućnosti.
Inače, niko ne spominje da su Lešinari došli na stadion u drugom poluvremenu!
Inače, niko ne spominje da su Lešinari došli na stadion u drugom poluvremenu!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Threeplanetrees
- Kontakt:
11 utakmica od kako je Ibro Rahimić preuzeo Velež. Njegov omjer 7 pobjeda 3 remija i 1 poraz kada su nas pokrali u Banja Luci. U 11 utakmica samo na 4 primili po gol 7 puta sačuvali mrežu. Trenerski maestro ove smiješne lige 
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Dobar jest, strašan nema price, al je ovaj prelazni rok odradio katastrofa. Doveo 5 6 igraca, niko nije pojačanje(osim Salčina), niko u prvoj ne igra, gledam sinoc osim Nukića i Salčina nemaš koga ubacit. Jedino mi imamo goreg napadača od Sarajeva u ovoj ligi, 2 metra ničega.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 feb 2026, 10:1411 utakmica od kako je Ibro Rahimić preuzeo Velež. Njegov omjer 7 pobjeda 3 remija i 1 poraz kada su nas pokrali u Banja Luci. U 11 utakmica samo na 4 primili po gol 7 puta sačuvali mrežu. Trenerski maestro ove smiješne lige![]()
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Koliko para toliko muzike zato sam i napisao ovu statistiku koja pokazuje da pravilan rad i znanje mogu parirati mnogo većim uloženim novcima. Po meni je bitno da je igrač koji je doveden igrao u svom klubu i da ga ne moramo čekati tri mjeseca da oživi. Po Ibri Spahić je treća opcija iza Šarića i Dogana koji bi mogao već u srijedu zaigrati. Zajebano je Rodjeni na zimu dovesti dobrog igrača koji je konstantno igrao da ne platišRodjeniiBrato je napisao/la: ↑08 feb 2026, 10:18Dobar jest, strašan nema price, al je ovaj prelazni rok odradio katastrofa. Doveo 5 6 igraca, niko nije pojačanje(osim Salčina), niko u prvoj ne igra, gledam sinoc osim Nukića i Salčina nemaš koga ubacit. Jedino mi imamo goreg napadača od Sarajeva u ovoj ligi, 2 metra ničega.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 feb 2026, 10:1411 utakmica od kako je Ibro Rahimić preuzeo Velež. Njegov omjer 7 pobjeda 3 remija i 1 poraz kada su nas pokrali u Banja Luci. U 11 utakmica samo na 4 primili po gol 7 puta sačuvali mrežu. Trenerski maestro ove smiješne lige![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Slika vara ljude pošto je Herrera došao prije lopte i izbio je ispred Babića.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
'Pošto je Herera imao već žuti karton' je ispravnijeZaboljesutra je napisao/la: ↑08 feb 2026, 10:35Slika vara ljude pošto je Herrera došao prije lopte i izbio je ispred Babića.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ma ja nije žuti ako si izbio loptu i stao džonom na član drugom igraču
Nihad je vidio Hererino izbijanje lopte i kontakt nakon, iz njegovog ugla je faul. Druga je stvar što eventualno var nije reagovao. Al ne možeš ti ljudima objasnit.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Arma00, AvantiBL, Beli98, benko21, BeYaZ, bordobijeli, brig, bvsic, club21, Combattente87, DoktorXabaras, GrbavicaHrammm, held9, Jet2Holiday, kolezeljovac, mnon46, Mostarska, Napapijri, Noke995, PapakIzSa, PeppermintSA, plisek, ristagrad, Samba71, seha77, Tuce11, Zaboljesutra, Zeko87, zemuntrg i 123 gosta.