Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Das 3-4 gola i onda ti i sudija ne moze nista ako si bolji.
To je bilo njihovo razmisljanje kad smo se mi zalili.
Al ka sto jedan mudar Crnogorac rece KARMA JE KURWA
To je bilo njihovo razmisljanje kad smo se mi zalili.
Al ka sto jedan mudar Crnogorac rece KARMA JE KURWA
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sve je tako
Ne bih se previše zalijetao sa otpisivanjem Želje. Zna se to vratit.
Pa ti vidi da li su 5.jurisicduska je napisao/la: ↑08 feb 2026, 16:30Hocete kako necete.let3 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 16:24Nismo ni bod zasluzili jer smo bila kar.ina rutava, al sviraj penal kad penal...i sta se pravite ludi ovdje ? ako je Bilbija đukela korumpirana, ne moraju to biti i forumasi ovdje.jurisicduska je napisao/la: ↑08 feb 2026, 16:08
Ne znam sta vam znaci bod u borbi za 5-6 mjesto, ispast necete osvojit necete ništa. Stanje redovno
Pozvali ga iz VAR sobe, gledao 20 puta situaciju, zna odlicno da je penal i opet ga ne svira na kraju![]()
UEFA nas treba ponovo banovati i zavrsiti pricu sa bandom korumpiranom.
I dzabe se nadas, yebalo te 5-6 mjesto, dosadan si sa tim ponavljanjem. Zavrsicemo ispred vas na tabeli. Opet ste poletili, nikako da naucite lekcije.
A ko je i kad rekao da nije penal ?
Ako se napise zabij 3 ne može ti sudija ništa to implicira grešku sudije.
Ne nadam se ja sam vam napisao na početku sezone kad ste bili 1. da ste kvalitetom 6. ekipa lige, sad ste 5. jer se Široki raspao. Pogledaj formu zadnjih 5 i zadnjih 10 utakmica vi ste ubjedljivo najlosija ekipa. Lijevi bek na lijevog beka nece to promijeniti.
**** ekipu gdje je Radovac nakon godinu neigranja ubjedljivo najbolji igrac. To je fakt.

Na stranu danasnji penal za Zelju,ali sudenje prvo kolo je kriminalno.Skoro svaka utakmica ima zamjerki
Ma ko otpisuje Zelju...?Tuce11 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 16:41Sve je tako
Ne bih se previše zalijetao sa otpisivanjem Želje. Zna se to vratit.
Ja danima ovdje vazim kako Zeljo ima najjacu ekipu...
Danas im samo nije bio dan, a desava se to i Liverpoolu, a kamo li da se ne desi nasem Zelji...
Što bi jedan vrli forumaš napisao:
"Samo dragi Bog zna koliko smo ja i moja porodica danas sretni"...
"Samo dragi Bog zna koliko smo ja i moja porodica danas sretni"...
Penal za Željezničar je čist, ruka u neprirodnom položaju, daleko od tijela, ni slična situacija sinoćnjoj.
Dobra izvlakuša za željezničare da fokus sa katastrofe na terenu prebace na sudije.
Dobra izvlakuša za željezničare da fokus sa katastrofe na terenu prebace na sudije.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma sta cemo prebacit, nismo zasluzili bod igrom apsolutno penal nema veze sa tim ali cist penal koji siguran sam da bi na kraju i promasili
Btw. korisnik bhsport
Pretpostavljam još jedan ubačeni element, pošto za svakog retardiranog korisnika imaju opravdanje da nije njihov (a bogme nakupilo ih se).
Pretpostavljam još jedan ubačeni element, pošto za svakog retardiranog korisnika imaju opravdanje da nije njihov (a bogme nakupilo ih se).
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Nakon odigranog 20.kola premijer lige BiH jedina promjena koju sam primjetio jeste frizura u Savića iz Borca.
Jedni na pripreme u Tursku,neki milijunski investitori ušli u BiH ,pripreme u Hrvatskoj i osvajanje turnira i starta liga Borac,Velež i Željezničar skupe ukupno tri udarca u okvir gola.Zrinjski ista igra kao i prije bezidejna i jalova inicijativa gdje nemaju ideje protiv bunker ekipa.Prijedorčani i dalje zuje kao muhe bez glave a šuplja momčad defanzivno.Široki ni sam ne zna kakvu momčad ima.Sarajevo opet mašta o tituli a ekipa igra kao i jesenji dio bez linija i energije.Uglavnom titulu i europu će izboriti momčadi koje budu najmanje kriminalne.
Posušje,Radnik,Sloga i Rudar teška borba za opstanak i nakon današnje utakmice u Posušju još više se zakompliciralo.Možda nemamo kvalitet to je sigurno ali je barem otvoreno i za tituli i europu kao i opstanak.
Jedni na pripreme u Tursku,neki milijunski investitori ušli u BiH ,pripreme u Hrvatskoj i osvajanje turnira i starta liga Borac,Velež i Željezničar skupe ukupno tri udarca u okvir gola.Zrinjski ista igra kao i prije bezidejna i jalova inicijativa gdje nemaju ideje protiv bunker ekipa.Prijedorčani i dalje zuje kao muhe bez glave a šuplja momčad defanzivno.Široki ni sam ne zna kakvu momčad ima.Sarajevo opet mašta o tituli a ekipa igra kao i jesenji dio bez linija i energije.Uglavnom titulu i europu će izboriti momčadi koje budu najmanje kriminalne.
Posušje,Radnik,Sloga i Rudar teška borba za opstanak i nakon današnje utakmice u Posušju još više se zakompliciralo.Možda nemamo kvalitet to je sigurno ali je barem otvoreno i za tituli i europu kao i opstanak.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Samo da poselamim sultana SS foruma
Sarajevo ljubavi moja 1946
Vanja8 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 16:48Ma ko otpisuje Zelju...?
Ja danima ovdje vazim kako Zeljo ima najjacu ekipu...
Danas im samo nije bio dan, a desava se to i Liverpoolu, a kamo li da se ne desi nasem Zelji...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Mislim da penal nije sviran samo zbog blizine od upućivanja lopte igrača željezničara do ruke igrača posušja, nema više od 1m.
S čime se mjeri i tko određuje koliko je udaljenostPitaristok je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:00Mislim da penal nije sviran samo zbog blizine od upućivanja lopte igrača željezničara do ruke igrača posušja, nema više od 1m.
A loše Posušje dibidus.
Teže tebi palo što nisu svirali nego njimabrig je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:02S čime se mjeri i tko određuje koliko je udaljenostPitaristok je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:00Mislim da penal nije sviran samo zbog blizine od upućivanja lopte igrača željezničara do ruke igrača posušja, nema više od 1m.![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jbg nama taman bod odgovaraomnon46 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:05Teže tebi palo što nisu svirali nego njimabrig je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:02S čime se mjeri i tko određuje koliko je udaljenostPitaristok je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:00Mislim da penal nije sviran samo zbog blizine od upućivanja lopte igrača željezničara do ruke igrača posušja, nema više od 1m.![]()
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ErosViverosViv, Zigazaga i 28 gostiju.