P.S. ima li danas neka slika sa austrijskih naslovnica
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Penal za Željezničar je čist, ruka u neprirodnom položaju, daleko od tijela, ni slična situacija sinoćnjoj.
Dobra izvlakuša za željezničare da fokus sa katastrofe na terenu prebace na sudije.
Dobra izvlakuša za željezničare da fokus sa katastrofe na terenu prebace na sudije.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma sta cemo prebacit, nismo zasluzili bod igrom apsolutno penal nema veze sa tim ali cist penal koji siguran sam da bi na kraju i promasili
Btw. korisnik bhsport
Pretpostavljam još jedan ubačeni element, pošto za svakog retardiranog korisnika imaju opravdanje da nije njihov (a bogme nakupilo ih se).
Pretpostavljam još jedan ubačeni element, pošto za svakog retardiranog korisnika imaju opravdanje da nije njihov (a bogme nakupilo ih se).
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Nakon odigranog 20.kola premijer lige BiH jedina promjena koju sam primjetio jeste frizura u Savića iz Borca.
Jedni na pripreme u Tursku,neki milijunski investitori ušli u BiH ,pripreme u Hrvatskoj i osvajanje turnira i starta liga Borac,Velež i Željezničar skupe ukupno tri udarca u okvir gola.Zrinjski ista igra kao i prije bezidejna i jalova inicijativa gdje nemaju ideje protiv bunker ekipa.Prijedorčani i dalje zuje kao muhe bez glave a šuplja momčad defanzivno.Široki ni sam ne zna kakvu momčad ima.Sarajevo opet mašta o tituli a ekipa igra kao i jesenji dio bez linija i energije.Uglavnom titulu i europu će izboriti momčadi koje budu najmanje kriminalne.
Posušje,Radnik,Sloga i Rudar teška borba za opstanak i nakon današnje utakmice u Posušju još više se zakompliciralo.Možda nemamo kvalitet to je sigurno ali je barem otvoreno i za tituli i europu kao i opstanak.
Jedni na pripreme u Tursku,neki milijunski investitori ušli u BiH ,pripreme u Hrvatskoj i osvajanje turnira i starta liga Borac,Velež i Željezničar skupe ukupno tri udarca u okvir gola.Zrinjski ista igra kao i prije bezidejna i jalova inicijativa gdje nemaju ideje protiv bunker ekipa.Prijedorčani i dalje zuje kao muhe bez glave a šuplja momčad defanzivno.Široki ni sam ne zna kakvu momčad ima.Sarajevo opet mašta o tituli a ekipa igra kao i jesenji dio bez linija i energije.Uglavnom titulu i europu će izboriti momčadi koje budu najmanje kriminalne.
Posušje,Radnik,Sloga i Rudar teška borba za opstanak i nakon današnje utakmice u Posušju još više se zakompliciralo.Možda nemamo kvalitet to je sigurno ali je barem otvoreno i za tituli i europu kao i opstanak.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Samo da poselamim sultana SS foruma
Sarajevo ljubavi moja 1946
Vanja8 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 16:48Ma ko otpisuje Zelju...?
Ja danima ovdje vazim kako Zeljo ima najjacu ekipu...
Danas im samo nije bio dan, a desava se to i Liverpoolu, a kamo li da se ne desi nasem Zelji...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Mislim da penal nije sviran samo zbog blizine od upućivanja lopte igrača željezničara do ruke igrača posušja, nema više od 1m.
S čime se mjeri i tko određuje koliko je udaljenostPitaristok je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:00Mislim da penal nije sviran samo zbog blizine od upućivanja lopte igrača željezničara do ruke igrača posušja, nema više od 1m.
A loše Posušje dibidus.
Teže tebi palo što nisu svirali nego njimabrig je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:02S čime se mjeri i tko određuje koliko je udaljenostPitaristok je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:00Mislim da penal nije sviran samo zbog blizine od upućivanja lopte igrača željezničara do ruke igrača posušja, nema više od 1m.![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jbg nama taman bod odgovaraomnon46 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:05Teže tebi palo što nisu svirali nego njimabrig je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:02S čime se mjeri i tko određuje koliko je udaljenostPitaristok je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:00Mislim da penal nije sviran samo zbog blizine od upućivanja lopte igrača željezničara do ruke igrača posušja, nema više od 1m.![]()
Ovo posusje ne zasluzuje opstanak kad su sebi dozvolili da najgoroj ekipi u ligi zabiju samo jedan go.
Rudar ce im pokazati kako se to busi.
Rudar ce im pokazati kako se to busi.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Stavite sad sliku Mirvica i ismijavajte kad je pozivo na sastanak, kad se malo dignete pokazace vam Vico sve carolije ili kad ulozite jos vise novca.invincible1921 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 16:18Sustina problema....nema ujedanecnog kriterija. Evo nek kazu pravila BH PL da ovo nije penal, al onda ga nemoi svirat nikom kad se ovako slicno desi...brig je napisao/la: ↑08 feb 2026, 16:00Ajmo analizirati situacije
Široki Borac penal (slika desno)
Posušje Željo nije penal (slika lijevo)
Pola vas pise (+ Borčevi navijači) da nije penal ovo danas, a dobro se sjećam većina ste pisali čist penal za Borac. Evo ovo dovoljno pokazuje koliko je forum realan
Dzaba ti sto varova kad se opet sve svede na odluku sudije...svira penal: Upravu je, ne svira penal: Upravu je...
Kone, kone kako se sve vrati. Sad cemo mi vama zapjevati dzaba soldi dzaba sve 
- invincible1921
- Kontakt:
Nisam ja nikad ismijavo nikoga ko god hoce i 1% da se bori protiv ovog zla i nametnuog centickog saveza...al nejse...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:12Stavite sad sliku Mirvica i ismijavajte kad je pozivo na sastanak, kad se malo dignete pokazace vam Vico sve carolije ili kad ulozite jos vise novca.invincible1921 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 16:18Sustina problema....nema ujedanecnog kriterija. Evo nek kazu pravila BH PL da ovo nije penal, al onda ga nemoi svirat nikom kad se ovako slicno desi...brig je napisao/la: ↑08 feb 2026, 16:00Ajmo analizirati situacije
Široki Borac penal (slika desno)
Posušje Željo nije penal (slika lijevo)
Pola vas pise (+ Borčevi navijači) da nije penal ovo danas, a dobro se sjećam većina ste pisali čist penal za Borac. Evo ovo dovoljno pokazuje koliko je forum realan
Dzaba ti sto varova kad se opet sve svede na odluku sudije...svira penal: Upravu je, ne svira penal: Upravu je...
=\_1921_/=
-
Pitaristok
- Kontakt:
Zar ne znaš da ima sudija koji sudi utakmicu???brig je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:02S čime se mjeri i tko određuje koliko je udaljenostPitaristok je napisao/la: ↑08 feb 2026, 17:00Mislim da penal nije sviran samo zbog blizine od upućivanja lopte igrača željezničara do ruke igrača posušja, nema više od 1m.![]()
Trenutno korisnika/ca: fks74, perodeformero, prisonbreak, Seher1921 i 22 gosta.