100% , tiha voda brijegove valja. Vazda nešta fantaziramo, budimo realni i utakmicu po utakmicu.tabba77 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 11:58Koliko su ljudi nerealni s pričom o tituli. Dižete očekivanja, hajcate raju na pogrešan način i onda kad ne osvojimo (što u ovoj sezoni možemo samo ako snsd i hdz prćija istupe iz lige) tjerate sve redom i niko i ništa vam ne valja. Zadovoljite se eventualnim osvajanjem superkupa i kupa. Pustite ljude da rade i dajte im vremena da izgrade ekipu i uspostave napokon neki sistem. Uspjeh će doći, siguran sam. Uspjeh preko noći nam nikad ništa dobro nije donio.
Sad nam je cilj Čelika resetovati i nakon srijede se posvetiti vikendu. Ne može ništa na zor i preko noći, nemamo čarobni štapić..ako naredne tri dobijemo u Doboju (iako sam negdje izrovio da je odgoden termin sa Slogom, ne znam što), kući Posušje (realno, henidkepom čemo ih trehnuti) i u Banjaluci ako uzmema cijeli plijen (ali teško, realno i X2 krnjav bi nam bio topčina) mi se možemo tek tada upučivati prema konkretnom vrhu, jer nam onda dolaze Rudar i Velež a idemo između njih Širokom koji je uvijek nezgodan protivnik ali znajući da smo im dvoje preklani utrpali na Pecari, za nadati se da taj izhod i sad ostvarimo jer su u lošijoj situaciju nego ikad!
I onda nam dolazi u aprilu dernek kod komšinice Željane, tu će se priključak aBd i ozvaničiti pompozno jer nam nakon njih direktni konkurent u svemu Zrinjski 11. u aprilu dolazi na megdan. Tako da samo lagano, utakmicu za utakmicom i hladne glave jer imamo solidnu ako ne i dobru ekipu za naše uslove a ostalo je na SŠ, našoj podršci i motivaciji igrača i željom za nabadanjem protivnika..iak se još dosta igrati ali definitvino ne smijemo na ekipama iz donjeg dijela nikad više bodove prosuti laički..sretno nam svakako!
.png)