Ma da, tako nekako otprilike.H8Z7 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:40Dijelimo mišljenje u većini stvari. Mislim da Telalović ne može iznijeti čitavu utakmicu zbog manjka fizičke spreme, Čelik je radio najbolje što može sa svojim igračima, Rijadu će trebati vremena da se navikne na ovaj tempo lige. Drugi razlog zbog kojeg mislim da neće početi je već neka uigranost koji imaju Cimirot i Ignatkov, ispred njih Ljajić i Elezi. Nadam se dobrim loptama za Renana između linija te da će barem dvije poslati u mrežu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2026, 23:35Ma dobro, da, ne mora krenuti, ali svakako bih ga ubacio, pa makar 30ak minuta.
Konkretniji mi je sa svojim pasovima i lucidnošću od Ignatkova itekako. Gdje je Ignatkov konkretniji, to je trka, i čvrstoća, vidi se da je već nekog iskustva nakupio u PLBiH, ma koliko god malo bilo, osjetno bolji tu od Telalovića. Riki kasni sa reakcijama, presporo je to, ali sasvim očekivano, bit će vremenom sve bolji, mora samo da se navikne na tempo, to može nadoći samo sa minutažom konstantnom.
Rijad jako lijepo čita igru, zna se pozicionirati, solidnih 45 minuta protiv Radnika.
Sergeja bih probao na stoperskoj poziciji, strah me da se neće kroz karijeru previše naigrati na veznjaku, nadam se da griješim.
Biti će zeznuto gore, pretpostavljam da će nam pustit posjed i čekati neku grešku ili prekid. Nadam se Mujkiću ispred Maroodze u prvih 11. Sigurniji mi je na stoperu od Maroodze.
Vjerujem da ćemo biti brži sa Renanom naprijed, Turkeš ne može odgovoriti zadatku koji je Mario tražio zadnji meč( u određenim situacijama, u nekim se moglo lako zadesiti da zabije i gol ).
Renan IN, Aldin OUT, i vidjeti za zadnju liniju šta iskombinovati, što kažeš, vezni red je već koliko - toliko uigran.
Maroodza možda da malo odmori, ipak je Mujkić navikao na meč kakav će biti u srijedu( po svim pitanjima, od psovanja, pritiska, svega ).
Sa klupe svakako ima mali milion opcija: Hujber, Telalović, Menalo, Francis i Krdžalić
U zadnjoj liniji ne bi bilo fer Bralića klupirati, koliko god volio Gojkovića i smatrao ga kvalitetnijim igračem, zaslužio je Slavko dobrim igrama da bude u prvih 11.

.png)