Sto sta fali mjestima Kobilja, Hotonj i sl?BadrHari je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:31na stranu forumska prepucavanja ovdje sa pripadnicima HZ Čekrčići Visoko, Hotonj, Koblilja Glava i Mrakovo Ilijaš, imam pitica dosta i u široj familiji i želim svima sretan put, da uživaju u nogometnom spektaklu koji nisu uspjeli sami prirediti u petak i da ih niko ne dira (simpatizere).
Također, da ne parkiraju kod Šoping centra pa da šetaju neoprezno sa obilježjima do stadiona ko po Bjelavama. Momci koji su u ultra fazonu vrebaju svaki trofej i može neko ko nije iz tog svijeta fasovat. Ne opravdavam nasilje ali se niko po Zenici ne može baš tako šetat.
Meni je uvijek Sarajevo draže od Želje bilo, iako žive u nekoj iluziji veličine da su BiH Crvena Zvezda, bar nisu lažna radnička klasa ko Željo i prosipaju šuplje priče o nekim filozofijama nogometnim i preseravaju se da su nešto što nisu.
Sto se tice setanja u obiljezjima nikuda nije sigurno da neces dobiti po nosu, ne samo u nicaze hajde prosetaj sa salom celika po sarajevu vjeruj mi da neces dobro proci, pogotvo na nekim istaknutim mjestima, helem sutra neka bude dobra tekma, fer i korektno navijanje i bolji neka pobjedi .
Sretno i jednim i drugim, vise mom klubu da prodjemo, a vidimo se svakako iduce sezone u wwwin ligi.