Izgleda da ovi Pistonsi na silu zele kopirate one pistonse krajem 80-tih i pocetkom 90-tih.
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Malo se tuklo nocas
.
Izgleda da ovi Pistonsi na silu zele kopirate one pistonse krajem 80-tih i pocetkom 90-tih.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma novčane suspenzije, možda po 1-2 utakmice, svi su tu poslije ASTripleThreat je napisao/la: ↑10 feb 2026, 03:02Slažem se.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 feb 2026, 02:54Bice ozbiljnih suspenzija.Ova cetvorica sto su ucestvovala sigurno, a evo gledam ponovo i vidim i da je glupi Lamelo usao s klupe.I to je suspenzija po pravilima.TripleThreat je napisao/la: ↑10 feb 2026, 02:40Je l' ko prati ovu tučnjavu u Charlotte? Ja evo uživo upratih, mislim da je jedna od većih tuča u posljednjih nekoliko godina.
Vjerovatno će dosta suspenzija biti.
Diabatea moralo 3-4 igrača čuvati i opet ga jedva smiriše![]()
Sje.bace CHA sebi odlicnu seriju i finu sansu za PO.
Potencijalno 3 startera na suspenziji, prevelik zalogaj za ovu mladu ekipu u naletu.
S druge strane, veteran Reed ako iole uspije nastaviti gdje je večeras započeo, biće dosta lakše prebroditi Pistonsima, bez obzira što će potencijalno biti bez rotacijskih centara.
Mora malo i ovog biti
Koševo Zapad
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Stewarta treba suspendovati za stalno, lik je klasican debil zeljan dokazivanja u ovakvim situacijama.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
JJJ odlicno igra od kako je dosao u Utah,konacno nesto sto treba ekipi,jos kad se vrati Kessler to ce biti odlicno.
Steta sto Lauri i Bailey igraju lose u odbrani ,da poboljsaju taj segment ,Utah moze dosta sljedece sezone.
Steta sto Lauri i Bailey igraju lose u odbrani ,da poboljsaju taj segment ,Utah moze dosta sljedece sezone.
Ako pod "moze dosta" mislis da se moze boriti da upadne u play in, onda si u pravu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 08:46JJJ odlicno igra od kako je dosao u Utah,konacno nesto sto treba ekipi,jos kad se vrati Kessler to ce biti odlicno.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pa ocekujemo da budemo u top6 na Zapadu,a onda svasta moze biti,ako ne iduce,onda u sljedecih par sezona,ali Utah ce biti neugodan protivnik za sve,jer tankiranja vise nece bitidscile je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:25Ako pod "moze dosta" mislis da se moze boriti da upadne u play in, onda si u pravu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 08:46JJJ odlicno igra od kako je dosao u Utah,konacno nesto sto treba ekipi,jos kad se vrati Kessler to ce biti odlicno.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ja ne znam sto se sad dize ovolika halabuka oko tankiranja, Spursi su to radili skoro 5 godina i nikom nista.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Dize se prasina jer to radi Utah koju NBA ne simpatise uopste.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:55Ja ne znam sto se sad dize ovolika halabuka oko tankiranja, Spursi su to radili skoro 5 godina i nikom nista.
Ostali timovi su mogli,a kad to radi Utah,smeta.
Mada,ni ja nisam ljubitelj tankiranja.
Moje je misljenje da izbor treba biti nasumican,bez obzira na rezultate.
Razbi okc lakerse i donccica i to bez mvp-a
U tuci pobijedio Pariski izbjeglicki geto 
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Nagrađivanje ekipe koja se trudi da bude najgora u ligi.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:55Ja ne znam sto se sad dize ovolika halabuka oko tankiranja, Spursi su to radili skoro 5 godina i nikom nista.
Prilično retardirano izgleda.
Neku večer igra Wash sa Majamijem, majko moja, Majami im uhvatio 60 skokova, ovi čim dohvate loptu, kako ko stigne, ispali šut, igra ne liči ni našta, i to neko plati i dođe da gleda??!
Taj Wash ne izvadi da im daš prva tri picka sa sljedećeg drafta.
Koševo Zapad
Mislim na opcenito doncica jer igra u LAL i kandidat za mvp,a znam da je ozlijeden
- Shategabri
- Kontakt:
Pa kako su doncica razbili kad ne igra? Sad da su lakersi dobili trebalo se napisati razbise Lakersi OKc i Shai i to bez mvp Doncica?
Haaa isti qurac jelde?
Svasta.
Pa shai je tata za doncica,a @ronaldo99 sta jesi to ljubomoran sto je okc najjaca
Joj Markinhia.
Kako ono kažu: Nije majka Muju klela što se kladio, nego što se vadio.
Kako ono kažu: Nije majka Muju klela što se kladio, nego što se vadio.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Bitno je ispoljiti osjecaje pa makar ispao i glup.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O cemu ti ba pricas? Prvo, SA jeste u lutriji 6 godina, ali 2 od tih 6 godina je ekipa bila u play inu.Dakle, nije se tankiralo, nego si bio mediokritet.Pravo tankiranje se desilo za draft Wembya i to ne na nacin kako to sramotno rade gotovo sve ekipe ove sezone.SA je tad trejdovao svoja 3 najbolja mlada igraca u Murrayu, Whiteu u Poeltlu da bi "kvalitetom" bio u mogucnosti da bude medju prva 4 izbora na draftu.Svaka sezona poslije toga je rezultat slabog rostera i postepena gradnja. To je rizik koji te moze staviti 10 godina u dubiozu i koji ne zna svaka fransiza iznijeti.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑10 feb 2026, 09:55Ja ne znam sto se sad dize ovolika halabuka oko tankiranja, Spursi su to radili skoro 5 godina i nikom nista.
To ekipe ove sezone, izuzev BKN i SAC koji je u rasulu, ne rade vec bezobrazno tankiraju.Jel to IND sa de facto samiponskom ekipom, doduse bez glavnog igraca, ali i sa All starom u Siakamu cak i ove sezone treba da bude ovako losa? Pa sad kad dobiju visoki pik i trejdom za Zubca, slijedece godine ce biti 1.favorit na Istoku. Jel to WSH treba da bude ovako los sa visestrukim lutrijskim pikovima plus su trejdovali za 2 All star igraca od cega jednog svjesno ne igraju? Jel to NOP treba da bude ovako los za Zionom i igracima u rosteru koje trazi fakticki "pola lige" od Murphya, Jonesa, Beya, pa nadalje plus jos 2 lutrijska pika koja super igraju ove sezone.Jel to DAL trebao da bude ovako los sa jednim od najplacenijih rostera lige itd itd.
E to je besramno tankiranje i ima razlike.Meni je ok tankiranje, ali to vise i nije tankiranje kad trejdujes svoje najbolje igrace, poput sad MEM kad su dali JJJa, pa te ekipe KVALITETOM ne mogu da dobiju tekmu u NBAu. Sramno je i ovo sto UTA radi da sjedne najbolje igrace u 4/4.
SA to nikad nije radio, nego je dao sve svoje najbolje i usao u rizik.Isto tako smo mogli i ispusiti, jer po ovim tank pravilima, cak i sa najlosijim rekordom nemas garanciju da ces birati medju 4 prva pika.To najbolje zna DET.
- Slatinash_7
- Kontakt:
A j.bg nezalaganje ne mogu svi biti u vrhu, ti si gore nabrojao bruku ekipa sa zapada koje kao treba da budu dobre,da se bore za PO ali ne može jednostavno..Pelicansi su preloše raspoređene kvalitete, Dallas sa zdravljem 0, Memphis je po meni morao bolje ali ne možeš sa onim luđakom..malo bolje kad pogledaš sve je to u par deka od onoga što se moglo očekivati..Jazz čak ima i više pobjeda nego što su mislili da će imati i po meni je loše ovo što rade i garantujem da će im se to loše i vratiti u lutriji..Wizardsi su kanta za nabijanje,skupina visokih tankih krila bez poštenog playa itd itd
Jednostavno nekad sezona krene loše i ode u nepovrat jer su ovi gore toliko bolji od tebe da se to ne može stići..Jedino mi nije jasno što neke druge ekipe nisu povukle Memphis/Dallas potez i trejdali svoje "najbolje" igrače, tipa Ziona
Jednostavno nekad sezona krene loše i ode u nepovrat jer su ovi gore toliko bolji od tebe da se to ne može stići..Jedino mi nije jasno što neke druge ekipe nisu povukle Memphis/Dallas potez i trejdali svoje "najbolje" igrače, tipa Ziona
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.