E baš uživate 100-200 ljudi u kopu, bježi neozbiljni ste totalno.Venom je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:31Mi trenutno uzivamo plodove tih bojkota. Mozda bi i vi sta bojoktovali al Mirvic vas redovno budalama napravi.Noke995 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:10S navijačkog aspekta, robijaši imaju više bojkotovanih utakmica poslije rata nego onih na kojim su bili.
Svake sezone su nešto bojkotovali, vi Boga mi pričate ko da se igra fudbal godinu dana.
Godinama zjapio prazan stadion, pa se dignu jednu dvije tekme bude 10k pa opet godinu prazan i sve tako.
Opet kažem hajp, sve okej, sve razumijem neka vas, ali nemojte vi o posjetama pričat bilo kome.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MNON
- Threeplanetrees
Ovako se skretničari nalože kada igraju sa Veležom sindrom malih klubova. Samo što zeničani ne pišu nikakva saopštenja. Da sutra igramo protiv njih već bi tri nakucali dva klub i jedno grupa
Ne daju nam na zapadnu tribinu
stavili nam kavez
dali nam 300 karata 5% kapaciteta
Edo nisi svjestan šta te čeka
Ali imamo pencilin za sva ta njihova blamiranja. Duša nam tačeve im pucat i izudarat na Grbavici
Ali imamo pencilin za sva ta njihova blamiranja. Duša nam tačeve im pucat i izudarat na Grbavici
Vi ste nebitni u univerzumuThreeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:44Ovako se skretničari nalože kada igraju sa Veležom sindrom malih klubova. Samo što zeničani ne pišu nikakva saopštenja. Da sutra igramo protiv njih već bi tri nakucali dva klub i jedno grupaNe daju nam na zapadnu tribinu
stavili nam kavez
![]()
Ali imamo pencilin za sva ta njihova blamiranja. Duša nam tačeve im pucat i izudarat na Grbavici![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako se levat uvijek upeca 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Javite se kad osvojite neku ligu a da nije prva federacije.Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:44Ovako se skretničari nalože kada igraju sa Veležom sindrom malih klubova. Samo što zeničani ne pišu nikakva saopštenja. Da sutra igramo protiv njih već bi tri nakucali dva klub i jedno grupaNe daju nam na zapadnu tribinu
stavili nam kavez
![]()
Ali imamo pencilin za sva ta njihova blamiranja. Duša nam tačeve im pucat i izudarat na Grbavici![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Noke995 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:41E baš uživate 100-200 ljudi u kopu, bježi neozbiljni ste totalno.Venom je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:31Mi trenutno uzivamo plodove tih bojkota. Mozda bi i vi sta bojoktovali al Mirvic vas redovno budalama napravi.Noke995 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:10S navijačkog aspekta, robijaši imaju više bojkotovanih utakmica poslije rata nego onih na kojim su bili.
Svake sezone su nešto bojkotovali, vi Boga mi pričate ko da se igra fudbal godinu dana.
Godinama zjapio prazan stadion, pa se dignu jednu dvije tekme bude 10k pa opet godinu prazan i sve tako.
Opet kažem hajp, sve okej, sve razumijem neka vas, ali nemojte vi o posjetama pričat bilo kome.

Ja bih zamolio moje Zeničane da ovu temu ostave navijačima dva bratska kluba, još uvijek se nisu dogovorili koji je klub imao više četnika u svojim redovima, diskusija traje deset godina, fina gradska raja zapela u letargiju.
- Threeplanetrees
Šta je ovo nesto ne valja. Do sada samo dvojica sa brojačem članova i posjeta usput i policajcem za određivanje forumske navijačke pripadnosti 
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ima ovdje bivola, nalozis za sekundu.
Reče navijač kluba koji su izdali više saopštenja i otvorenih pisama od Denisa Bećirevića...Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:44Ovako se skretničari nalože kada igraju sa Veležom sindrom malih klubova. Samo što zeničani ne pišu nikakva saopštenja. Da sutra igramo protiv njih već bi tri nakucali dva klub i jedno grupaNe daju nam na zapadnu tribinu
stavili nam kavez
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-s ... eno/309604
Raštika raštika to je prava stvar, ko ne puši raštiku nije normalan...
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- Threeplanetrees
Hahahahahahaha petorica
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Doći ću, naravno. Na naplatnim gas masku stavit jer štipa.Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:41Dodji sutra u Zenicu da prodises malo, ipak je sarajevo najzagadjeniji grad u europi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Svaka ćast pravima zenićanima sto su realni

-
Crkvice1988
- Kontakt:
sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:21Ovako se Velez nalozi kad mi dolazimo. Odlika malih klubova.
Pijacari napune svoj stadioncic samo kad im veliki Zeljo dođe u goste
-
Hordas1990
- Kontakt:
Horic izjavio:Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:06De nadji mi ko je ovo izjavio, posto sam gledo press. Standardni spinovi sibicarskih novinara
Pozitivna trema je tu, jedva čekamo da počne utakmica. Za ove utakmice radi, trenira i živi.
Blago tebi, eto bar se nisi djaba rodio. Sutra vrhunac u zivotu svakoga zenićaninaCrkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:06De nadji mi ko je ovo izjavio, posto sam gledo press. Standardni spinovi sibicarskih novinara
Ja vam iskreno cestitam i nadam se da cete uzivati u spektaklu.
Kakav si druze...BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:02Ma nek uziva jos malo.Koliko je on opterecen Zeljom. Zavrsice se duska i to,pa sta ces onda stavit kao sliku.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 07:53Dule, ko ti je taj na profilnoj ????jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2026, 07:43
Onda vrijede sve do titule Leotara.![]()
Nisu igrali srpski klubovi.
Dakle imate 3 titule, 2 kupa i 3 superkupa manje, jer vrijede ti argumenti.
Ovo je nesto u vezi vas?
Halalite onda nisam htio podgrijavati prepucavanje...Sorry
Mada i sad ne znam o kome se radi...
Balorda je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:49Ja nisam spreman za ovo, previše je. Na komšije sam navikao, živimo s njima, željezničari su postali šega pa je zabavno, ali zeničane će biti teško probaviti.