Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta je ovo nesto ne valja. Do sada samo dvojica sa brojačem članova i posjeta usput i policajcem za određivanje forumske navijačke pripadnosti 
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ima ovdje bivola, nalozis za sekundu.
Reče navijač kluba koji su izdali više saopštenja i otvorenih pisama od Denisa Bećirevića...Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:44Ovako se skretničari nalože kada igraju sa Veležom sindrom malih klubova. Samo što zeničani ne pišu nikakva saopštenja. Da sutra igramo protiv njih već bi tri nakucali dva klub i jedno grupaNe daju nam na zapadnu tribinu
stavili nam kavez
dali nam 300 karata 5% kapaciteta
Edo nisi svjestan šta te čeka
![]()
Ali imamo pencilin za sva ta njihova blamiranja. Duša nam tačeve im pucat i izudarat na Grbavici![]()
https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-s ... eno/309604
Raštika raštika to je prava stvar, ko ne puši raštiku nije normalan...
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Hahahahahahaha petorica
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Doći ću, naravno. Na naplatnim gas masku stavit jer štipa.Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 14:41Dodji sutra u Zenicu da prodises malo, ipak je sarajevo najzagadjeniji grad u europi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Svaka ćast pravima zenićanima sto su realni

-
Crkvice1988
- Kontakt:
sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:21Ovako se Velez nalozi kad mi dolazimo. Odlika malih klubova.
Pijacari napune svoj stadioncic samo kad im veliki Zeljo dođe u goste
-
Hordas1990
- Kontakt:
Horic izjavio:Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:06De nadji mi ko je ovo izjavio, posto sam gledo press. Standardni spinovi sibicarskih novinara
Pozitivna trema je tu, jedva čekamo da počne utakmica. Za ove utakmice radi, trenira i živi.
Blago tebi, eto bar se nisi djaba rodio. Sutra vrhunac u zivotu svakoga zenićaninaCrkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:06De nadji mi ko je ovo izjavio, posto sam gledo press. Standardni spinovi sibicarskih novinara
Ja vam iskreno cestitam i nadam se da cete uzivati u spektaklu.
Kakav si druze...BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:02Ma nek uziva jos malo.Koliko je on opterecen Zeljom. Zavrsice se duska i to,pa sta ces onda stavit kao sliku.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 07:53Dule, ko ti je taj na profilnoj ????jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2026, 07:43
Onda vrijede sve do titule Leotara.![]()
Nisu igrali srpski klubovi.
Dakle imate 3 titule, 2 kupa i 3 superkupa manje, jer vrijede ti argumenti.
Ovo je nesto u vezi vas?
Halalite onda nisam htio podgrijavati prepucavanje...Sorry
Mada i sad ne znam o kome se radi...
Balorda je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:49Ja nisam spreman za ovo, previše je. Na komšije sam navikao, živimo s njima, željezničari su postali šega pa je zabavno, ali zeničane će biti teško probaviti.
Cestitke svim zenicanima, sutra je dan za koji su se rodili i za koji zive.
Prekosutra da umrete, nece vam biti zao
Prekosutra da umrete, nece vam biti zao
To novinar mislio da se za ove utakmice rOdiHordas1990 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:09Horic izjavio:Crkvice1988 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 15:06De nadji mi ko je ovo izjavio, posto sam gledo press. Standardni spinovi sibicarskih novinara
Pozitivna trema je tu, jedva čekamo da počne utakmica. Za ove utakmice radi, trenira i živi.
Naravno da je igracima gust igrati ovakve utakmice...ili je igracima drugih timova, u ovom slucaju Sarajeva, isto igrati pred 10 hiljada na najboljem stadionu u drzavi ili na livadama gdje ne dodje ni rodbina igraca na utakmicu.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 10 feb 2026, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Teško će mnogima pasti povratak jedinog BH kluba u rukama navijača, političke funjare od klubova se plaše poštenog Čelika
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nije to nista pozitivno, uvjericete se i sami. Nemate vi sta traziti u PLBiH sa tim budzetom i organizacijom. Nije ovo vise ona ista liga.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Zenički Nodi 
Bolje nego Barcelona sa lavora i gledanje taljenje Mirvića sa Vicom, dok se oni raskusuraju hordama ostane da šute, ako i progovore brzo se glas razuma ugasi, opcija nema, kup je kup pa makar i naštiman bio.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:06Nije to nista pozitivno, uvjericete se i sami. Nemate vi sta traziti u PLBiH sa tim budzetom i organizacijom. Nije ovo vise ona ista liga.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena1, NazorUso, SilaMoc1946, zemuntrg i 51 gost.