Veliko si mucko đubre
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kolega Vanja, hajd sto ovaj terorista sa sugavice nije skonto sta je covjek napisao, ali ti i ti se primio.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:32U kakvom je lik zanosu ili je se napucao dobrano, ne zna ni sta pise vise...19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:30Covjek se ponosi s cinjenicom da ljudi iz jezgra grupe uzimaju sebi pare namjenjenu klubu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Celik je klub navijaca, clanovi kluba tj navijaci su vlasnici. Kod vas toga nema, vi samo dobijete popust 10% na crno crveni sal, onaj nedavno sto vam je izasao u fan sopu
Vi vise nemate nikakva prava, ni vi niti ovi sa druge strane. Zato vam i jest Ajlah u klubu, sta mozete? Nista. Ko je moze otjerat, da vidimo.
Ismir sta kaze tako ce i bit. Ne benda vas covjek ni 2% eeee tugo
Skoro ko Adem kad ga zabije Želji iz slobodnjaka.
-
GavranBeli
- Kontakt:
To Rile bezobraznice kako si ga uvalioDajdza11 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:20Kolega Vanja, hajd sto ovaj terorista sa sugavice nije skonto sta je covjek napisao, ali ti i ti se primio.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:32U kakvom je lik zanosu ili je se napucao dobrano, ne zna ni sta pise vise...19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:30
Covjek se ponosi s cinjenicom da ljudi iz jezgra grupe uzimaju sebi pare namjenjenu klubu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Celik je klub navijaca, clanovi kluba tj navijaci su vlasnici. Kod vas toga nema, vi samo dobijete popust 10% na crno crveni sal, onaj nedavno sto vam je izasao u fan sopu
Vi vise nemate nikakva prava, ni vi niti ovi sa druge strane. Zato vam i jest Ajlah u klubu, sta mozete? Nista. Ko je moze otjerat, da vidimo.
-
sanjinusto
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:23Robijasi **** komplet političku scenu u Zenici i otjerali bagru iz kluba, sad tu istu bagru kamatare, ide keš od grada i kantona za klub navijača, niko ne smije kontru opalit.sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:15Pa nije im bas zabranio, ali dao im je procenat od karata tako da su sad mirni.![]()
S druge strane horde nisu u stanju polupijanu Ajlu otjerati iz kluba, draža je Mirviću nego sto pitara da se sastave.
Je li ovo moguce?
Pa dobro šta sad, vidiš da im je bogojavljanje kad Sarajevo dolazi.
Sutra neradni dan u Zenici, nisu ovako bili sretni bruku godina. Meni je drago da ih malo usrećimo i da se furaju da su bitni, pa ja.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dobrodosli u 21. vijek. Kako se osjecate?Dajdza11 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:20Kolega Vanja, hajd sto ovaj terorista sa sugavice nije skonto sta je covjek napisao, ali ti i ti se primio.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:32U kakvom je lik zanosu ili je se napucao dobrano, ne zna ni sta pise vise...19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:30
Covjek se ponosi s cinjenicom da ljudi iz jezgra grupe uzimaju sebi pare namjenjenu klubu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta udišu 365 dana u godini, dobro je da su samo maloumni.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Vakcinišite pacove na naplatnim!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Naravno da je moguće ali treba izaći na ulice, pokazati kako izgledaju navijači najveće i najjače stranke u ZDK. Avangarda po tom pitanju za mnoge koji mjaucu ovdje, laga samo, klub navijača se vraća.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ma zatvoreni u svojoj kasabi ko u toru, nigdje iz grada ne izlaze ubise ih kompleksi i mržnja, kontaju nekom zanimljivi,kakvi bolesni umovi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mali Durmiš i njegove rutine pred kontrolni iz matematike.
Hajd ih nemoj ložit, zovu se divovima a šamaraju ih srednjoškolci kad se sretnemo.
Hajd ih nemoj ložit, zovu se divovima a šamaraju ih srednjoškolci kad se sretnemo.
Još kad im Fudo napravi mek dolans !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Covjek ima konekcije sa Zrinjskim i blizak je sa Beusom i Sulentom.guadalupe je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:40Boga mi vi ste bolesni mitomani. HDZ se petlja da se ne usvoji vas statut ? Zar vi stvarno vjerujete u te lazi, ljudi ruse drzavu, hoce treci entitet, lobiraju za izborni zakon, ali sad su oko zeljinog statuta se pozabavili.BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:37HDZ ministar pravde. Preko kojeg odugovlace usvajanje statuta.
Znaci nije moguce da vam nesto ne stima, nego vas sabotiraju i ata oni imaju od toga ako moze pojasnjenje ?
Daj ba ne pravimo se budale,ljudi 4 godine drzali federaciju u blokadi i tehnickom mandatu. Nije Zrinjski postao to sto jeste samo tako,sto je Mostar leglo najvecih fudbalskih talenata,nego zato sto je HDZ-ov politicki projekat. Ugrozeni i obespravljeni,godinama drze sva bitnija ministarstva u federaciji. Svaki drzavni sluzbenik zasticen ko medvjed.
Drzava se ne rusi samo kroz institucije i politiku,rusi se i kroz poljoprivredu,proizvodnju,sport..
Beus i Vico godinama vedre i oblace savezom,gdje su za to vrijeme ostali klubovi.
Pa normalno da im je u cilju da odugovlace,jer usvajanje tog statuta,znaci legalizaciju i otvoren put za velika ulaganja .
Je bo ti mitoman tetku onu u supak. Nemam pojma ko si,pretpostavljam da si pitar jer je to vasa ustaljena retorika,ali majstore da Sarajevo sad ide u izmjene statuta,napravili bi im 1001 problem. Zato sto im jako Sarajevo i Zeljo neodgovara.
Zasto se godinama ne usvoji zakon o sportu . Zato sto sve sto se tice jacanja drzave opstruiraju.
Cuj ti logike,zasto bi oni opstruirali nesto,a vamo navodi rusenje drzave i 3 entitet.Odugovlace i ucijenju sve sto mogubi tice se napretka BiH, I mi smo mitomani bolesni,to je tvoj navijacki zakljucak. Hajde razmisli malo prije nego napises nesto.
Moguce da nam i ne stima nesto,necu to iskljuciti. Ali vjeruj mi kratkog im je to vijeka.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 10 feb 2026, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sutra u Zenicu ko da Real Madrid dolazi.
Uzeli svi slobodan dan.
Uzeli svi slobodan dan.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Nemoj ga molim te. Tu mu je sva pamet i duhovitost izasla na vidjelo.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:41Sa ovom HDZ glavom ako se pojavi na nasoj temi mogao bi put Banovica...BarbareZeljin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:37HDZ ministar pravde. Preko kojeg odugovlace usvajanje statuta.
Svaki im komentar tipa: sta udisu, kasaba 

Pa i Sar je malo jaca kasaba nista posebno za balkan, kamoli za Europu. A sto se tice kvaliteta zraka pa najzagadjeni grad na sjevernoj hemisferi je Sarajevo
Ne bih nikad u zivotu zivio u Sar i da sam rodjen odselio bi. Dovoljno kad cujem ono nesta, povratio bih odmah 
Chily je opasan ubija, ne vadi nikako, avenija zigu sa strane
Pa i Sar je malo jaca kasaba nista posebno za balkan, kamoli za Europu. A sto se tice kvaliteta zraka pa najzagadjeni grad na sjevernoj hemisferi je Sarajevo
Chily je opasan ubija, ne vadi nikako, avenija zigu sa strane
Dolazi Rejal sa lavoraJet2Holiday je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:05Sutra u Zenicu ko da Real Madrid dolazi.
Uzeli svi slobodan dan.
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Google [Bot] i 10 gostiju.