Još da vidimo šta ćemo sa Ibraheem-om i Garsijom.
Valjda se klub nekad oglasi i za Garčevića.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Na Tm pise da je Garcevic otisao besplatno u StupcanicuLevin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:37Dakle, status Simonija je jasan. Sretno Simoniju i da napravu karijeru. Ja se nešto ne mogu oteti utisku da nije dobio dovoljno prostora ali kako se ni u Zmijavcima nje mogao nametnuti vjerovatno tu i nema nekog velikog kvaliteta.
Još da vidimo šta ćemo sa Ibraheem-om i Garsijom.![]()
Vidio sam i mogao je to klub objaviti na zvaničnim kanalima. Makar se zahvaliti igraču na angažmanu. Kakvom takvom. Mislim da je ovo nekorektno, nemaš ti stotinu igrača pod ugovorom i fino je predstavljen bio kad je dolazio.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:50Na Tm pise da je Garcevic otisao besplatno u StupcanicuLevin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:37Dakle, status Simonija je jasan. Sretno Simoniju i da napravu karijeru. Ja se nešto ne mogu oteti utisku da nije dobio dovoljno prostora ali kako se ni u Zmijavcima nje mogao nametnuti vjerovatno tu i nema nekog velikog kvaliteta.
Možda je i kluba sramota kakvih sve igrača imamo pa ljudi osjećaju neku dozu nelagode da išta objaveLevin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:02Vidio sam i mogao je to klub objaviti na zvaničnim kanalima. Makar se zahvaliti igraču na angažmanu. Kakvom takvom. Mislim da je ovo nekorektno, nemaš ti stotinu igrača pod ugovorom i fino je predstavljen bio kad je dolazio.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:50Na Tm pise da je Garcevic otisao besplatno u StupcanicuLevin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:37Dakle, status Simonija je jasan. Sretno Simoniju i da napravu karijeru. Ja se nešto ne mogu oteti utisku da nije dobio dovoljno prostora ali kako se ni u Zmijavcima nje mogao nametnuti vjerovatno tu i nema nekog velikog kvaliteta.
Vrlo cesto je je*eno dovesti igraca iz ekipe koja igra na kontre a da se dobro adaptiraju. I on i faray bi bolje legli adzemovom stilu fudbala nego slavisinom, da je doticni to uspio sprovest u djelo u prosloj polusezoni.tiagofaria25 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:53Vala mogao se dogovorit Ghorzi iz Radnika, istice mu ugovor na ljeto, Bayala nas odbio i ko zna ko jos, Radnik bi ga vjerovatno pustio za sicu, a nije los igrac, a mi deficitarni desno skroz na skroz.
Razumijem to 100%, ali ako dodje gdje se igra na drugaciji nacin opet nece ostati bez vlasitih kvaliteta, a dokazao je da ih ima… Brzina, eksplozivnost, prodornost, slican Cveti. Jbg to je u svakom slucaju iza nas, nadat ce da ce doci neko ko nije losiji od njega, ako ikoga dovedu.Anpa je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:58Vrlo cesto je je*eno dovesti igraca iz ekipe koja igra na kontre a da se dobro adaptiraju. I on i faray bi bolje legli adzemovom stilu fudbala nego slavisinom, da je doticni to uspio sprovest u djelo u prosloj polusezoni.tiagofaria25 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:53Vala mogao se dogovorit Ghorzi iz Radnika, istice mu ugovor na ljeto, Bayala nas odbio i ko zna ko jos, Radnik bi ga vjerovatno pustio za sicu, a nije los igrac, a mi deficitarni desno skroz na skroz.
Ne znam. Najavljen je bio kao velika nada a pojedini su i ovdje govorili kako pokazuje da je talenat. Uostalom možda je posudba kakva.GIBRA je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:53Možda je i kluba sramota kakvih sve igrača imamo pa ljudi osjećaju neku dozu nelagode da išta objaveLevin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:02Vidio sam i mogao je to klub objaviti na zvaničnim kanalima. Makar se zahvaliti igraču na angažmanu. Kakvom takvom. Mislim da je ovo nekorektno, nemaš ti stotinu igrača pod ugovorom i fino je predstavljen bio kad je dolazio.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:50
Na Tm pise da je Garcevic otisao besplatno u Stupcanicu
Narednih 5 godina nodi i kompanija da pišu o Simoniju i Sabicu kako su Mega talenti samo niko ne vidi, a drugi neka igraju Evropske grupe, takodjer da se pojačavamo sa ovakvim donerima poput Nastića
Ma objava o njemu može biti samo kao objava o Trogrančiću, nemaš se na čemu zahvaliti, bio jednu utakmicu na klupi. Iskren da budem očekivao sam neku kolektivnu objavu zahvale njemu i Simoniju...ali daleko nam je to od nekog najvećeg problema u Klubu, bačene jesu sigurno neke pare na Garčevića i ne treba to umanjivati ali ni približno kao za holanđane, pejića, osmanovića....GIBRA je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:53Možda je i kluba sramota kakvih sve igrača imamo pa ljudi osjećaju neku dozu nelagode da išta objaveLevin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:02Vidio sam i mogao je to klub objaviti na zvaničnim kanalima. Makar se zahvaliti igraču na angažmanu. Kakvom takvom. Mislim da je ovo nekorektno, nemaš ti stotinu igrača pod ugovorom i fino je predstavljen bio kad je dolazio.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 17:50
Na Tm pise da je Garcevic otisao besplatno u Stupcanicu
Narednih 5 godina nodi i kompanija da pišu o Simoniju i Sabicu kako su Mega talenti samo niko ne vidi, a drugi neka igraju Evropske grupe, takodjer da se pojačavamo sa ovakvim donerima poput Nastića
Nikakve objave o Trogrančiću nije bilo. Ovdje se ne radi o novcu i nismo mi Stupčanica ili Tekstilac iz Dervente. Imati ugovor sa Željom nije kao biti u nekom drugoligašu jer ima težinu hiljada ljudi koji prate klub i dolaze na utakmice ali i klub to treba pokazati. Nadao sam se da nikad nećemo više imati slučaj Trogrančić. Makar ga ispratiš gospodski ako se furaš da si gospodski klub.AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:29Ma objava o njemu može biti samo kao objava o Trogrančiću, nemaš se na čemu zahvaliti, bio jednu utakmicu na klupi. Iskren da budem očekivao sam neku kolektivnu objavu zahvale njemu i Simoniju...ali daleko nam je to od nekog najvećeg problema u Klubu, bačene jesu sigurno neke pare na Garčevića i ne treba to umanjivati ali ni približno kao za holanđane, pejića, osmanovića....
Upravo to kažem jer je nije bilo, Trogrančić je bio par utakmica a Garčević jednu pa nemaš šta ni napisati. Slažem se da treba prikazati šta se dešava posebno jer nigdje nismo ništa mogli saznati a to je i obaveza zvaničnih kanala. Kod Vedada mislim da je bio problem jer nam je došao kao igrač koji 6 mjeseci u TC nije igrao iz razloga što nije produžio ugovor, tu realno nisu dobro razmišljali ni ljudi koji rade sa njim jer tada očekivati da se nametneš ispred Boljevića, Cvete, Vinija i ostalih pojačanja nije bilo realno. A valjda je imao i neku povredu. Holanđana, Pejića i Osmanovića hoće biti nažalost ali nikada nadam se kao nositelja tima kako je to Adžem planiro.Levin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 21:08Nikakve objave o Trogrančiću nije bilo. Ovdje se ne radi o novcu i nismo mi Stupčanica ili Tekstilac iz Dervente. Imati ugovor sa Željom nije kao biti u nekom drugoligašu jer ima težinu hiljada ljudi koji prate klub i dolaze na utakmice ali i klub to treba pokazati. Nadao sam se da nikad nećemo više imati slučaj Trogrančić. Makar ga ispratiš gospodski ako se furaš da si gospodski klub.AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 20:29Ma objava o njemu može biti samo kao objava o Trogrančiću, nemaš se na čemu zahvaliti, bio jednu utakmicu na klupi. Iskren da budem očekivao sam neku kolektivnu objavu zahvale njemu i Simoniju...ali daleko nam je to od nekog najvećeg problema u Klubu, bačene jesu sigurno neke pare na Garčevića i ne treba to umanjivati ali ni približno kao za holanđane, pejića, osmanovića....
Uostalom, možda je posuđen Supčanici kao i Efendić. Obojica su tamo.
Holanđana, Pejića i Osmanovića će uvijek biti samo se nadam ne u ovolikom broju.
Hulahopka poceo si ic na gostovanja s pitarima. Fino.GavranBeli je napisao/la: ↑10 feb 2026, 22:40Danas prvo CIPS poslo da bi kupio kartu. Oj Zenico velegrade sta ti papci rade
Samo polahko drug...dosta koji su se smijali i sprdali o Muharemu, vidjece klasu za ovu ligu...da zacepi nekim fino usta posto se plaho razumiju u nogometmuharemovicdzelo je napisao/la: ↑10 feb 2026, 22:40Efendić je bio jedan od najgorih po fizičkim parametrima pa je odlučeno da ostane u Stupčanici jer nam ne može pomoći. Šamar u nedjelju je došao u najboljem trenutku po nas.
Ćosić će morati na gol. Nema drugog rješenja da se riješi zaštićeno godište. Posebno ako dođu i pojačanja na desnom beku i na krilu, a trebala bi. Što se mene lično tiče očekujem Muharema odmah u napadu. Što sam gledao na treningu - sigurno će donijeti promjenu u timu i u načinu same igre.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987 i 46 gostiju.