Nisu, Zeljovci jos pisu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne mozete vi dovesti Milaka ni Karića jer vam komsije sa Koševa imaju prvenstvo pri kupovini...Tako je dogovoreno između Veleza i Sarajeva,s tim da Sarajevo šalje i neke igrače na posudbu ako bude potrebe...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- BegovicRamiz
- Kontakt:
zove me Marudza maloprije
kaze buraz one face i urlike nisam vidio ni u svom rodnom Zimbabveu
BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:01zove me Marudza maloprije
1946-1987
Slazem se, pretjerao sam. To su naši divni susjedi. De ba Vanja, isti ih k.... pravio.Vanja8 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:48Vala brate , niti mogu navijati niti zeljeti da Slavija dobije Zelju...goGlobal je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:41Kratki osvrt na čimburland. Šabani bili, šabani ostali. Ipak kakvi god da su, naši su najmiliji. Ne znam što se od 62min. počeše nagurivat pa kad im ga Ademaga zabi u slezenu, još se i međusobno pobiše na jugu. Ali to je jug, imamo i komšije slične nesorte, samo nijansu vise pedigrea imaju. Uglavnom, jedva čekamo da uđete u elitni rang čimburaši, da imamo šta handiti, ne možemo vazda kantičare ispišavati, evo sad su namakli finansija. Da i njih hoće još očinski klub Slavija sutra utrat kao mi kontaminirane, pa makar s 0:1, bilo bi potaman.
Nema sanse...
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Sta ti bolan Vanja znas. Vidis kako "prava gradska " raja to radi. Ovaj decko je za ozbiljnog promatranja. Frajer u toku jednog posta pokaze 8 nivoa licnosti,ali se uspijesno svaki put pokaze kakav je papak. Pun razumijevanja i postovanja za sve,a usput izvrijedja svakog. Pokusao sam sa covjekom komunicirati na normalan nacin,ali sa ovakvim to nema fajde.Vanja8 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:48Vala brate , niti mogu navijati niti zeljeti da Slavija dobije Zelju...goGlobal je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:41Kratki osvrt na čimburland. Šabani bili, šabani ostali. Ipak kakvi god da su, naši su najmiliji. Ne znam što se od 62min. počeše nagurivat pa kad im ga Ademaga zabi u slezenu, još se i međusobno pobiše na jugu. Ali to je jug, imamo i komšije slične nesorte, samo nijansu vise pedigrea imaju. Uglavnom, jedva čekamo da uđete u elitni rang čimburaši, da imamo šta handiti, ne možemo vazda kantičare ispišavati, evo sad su namakli finansija. Da i njih hoće još očinski klub Slavija sutra utrat kao mi kontaminirane, pa makar s 0:1, bilo bi potaman.
Nema sanse...
Evo bez ikakvog uvijanja i izigravanja neke finoce,gospodine goGlobal napusis nam se ku rca sa dubokim postovanjem.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:50Misljenja sam da je Široki trenutno najnekvalitetnija ekipa u ovoj ligi. Rudar , oni i Posušje su tu negdje.
Ne umanjujem rezultate Veleza. Ibro Rahimic ne zna izgubiti.
Pravi lik.
Bravo Velež šteta sto igramo jedni protiv drugih sigurno bi otisli do kraja i jedni i drugi.
Zaboravi ti na Zelju majstore ..
Pricekajmo ipak jos malo da se svi prikljuce ekipi, mozda si fakat upravu
Btw Vehabovic htio da centrira, sretno udje u gol , ne pravite pirla od dalabu
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nemoj se ljutiti, ljubiš me u mošnje čimburće. Gotivio sam vas i nikad nisam vjerovao da ću ovo pomisliti ali ovi tetrjebi iz šehera sa Vrbasa su za vas gospoda realno, makar na forumu iako su i oni mučak sa dna kace. Tako da vam ga stjeramo i jednim i drugim i ovim raspisanim trećim.
Nije upoznao jos " gospodu" sa istocne strane lavoraBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:01zove me Marudza maloprije
Jest dosadan ovaj radioaktivni bogalj od 12 godina.**** odavde debilu bogaljski
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nisam se tome od tebe nadao, ipak djelovao si razumany Ali nema veze neću ti zamjeriti, gradski si hajvan pa ću se suzdržati. Budi mi pozdravljen.BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:05Sta ti bolan Vanja znas. Vidis kako "prava gradska " raja to radi. Ovaj decko je za ozbiljnog promatranja. Frajer u toku jednog posta pokaze 8 nivoa licnosti,ali se uspijesno svaki put pokaze kakav je papak. Pun razumijevanja i postovanja za sve,a usput izvrijedja svakog. Pokusao sam sa covjekom komunicirati na normalan nacin,ali sa ovakvim to nema fajde.Vanja8 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:48Vala brate , niti mogu navijati niti zeljeti da Slavija dobije Zelju...goGlobal je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:41Kratki osvrt na čimburland. Šabani bili, šabani ostali. Ipak kakvi god da su, naši su najmiliji. Ne znam što se od 62min. počeše nagurivat pa kad im ga Ademaga zabi u slezenu, još se i međusobno pobiše na jugu. Ali to je jug, imamo i komšije slične nesorte, samo nijansu vise pedigrea imaju. Uglavnom, jedva čekamo da uđete u elitni rang čimburaši, da imamo šta handiti, ne možemo vazda kantičare ispišavati, evo sad su namakli finansija. Da i njih hoće još očinski klub Slavija sutra utrat kao mi kontaminirane, pa makar s 0:1, bilo bi potaman.
Nema sanse...
Evo bez ikakvog uvijanja i izigravanja neke finoce,gospodine goGlobal napusis nam se ku rca sa dubokim postovanjem.
Nema veze ima i boljih haha
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Kako te bolan nije stid. Cuj isti nas je ku rac pravio. Citas li ti sta pises ljudima. Allaha mi dragog,nedavno mi je otac preselio,ja bi ti za ove rijeci uzivo, glavu otkinuo. Da si ne znam ti ko.goGlobal je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:13Nisam se tome od tebe nadao, ipak djelovao si razumany Ali nema veze neću ti zamjeriti, gradski si hajvan pa ću se suzdržati. Budi mi pozdravljen.BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:05Sta ti bolan Vanja znas. Vidis kako "prava gradska " raja to radi. Ovaj decko je za ozbiljnog promatranja. Frajer u toku jednog posta pokaze 8 nivoa licnosti,ali se uspijesno svaki put pokaze kakav je papak. Pun razumijevanja i postovanja za sve,a usput izvrijedja svakog. Pokusao sam sa covjekom komunicirati na normalan nacin,ali sa ovakvim to nema fajde.
Lako vam se kurciti i vrijedjati ljude preko tastature. Nemate mozga sekunde,da shvatite tezinu rijeci koje pisete ljudima.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
samo cisto informativno, da razvijem jos svoje znanje o poznavanje igre zvane football, jel kupresak trebao dobit crveni, ko da sam vidjao situacije da se dobije crveni za onakve stvari
nek crknu dusmani, najjaci smo
Sto je nesto tema prodisala
Ipak ce trebati jos par dana da se vrati u normalu.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Grk1234, Hordas1990, jurisicduska, KarlMarx, Lynx, PapakIzSa, Rule_hz, Venom i 50 gostiju.