BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:01zove me Marudza maloprije
kaze buraz one face i urlike nisam vidio ni u svom rodnom Zimbabveu
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisam se tome od tebe nadao, ipak djelovao si razumany Ali nema veze neću ti zamjeriti, gradski si hajvan pa ću se suzdržati. Budi mi pozdravljen.BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:05Sta ti bolan Vanja znas. Vidis kako "prava gradska " raja to radi. Ovaj decko je za ozbiljnog promatranja. Frajer u toku jednog posta pokaze 8 nivoa licnosti,ali se uspijesno svaki put pokaze kakav je papak. Pun razumijevanja i postovanja za sve,a usput izvrijedja svakog. Pokusao sam sa covjekom komunicirati na normalan nacin,ali sa ovakvim to nema fajde.Vanja8 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:48Vala brate , niti mogu navijati niti zeljeti da Slavija dobije Zelju...goGlobal je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:41Kratki osvrt na čimburland. Šabani bili, šabani ostali. Ipak kakvi god da su, naši su najmiliji. Ne znam što se od 62min. počeše nagurivat pa kad im ga Ademaga zabi u slezenu, još se i međusobno pobiše na jugu. Ali to je jug, imamo i komšije slične nesorte, samo nijansu vise pedigrea imaju. Uglavnom, jedva čekamo da uđete u elitni rang čimburaši, da imamo šta handiti, ne možemo vazda kantičare ispišavati, evo sad su namakli finansija. Da i njih hoće još očinski klub Slavija sutra utrat kao mi kontaminirane, pa makar s 0:1, bilo bi potaman.
Nema sanse...
Evo bez ikakvog uvijanja i izigravanja neke finoce,gospodine goGlobal napusis nam se ku rca sa dubokim postovanjem.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Nema veze ima i boljih haha
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Kako te bolan nije stid. Cuj isti nas je ku rac pravio. Citas li ti sta pises ljudima. Allaha mi dragog,nedavno mi je otac preselio,ja bi ti za ove rijeci uzivo, glavu otkinuo. Da si ne znam ti ko.goGlobal je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:13Nisam se tome od tebe nadao, ipak djelovao si razumany Ali nema veze neću ti zamjeriti, gradski si hajvan pa ću se suzdržati. Budi mi pozdravljen.BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:05Sta ti bolan Vanja znas. Vidis kako "prava gradska " raja to radi. Ovaj decko je za ozbiljnog promatranja. Frajer u toku jednog posta pokaze 8 nivoa licnosti,ali se uspijesno svaki put pokaze kakav je papak. Pun razumijevanja i postovanja za sve,a usput izvrijedja svakog. Pokusao sam sa covjekom komunicirati na normalan nacin,ali sa ovakvim to nema fajde.
Evo bez ikakvog uvijanja i izigravanja neke finoce,gospodine goGlobal napusis nam se ku rca sa dubokim postovanjem.
Lako vam se kurciti i vrijedjati ljude preko tastature. Nemate mozga sekunde,da shvatite tezinu rijeci koje pisete ljudima.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
samo cisto informativno, da razvijem jos svoje znanje o poznavanje igre zvane football, jel kupresak trebao dobit crveni, ko da sam vidjao situacije da se dobije crveni za onakve stvari
nek crknu dusmani, najjaci smo
Sto je nesto tema prodisala
Ipak ce trebati jos par dana da se vrati u normalu.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Al kad pade igrac celika nakon sto ga je Ljajic odgurnuo. Kao snajperom odnesen.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Posti se razv8jas reci nam za Horica jel trebao bit crveni kao da sam vidjao negdje da je direktni ono?Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:19samo cisto informativno, da razvijem jos svoje znanje o poznavanje igre zvane football, jel kupresak trebao dobit crveni, ko da sam vidjao situacije da se dobije crveni za onakve stvari
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Treba se i Isakovicu sjetiti najblizih.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma J*** ja tebi mater i sestru
Ne sjećaju se samo komšije Adema, već i Zeničani
Borben Čelik, nema šta, borili su se koliko su mogli, ali džaba
Onaj Horić je glupan teški i kompleksaš, uostalom shvatam ga
Mi sa pola snage igrali, iako sam očekivao laganiju pobjedu, ali ovo je ok
Borben Čelik, nema šta, borili su se koliko su mogli, ali džaba
Mi sa pola snage igrali, iako sam očekivao laganiju pobjedu, ali ovo je ok
robijasi se medjusobno potukli na jugu.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
apsolutno da..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:21Posti se razv8jas reci nam za Horica jel trebao bit crveni kao da sam vidjao negdje da je direktni ono?Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:19samo cisto informativno, da razvijem jos svoje znanje o poznavanje igre zvane football, jel kupresak trebao dobit crveni, ko da sam vidjao situacije da se dobije crveni za onakve stvari
za njeg ristovskog i isakovica
ovo pitam sad fakat bez zajebancije jel postoji to pravilo ili
nek crknu dusmani, najjaci smo
de vidi udarajul se jos oni cigani po jugu
Za bordobijele boje
-
KosevoZove
- Kontakt:
Al realno sta pisete vise ovdje ispali ste drzite se federalke i to je to.
Spominjanje najmilijih dokle ide ljudski razum pitam se nekada?!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.