FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Reko aam jucer treba malo da se animiraju pretiho je ovo.
- Beduin
- Kontakt:
Ma hajde, boli nas kita mi smo navikli na ovakvo stanje. Ako sta pozitivno iskrsne, e tad se treba zabrinuti 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ne brinite nije Sloboda prepuštena slučaju, ali ne očekujte ni neki epski preokret sezone... ovo privesti mirno kraju pa ce se sakriti i oduzeti sta treba. Bilo je da mi udjemo a da se TC pusti u niži rang, ali pošto smo mi daleko od toga sada se ipak spašava i TC bar sad za sad.
#CarsijaOdjebi
- bromazepam
- Kontakt:
Meni ovde nesto smrdi.Nikakve euforije nema u TC,ni kod navijaca ni kod rukovodstva a malo je reci da se nesto gore veliko desava.Bas me zanima rezultat prve utakmice nastavka prvenstva.Njima pobjeda daje krila za opstanak a nas poraz gura u grcevitu borbu.Vec sada razmisljam da tu utakmicu ne idem gledati.
Istreso je lik 700 hiljada da bi zavrsili u 3. ligi?
Nema logike, al nikako.
Nema logike, al nikako.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma ne forisirat ulazak dok se ne nulira. Trenutni za premijer ligu treba 4-5 mil budzet da bi bio iznad opstanka. Ne zalijetat se bolje vracat dugove ispast ne mozemo sigurno
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Nista se nece dobiti i ako bi doveo nekoliko vrhunskih igraca na ovako losu ekipu.....Jednostavno losa ekipa, lose pripremljena, lose vodjena.....Na ljeto napraviti totalni reset....imas puno veci izbor igraca, pa dokle stignemo.
- Beduin
- Kontakt:
Lose ovo Azmir vodi za sada i ne znam zasto se prihvatao posla i laktao za Slobodu kad si na istom kao i ranije.
Sta se uradilo i koliko znamo samo ono sto nam se prezentuje, dakle isto kao i ranijih godina. Progres nikakav ne vidimo, euforija splasnula, povjerenje spalo na kult, ovo mora daleko bolje i transparentnije.
Sta se uradilo i koliko znamo samo ono sto nam se prezentuje, dakle isto kao i ranijih godina. Progres nikakav ne vidimo, euforija splasnula, povjerenje spalo na kult, ovo mora daleko bolje i transparentnije.
075 ❤
075 ❤
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
ja ću opet ponovit, nekad volim kad se ne zna šta se dešava u klubu jer nemaju šta dušebrižnici pljuvat i izvrtat na negativu, al brate daj nam malo informacija, bilo kakvih, nešto što mora...Beduin je napisao/la: ↑09 feb 2026, 09:50Lose ovo Azmir vodi za sada i ne znam zasto se prihvatao posla i laktao za Slobodu kad si na istom kao i ranije.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Pa makar koju sliku sa treninga, pa cemo pogadjati ko je ko. Nemoguce vala da nece niko u Slobodu, a svaka ekipa se pojacava, pa i one losije od Slobode.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑09 feb 2026, 19:44ja ću opet ponovit, nekad volim kad se ne zna šta se dešava u klubu jer nemaju šta dušebrižnici pljuvat i izvrtat na negativu, al brate daj nam malo informacija, bilo kakvih, nešto što mora...Beduin je napisao/la: ↑09 feb 2026, 09:50Lose ovo Azmir vodi za sada i ne znam zasto se prihvatao posla i laktao za Slobodu kad si na istom kao i ranije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ne razumijem, jel Azmir vodi i Slobodu i TC. Koja je svrha toga?
Kao da je ekipa na pripremama u Sjevernoj Koreji ,nkakvih informacija.Skim igramo pripremne utakmice ili to ne treba posto sve stima u ekipi,a pojacanja ni na vidiku.Sta se desava.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Mirsad Ramic u Klisu. Ne znam zasto njega nisu pokusali dovesti, dobro je igrao kad je bio zadnji put kod nas.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čaršija na aparatimaDamirT je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:53https://sportskeba/clanak/bomba-sa-tusn ... pojacanje/
E ovo je vec pojacanje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Steta sto nije odmah na pocetku sezone dosao sa jos jednom ozbiljnom napadacem kad je bilo kontakta sa njima, ali razumijem da svako gleda da zaradi vise para i odezbijedi sebi neku egzistenciju.
Sigurno bismo imali vise bodova na kontu. Uh njega i Mehmedovica smo na konju u vezi, ali se pod hitno moraju tjesavati ovih matoraca jer nemamo mi taj luksuz da pola ekipe vuce i trci za drugu polovicu. I Said neka se oprosti, vakat je.
Sigurno bismo imali vise bodova na kontu. Uh njega i Mehmedovica smo na konju u vezi, ali se pod hitno moraju tjesavati ovih matoraca jer nemamo mi taj luksuz da pola ekipe vuce i trci za drugu polovicu. I Said neka se oprosti, vakat je.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.