https://sportskeba/clanak/bomba-sa-tusn ... pojacanje/
E ovo je vec pojacanje.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čaršija na aparatimaDamirT je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:53https://sportskeba/clanak/bomba-sa-tusn ... pojacanje/
E ovo je vec pojacanje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Steta sto nije odmah na pocetku sezone dosao sa jos jednom ozbiljnom napadacem kad je bilo kontakta sa njima, ali razumijem da svako gleda da zaradi vise para i odezbijedi sebi neku egzistenciju.
Sigurno bismo imali vise bodova na kontu. Uh njega i Mehmedovica smo na konju u vezi, ali se pod hitno moraju tjesavati ovih matoraca jer nemamo mi taj luksuz da pola ekipe vuce i trci za drugu polovicu. I Said neka se oprosti, vakat je.
Sigurno bismo imali vise bodova na kontu. Uh njega i Mehmedovica smo na konju u vezi, ali se pod hitno moraju tjesavati ovih matoraca jer nemamo mi taj luksuz da pola ekipe vuce i trci za drugu polovicu. I Said neka se oprosti, vakat je.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ko li je u pitanju?Nezvanično saznajemo kako je Sloboda u pregovorima sa još jednim zvučnim imenom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Vala baš, žao mi je što nisu Eldina Mehmedovića zaganjali prije nego što je potpisao za Stupčanicu, nije da nisu mogli, a koliko sam čuo od njegovih prijatelja da bi volio doći u Slobodu.Sigurno najbolji napadač ove lige, a uz to nije ni star.Neka ba Saida,pokazao je da i u ovim godinama cesto može više pretrčati nego bilo koji igrač u prvoj polusezoni, valja makar zbog poluvremena i svlacionice.
Od ovih mlađi igrača definitvno su najviše pokazali Abidović,Redzic,Jogunčić.Mada prije svegao valjalo bi prvobitno igračima obezbjediti uslove kako bi se mogli što bolje pripremiti za nastavak,previše je dato Azmiru slobode i povjerenja, a daleko od toga da je do sad ispunio obecanja svoja koja je dao, a kamol’ ocekivanja navijača.
Od ovih mlađi igrača definitvno su najviše pokazali Abidović,Redzic,Jogunčić.Mada prije svegao valjalo bi prvobitno igračima obezbjediti uslove kako bi se mogli što bolje pripremiti za nastavak,previše je dato Azmiru slobode i povjerenja, a daleko od toga da je do sad ispunio obecanja svoja koja je dao, a kamol’ ocekivanja navijača.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.