Vanja8 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 00:02
BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:56
Morpheus je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:02
Maroodza, ponijelo ga i pogriješio je, ja recimo ne bih, ali onakvo nalijetanje... Nebitno uostalom
Ja nisam gledao zadnjih pola sata,jer sam gledao Bosnu. Ali vidi se sad na snimku,da je Horic pokazivao navijacima da ne gadjaju poslije gola. I onda par seknudi poslije igrac Sarajeva provocira navijace,vjerovatno zbog gadjanja. Ja stvarno nisam dugo gledao neku tekmu Sarajeva,osim kad igra sa Zeljom,i sta god ko o kome mislio,malo sam pratio tekmu veceras i nekako me vratilo na onaj period od prije 20 tak godina,kada su tekme Sarajevskih klubova sa Celikom u Zenici bile na krv i noz,sa takvom strascu i napetoscu. Skoro smo i zaboravili Bilino Polje sa robijasima.
De ba @Barba, svaku nasu tekmu odgledas i jos cekas izjave Marija posle nje...
Stipu te suplje price, kakva Bosna kad igra Adem Ljajic...
Lik je klasa. Nema sta,milina ga gledat,bez obzira sto igra za vas.
Samo jedna stvar mi ide na zivce . Evo veceras ono nesta,trazi ruku,i onaj decko ga vuce da kaze da nije. I on ga nesta gura.
Sta si kurcevit bolan. Ti trebas biti za primjer,nikad veci majstor nije igrao ovu ligu. Uredu da je neka frka,ali nesto vazda nabrijan,satro zajeban. Ali na stranu sad to. Fakat se vidi zasto je igrao gdje igrao. Pogledas samo onaj gol nama iz slobodnog,ja ne znam da je neko jace ispalio onaj sut. A bilo je golova od Stilica,Repuha....