Argentina je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:18
AvantiBL je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:53
Sa eventualnim dolaskom Bičakčića navijači plavog sarajevskog kluba gotovo sigurno mogu mirno spavati, opstanak neće doći u pitanje
**** ti opstanak mater. A usput nabijem na **** politicku prciju iz Banja Luke
Ako ti nesto nije jasno, pitaj pa da ti ponovo **** sve od do
Što si nervozan, jel ti drma neko kavez

jel imao Ermin para da plati participaciju u DZ, ili je išlo žiralno na Željin račun?
1921ljoze je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:34
AvantiBL je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:53
Sa eventualnim dolaskom Bičakčića navijači plavog sarajevskog kluba gotovo sigurno mogu mirno spavati, opstanak neće doći u pitanje
Bravo opstanak siguran ali cemo vama tituli izbiti....ah ta prosla sezona kad ste bili aktuelni prvaci i odlican rezultat u evropi...bili ste prvi 6 kola prije kraja a Grbavica je bila jedina utakmica gdje ste mogli kiksati jer bi ostale navukli(ako zatreba) a tu su sloga i radnik vase kurvice da se sklonu.....
Cak ste i Njegomirovica poveli dosao sa busem Borca do I.Sarajeva....
Zeljo se raspao nakon poraza oo Zrinje cak 5 0 ali inat Grbavice i Zelje je proradio
U sramno navlecenje Njegomirovica i cak 8 minuta nadokande samo da ga zabijete izbila je kontra
Jaber sa Sosica a ovaj salje loptu mrezu Vicine privstne prcije i tako Borac ostao bez titule a da ste tu uzeli imali bi jos jednu Evropsku jesen i mozda bi bas napravili iskorak ali jbg Grbavica uradila svoje.....sad tonete a Mkske i ekipa pokrali i pare od evrope....srecno
Nećemo mi dozvoliti da nam vi ponovo izbijete titulu, mi ćemo je sami sebi ranije izbiti da možemo hladne glave putovati na Grbavicu

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN