Jel mu ovjerena knjižica?jurisicduska je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:17
Pa je li moguce da dovodite ovako ime a da vam ljekarski radi u Domu Zdravlja na zdravstvenu knjižicu ? Mislim da li ste normalni ? Ima klinika 10 privatnih , zar nemate s nekim saradnju ?
Premijer liga BiH - aktuelno
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na stranu što je Ermin ime, ovo je klasični panic buy, što će vrijeme i pokazati.
MNON
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jel ovo drzi onu casicu u ruci da pisa?
Pa to je ocekivano, malo slobodnih imena, skripi nam na sve strane, sigurno da moze posluziti. Uz to dobar marketing.
Fk Željezničar.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ermin je u pregovorima bio puno prije nego je Karamarko otišao,međutim,ja i dalje mislim da nama treba još jedan štoper nakon odlaska Karamarka.
Bičakčić može biti najbolji štoper lige,može biti promašaj. Nama treba jedan dobar visoki štoper u najboljim godinama. Pored njega bi i Bičakčić vjerovatno bio top.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Cekao elektronsku uputnicu.NeSamSafetee je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:17Jel mu ovjerena knjižica?jurisicduska je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:17
Pa je li moguce da dovodite ovako ime a da vam ljekarski radi u Domu Zdravlja na zdravstvenu knjižicu ? Mislim da li ste normalni ? Ima klinika 10 privatnih , zar nemate s nekim saradnju ?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Smrkla se sestra i kaže : Treb'o si se naručit... Mora se neki red znat'... SaĆu pitat doktora hoćeL te primit.. Sjedi malo.NeSamSafetee je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:17Jel mu ovjerena knjižica?jurisicduska je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:17
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- luckystrike
- Kontakt:
Ako imate manje od 40 a više od 35, možete se prijaviti na ljetnu praksu u želji.
Dobro, ajd sad lagano odskakutaj sa teme
- VibeTribeX
- Kontakt:
ovo im je jedina sanse da se osjete imalo bitnim
nogama ih sutamo i sa ove i sa teme o kupu, od sinoc
jok eto ih opet
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nama govorili dovodimo izlizane igrace,tu su da uzmu pare i slicne nebuloze.luckystrike je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:25Ako imate manje od 40 a više od 35, možete se prijaviti na ljetnu praksu u želji.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ovaj zaboravio da nije na profilu sve malim. Koji bolesnici, a pitare prozivaju da pišu sa sto profila 
Zeljeznicar potpise najzvucnije pojacanje u zadnjih 10 godina, odmah sinsko vozilo izleti iz sina kod tehnicke skole. Kakav omen 
Bicakic jedini stariji od 28 i to nije obican igrac nego igrac koji vas je odbio, covjek koji je igrao ligi prvaka, europa ligu i jedan od zasluznih zasto je BiH otisla na svjetskomosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:31
Nama govorili dovodimo izlizane igrace,tu su da uzmu pare i slicne nebuloze.
Prokop (27)
Pejic (26)
Huskovic (22)
I Galcev (24) ako dodje
Nastica sam zaboravio, ali on je dobar igrac iskusan sto nam treba u odbrani
Dovodimo igrace koji su prvaci, koji su igrali ozbiljnije lige od nase
Ovo je tek pocetak, a na ljeto pravi show kad dovedemo mambe od 17 godina koji tri koraka prave u stotinki
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 feb 2026, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
sanjinusto
- Kontakt:
Hoce li malo popustiti ovi Zenicani vise. Ljudi ispali ste, dobro ste se borili, svaka cast za posjetu i sve. Idemo dalje.
I Ljajic je to sve igrao pa ne moze gola dati osim sa penala, znaci da je na njemu ROI u minusu (-), tako ce i sa ovim biti. Covjek godinu dana lopte nije vidio.NoDi80 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:34Bicakic jedini stariji od 28 i to nije obican igrac nego igrac koji vas je odbio, covjek koji je igrao ligi prvaka, europa ligu i jedan od zasluznih zasto je BiH otisla na svjetskomosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:31
Nama govorili dovodimo izlizane igrace,tu su da uzmu pare i slicne nebuloze.
Prokop (27)
Pejic (26)
Huskovic (22)
I Galcev (24) ako dodje
Nastica sam zaboravio, ali on je dobar igrac iskusan sto nam treba u odbrani
Dovodimo igrace koji su prvaci, koji su igrali ozbiljnije lige od nase
Ovo je tek pocetak, a na ljeto pravi show kad dovedemo mambe od 17 godina koji tri koraka prave u stotinki
Ma podcijenuju ligu dobrano danas ako slaviju ne natrpaju trebaju se zapitati uzimajuci u obzir da se bore za opstanak u rs-u a nasa djeca u19 neki dan natrpase romaniju pale 7 komada
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Potpuno suluda prinova. Ovo što pišem uopšte nije neko klubaštvo, ja sad kao vas prcam, pa onda vi kao mene prcate. Dakle, pišem ovo zaista pribrano i ozbiljno, tj. koliko je god moguće neutralno. Što neko iznad napisa, klasični panic buy da umiri čaršiju i zamaže oči u rangu onih naših svojedobnih dovođenja. Pod 1, ma šta god ovdje vazili, Ermin Bičakčić je u najboljim godinama bio krampa, taman imao hiljadu nastupa u Bundesligi. Nemam apsolutno nikakav problem da s bilo kim ovdje to raspravim. Teza da je naš liga “najgora u Evropi”, da će svako ko je ko biva ime “izdominirati po ovim našim pašnjacima” je priča za malu djecu koja je već 20 puta dokazana kao netačna. Dolazilo je ovdje ihihihi tih isluženih bivših šatro zvijezda i kad ih sve sastavite, ostavili su traga ko i ja.
E sad, u svemu tome Bičakčić je čak level iznad. Lik se oprostio od aktivnog fudbala, više od pola godine uopšte nije imao kluba. Nije ga htio tim koji je na jedvite jade opstao u drugoj ligi. Realno je prestao biti igrač 2023. ili koje već godine kad je imao onu veliku povredu. Mislim, ovo je degradacija kluba. Praviš hajc i marketinški trik od dovodjenja krampe koja je pri tom penzionisana. I da ne bude da ja ovo vama kao nešto popujem iz nekakve zavisti - apsolutno isto sam govorio kad smo mi doveli Vrančića, isto sam govorio kad smo doveli Aničića. Isto sam govorio onomad kad smo doveli Jajala, mada je on bio najboljim igračkim godinama. Isto sam govorio kad je Zrinjski doveo Ibanjeza. Pa i kad je doveo Šunjića. Ili vi Zukanovića.
Ali eto, vrijeme će pokazati.
E sad, u svemu tome Bičakčić je čak level iznad. Lik se oprostio od aktivnog fudbala, više od pola godine uopšte nije imao kluba. Nije ga htio tim koji je na jedvite jade opstao u drugoj ligi. Realno je prestao biti igrač 2023. ili koje već godine kad je imao onu veliku povredu. Mislim, ovo je degradacija kluba. Praviš hajc i marketinški trik od dovodjenja krampe koja je pri tom penzionisana. I da ne bude da ja ovo vama kao nešto popujem iz nekakve zavisti - apsolutno isto sam govorio kad smo mi doveli Vrančića, isto sam govorio kad smo doveli Aničića. Isto sam govorio onomad kad smo doveli Jajala, mada je on bio najboljim igračkim godinama. Isto sam govorio kad je Zrinjski doveo Ibanjeza. Pa i kad je doveo Šunjića. Ili vi Zukanovića.
Ali eto, vrijeme će pokazati.
Imate vi stariji tim od Zelje, a sto se Bickacica tice da mogu svi bi dobeli po jednog
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 feb 2026, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
bicakcic bez sumnje najvece ime ikad u ligi.. igracina, dpbsr momak iz kulturnog svijeta.. trevat ce mu vremena da nauci kako prevaranti dole razmisljaju.. nema goreg naroda od naseg.. sretno eb3
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bordobijeli, bvsic, fks74, Fouzi1, Hajdeee, LondonBlues, MikiPirs, MostarNeretva, NazorUso, riki46, ristagrad, Rule_hz, seha77 i 78 gostiju.