Postao/la PeppermintSA » 12 feb 2026, 12:44
Potpuno suluda prinova. Ovo što pišem uopšte nije neko klubaštvo, ja sad kao vas prcam, pa onda vi kao mene prcate. Dakle, pišem ovo zaista pribrano i ozbiljno, tj. koliko je god moguće neutralno. Što neko iznad napisa, klasični panic buy da umiri čaršiju i zamaže oči u rangu onih naših svojedobnih dovođenja. Pod 1, ma šta god ovdje vazili, Ermin Bičakčić je u najboljim godinama bio krampa, taman imao hiljadu nastupa u Bundesligi. Nemam apsolutno nikakav problem da s bilo kim ovdje to raspravim. Teza da je naš liga “najgora u Evropi”, da će svako ko je ko biva ime “izdominirati po ovim našim pašnjacima” je priča za malu djecu koja je već 20 puta dokazana kao netačna. Dolazilo je ovdje ihihihi tih isluženih bivših šatro zvijezda i kad ih sve sastavite, ostavili su traga ko i ja.
E sad, u svemu tome Bičakčić je čak level iznad. Lik se oprostio od aktivnog fudbala, više od pola godine uopšte nije imao kluba. Nije ga htio tim koji je na jedvite jade opstao u drugoj ligi. Realno je prestao biti igrač 2023. ili koje već godine kad je imao onu veliku povredu. Mislim, ovo je degradacija kluba. Praviš hajc i marketinški trik od dovodjenja krampe koja je pri tom penzionisana. I da ne bude da ja ovo vama kao nešto popujem iz nekakve zavisti - apsolutno isto sam govorio kad smo mi doveli Vrančića, isto sam govorio kad smo doveli Aničića. Isto sam govorio onomad kad smo doveli Jajala, mada je on bio najboljim igračkim godinama. Isto sam govorio kad je Zrinjski doveo Ibanjeza. Pa i kad je doveo Šunjića. Ili vi Zukanovića.
Ali eto, vrijeme će pokazati.