kakvo najvece ime najveci klub hoffenhajm, adem ljajić igro u fiorentini, torinu, interu, bešiktašu..
Premijer liga BiH - aktuelno
- belosevic23
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kome ti odgovaraš na post i trošiš energijubelosevic23 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:52kakvo najvece ime najveci klub hoffenhajm, adem ljajić igro u fiorentini, torinu, interu, bešiktašu..
Dzeko nas takodjer ce doci kad tad
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Realno, izmislio fudbal za Ljajica.
Adem los, nikakav.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Shategabri
- Kontakt:
Nije se desilo, a bio je toliko puta prema istoku.Venom je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:57Okreno se ka zapadu i provocirao, slicno ko i onaj vas jucer dok ga Hora nije ovjerio.Shategabri je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:51ne znam, to si s nekim drugim...nije moj način komuniciranjaVenom je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:47
Znam sta je pozadina, isto kao sto znam da igraci Sirokog tadasnje 2024. godine nemaju veze sa tom pozadinom. Niti su icim isprovocirali da ih se naziva ubicama i gađa topovskim.
I ovo je kljuc citave price da se to u Zenici desilo mi bi bili cernobilcni, kontaminirani, sabani i sl. Ali kad se desi u Sarajevu e onda nemoj o tome.![]()
Ja, a šta je to vama uradio Amar da bi mu rado razbili glavu staklenom bocom![]()
A Amaru bi slican predmet doletio i sa istoka Koseva.
Dakle, šbb-kbb.
Koševo Zapad
dobar je adem ali meni bolji dulja.. bico je u jednom trenutku bio svjrtska klasa.. sjetimo se argentine i mesijaJet2Holiday je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:56Realno, izmislio fudbal za Ljajica.
Adem los, nikakav.
- VibeTribeX
- Kontakt:
ne odgovaraj mubelosevic23 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:52kakvo najvece ime najveci klub hoffenhajm, adem ljajić igro u fiorentini, torinu, interu, bešiktašu..
lik je idiot
samo ignore
Zadnja izmjena: VibeTribeX, dana/u 12 feb 2026, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Klasicni marketinski potez koji ce donijeti sigurno novi val hajpa i to je vjerovatno sve.
Ispuhace raja ko dusica nakon par losih rezultata.
Ali posebno sto upada u oci je cinjenica da je covjek vracen bukvalno iz penzije i nakon tako duge stanke.
Van pameti i bilo kakvog rezona,osim kao sto sam rekao da se raja ponovo nalozi,ali ne zadugo.
Ali,dobro,razumijem i kod nas bi isto masa nas ovo podrzala i pomislila kako je to pocetak velikog iskoraka.
Uostalom prosli smo sve to prije 10 godina…
Ispuhace raja ko dusica nakon par losih rezultata.
Ali posebno sto upada u oci je cinjenica da je covjek vracen bukvalno iz penzije i nakon tako duge stanke.
Van pameti i bilo kakvog rezona,osim kao sto sam rekao da se raja ponovo nalozi,ali ne zadugo.
Ali,dobro,razumijem i kod nas bi isto masa nas ovo podrzala i pomislila kako je to pocetak velikog iskoraka.
Uostalom prosli smo sve to prije 10 godina…
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- maroonGiant
- Kontakt:
Po cemu? 162 utakmica u Bundesligi i to je to sto se tice lige petice. 3 tekme LP, 4 tekme Europa Liga, 0 trofeja.
S druge strane Ljajic 225 Seria A 48 golova 41 asistencija, 4 tekme LP, 17 EL, 6 trofeja.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Sto ozbiljno replicirate najofirnijem trolu u istoriji foruma? Na dvije teme vas lik voza ko djecu.
Plus za delegiranje u BL, ostalo je da Bog sačuva.

Tacno, ali nasi starci su pravili razliku i sada donekle. Maletic ranije, Vranjes do ove sezone bio jako koristan, Kvrzic da ne spominjem o Despotu da ne pricam. U svakom slucaju vrijeme ce pokazati
-
IMResurrected
- Kontakt:
Kako Beus sebi sredi Peljtu u BL fino. Ne moze mu ni Vico nista.
- Shategabri
- Kontakt:
Veliš, samo penal?MikiPirs je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:17Tacno, ali nasi starci su pravili razliku i sada donekle. Maletic ranije, Vranjes do ove sezone bio jako koristan, Kvrzic da ne spominjem o Despotu da ne pricam. U svakom slucaju vrijeme ce pokazati![]()
A ima i ona asistencija kontra Zrinjskog. Rijetko viđeno
I penal u ligi je promašio
Koševo Zapad
Gledaj članaka na Klixu kao da je potpisao prime Ferdinand.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kada je trebala biti izrecena presuda meni i jos dvojici srpskih vojnika u predmetu protiv bih, dosao onaj njihov glavonja i pratio sve.
Na kraju i oni i ja dobili.
Na klixu clanak o tome kako je bih nepravedno optuzila dvojicu vojnika vojske rs i mora im isplatiti po 250 milja maraka a ni rijeci o meni kao vojniku arbih. A ja sam duze lezao i dobio vise
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kako fasisti kradu cijelu ligu a kad dodje da igraju izmedju onda sebi postave peljtu da oboje mogu igrat fer utakmicu i nadigravat se. Kakva stoka samo u Bih moguce. Sarajevu "posteni" ceferin spas fudbala daje svaku utakmicu dokazanog lopova Musu. Cirkus liga da vidimo dokad.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kao i sve u drzavi, svi lafo ugrozeni a najbrojniji narod se nista ne pita, rade sta hoce i kad hoce, niti ce biti bolje niti se nadamo boljem, igras koliko ti dozvole i to je to. Dovoljan je onaj zuti igracu Veleza protiv Borca, ono je za rubriku vjerovali ili ne mada kad pogledas isto tekme Sarajeva sa Borcem isto neka parodija ili komedija.bhfanatic14 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:46Kako fasisti kradu cijelu ligu a kad dodje da igraju izmedju onda sebi postave peljtu da oboje mogu igrat fer utakmicu i nadigravat se. Kakva stoka samo u Bih moguce. Sarajevu "posteni" ceferin spas fudbala daje svaku utakmicu dokazanog lopova Musu. Cirkus liga da vidimo dokad.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
bezveze citirate boatenka vidite da je na jeftinom spidu
porediti bicakcica kao ime sa ademom, vrancicem pa i jajalom moze samo 15godisnjak
porediti bicakcica kao ime sa ademom, vrancicem pa i jajalom moze samo 15godisnjak
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 12 feb 2026, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Praviti kod vas razliku nije problem, ja da dodjem bicu dobar jer niko nece smijeti da me pipne niti da mi pridje jer ce biti penal,faul,crveni,zuti.MikiPirs je napisao/la: ↑12 feb 2026, 13:17Tacno, ali nasi starci su pravili razliku i sada donekle. Maletic ranije, Vranjes do ove sezone bio jako koristan, Kvrzic da ne spominjem o Despotu da ne pricam. U svakom slucaju vrijeme ce pokazati![]()
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, GavranBeli, guadalupe, LondonBlues, PeppermintSA i 45 gostiju.