Sta ti znas a da mi ne znamo
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas ce biti isti kadar kao zadnju tekmu...nisu zavrsili papire jos
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ko kaže da je samo krilo u opticaju? Šta im radiš predsjedniče!
Ustati, pa reći Nijaz Brković!
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Što se mene lično tiče nema dileme koju formaciju trebamo igrati. 433 i to odmah. Imamo idealan kadar da igramo tu formaciju. Plus se formacija lako prilagodi promjenama na terenu. Od 433 preko 343, 4231, 451, 4141 do 3412.
Ćosić - Alić, Nastić, Bičo, Galcho - Pejić, Deni, Dominik - Cvetanoski, Peišoto, Muharem. (433)
Ćosić - Nastić, Pejić, Bičakčić - Alić, Deni, Dominik, Galcho - Cvetanoski, Peišoto, Muharem. (343)
Problem zaštićenog godišta riješiš sa Ćosićem. U odbrani faktički možeš da igraš sa trojicom gdje se Pejić spušta i glumi (i ne mora da glumi) središnjeg štopera (libero) gdje je on ključni igrač prilikom iznošenja lopte. Erick je nešto slično radio u Posušju kad se spuštao dole. Faktički tu riješiš problem sa Nastićem, njemu paše igranje LCB sa trojicom. Alić i Bugarin wing-back igrači. Sredina Deni i Dominik. Krila su Matej i Peišoto a ispred njih Muharem. Po meni bolje solucije nemamo.
Ćosić - Alić, Nastić, Bičo, Galcho - Pejić, Deni, Dominik - Cvetanoski, Peišoto, Muharem. (433)
Ćosić - Nastić, Pejić, Bičakčić - Alić, Deni, Dominik, Galcho - Cvetanoski, Peišoto, Muharem. (343)
Problem zaštićenog godišta riješiš sa Ćosićem. U odbrani faktički možeš da igraš sa trojicom gdje se Pejić spušta i glumi (i ne mora da glumi) središnjeg štopera (libero) gdje je on ključni igrač prilikom iznošenja lopte. Erick je nešto slično radio u Posušju kad se spuštao dole. Faktički tu riješiš problem sa Nastićem, njemu paše igranje LCB sa trojicom. Alić i Bugarin wing-back igrači. Sredina Deni i Dominik. Krila su Matej i Peišoto a ispred njih Muharem. Po meni bolje solucije nemamo.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Uf uf valja im svima igrat sa Zeljom
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ja bi prvi volio da probamo to sto pises i mislim da bi moglo funkcionisati, ali zasticeno godiste koci stvari. Jednostavno nema sanse da ce Muftic na klupu, a 18-godisnjak na go. Muftic ce braniti do isteka ugovora i onda ce ga Zuban gurnuti negdje u drugu Tursku.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:04Što se mene lično tiče nema dileme koju formaciju trebamo igrati. 433 i to odmah. Imamo idealan kadar da igramo tu formaciju. Plus se formacija lako prilagodi promjenama na terenu. Od 433 preko 343, 4231, 451, 4141 do 3412.
3-4-3 (3-4-2-1) izgleda brutalno dobro na papiru, stim što bi ja iza Huskovića stavio Prokopa i Cvetu, a u sredini Deni i Erick.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:04Što se mene lično tiče nema dileme koju formaciju trebamo igrati. 433 i to odmah. Imamo idealan kadar da igramo tu formaciju. Plus se formacija lako prilagodi promjenama na terenu. Od 433 preko 343, 4231, 451, 4141 do 3412.
To si u pravu nema sta. Veliko ime za nas, karijera top. Samo da bude pravi aBd.VibeTribeX je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:20sjeti se Cocalica koliko nam je valjaogodrina je napisao/la: ↑12 feb 2026, 12:16Super ime i karijera meni samo suhva je nije igrao par mjeseciVibeTribeX je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:41Dugogodišnji Zmaj Ermin Bičakčić na ljekarskim pregledima, uskoro potpisuje za Željezničar![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Niski smo na štoperu bez Osmanovića kako god okreneš. Može se Pejić spuštat u izgradnji napada,ali ako stoji ko središnji štoper u momentu kada nemamo loptu gubiš njegove glavne kvalitete. U klasičnoj formaciji sa 4 nazad Nastić teško da ikako može igrati štopera,a pogotovo pored nekog ko nije iznad 2 metra.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:04Što se mene lično tiče nema dileme koju formaciju trebamo igrati. 433 i to odmah. Imamo idealan kadar da igramo tu formaciju. Plus se formacija lako prilagodi promjenama na terenu. Od 433 preko 343, 4231, 451, 4141 do 3412.
Eto kakvo je ime Bičakčić
Dovedeš u međuvremenu možda najskuplje pojačanje u novijoj historiji kluba, barem po vrijednosti na TM-u, postane najskuplji igrač lige (ne znam jesmo li posljednjih 15tak godina imali najskupljeg igrača u PL), 24 godine, dakle nije ni star i možeš ga prodati, ali idalje svi o Erminu.
Bičakčića moramo iskoristiti, što Virto reče, u marketing ponajviše. Sutra ide već njegov dres.
Dovedeš u međuvremenu možda najskuplje pojačanje u novijoj historiji kluba, barem po vrijednosti na TM-u, postane najskuplji igrač lige (ne znam jesmo li posljednjih 15tak godina imali najskupljeg igrača u PL), 24 godine, dakle nije ni star i možeš ga prodati, ali idalje svi o Erminu.
Bičakčića moramo iskoristiti, što Virto reče, u marketing ponajviše. Sutra ide već njegov dres.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Samo jedna opaska teren mi izgleda dosta bolje il me moje oci varaju.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Bojim se da varaju. Mijenjacemo valjda ove godine.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:27Samo jedna opaska teren mi izgleda dosta bolje il me moje oci varaju.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Nista onda dioptrija laganasanjinusto je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:35Bojim se da varaju. Mijenjacemo valjda ove godine.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:27Samo jedna opaska teren mi izgleda dosta bolje il me moje oci varaju.
Nažalost, zbog današnje tragedije grad je u potpunom kolapsu saobraćajnom. Uticati će to na podosta posjetu, ali neka to bude i najmanje zlo, kakav je lud od vakat došao
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Opet Erick 
-
GavranBeli
- Kontakt:
Eo Muftic ne brani. Skinuli ga atrucnjaci s gola. Elita od strucnjaka.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)