FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čaršija na aparatimaDamirT je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:53https://sportskeba/clanak/bomba-sa-tusn ... pojacanje/
E ovo je vec pojacanje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Steta sto nije odmah na pocetku sezone dosao sa jos jednom ozbiljnom napadacem kad je bilo kontakta sa njima, ali razumijem da svako gleda da zaradi vise para i odezbijedi sebi neku egzistenciju.
Sigurno bismo imali vise bodova na kontu. Uh njega i Mehmedovica smo na konju u vezi, ali se pod hitno moraju tjesavati ovih matoraca jer nemamo mi taj luksuz da pola ekipe vuce i trci za drugu polovicu. I Said neka se oprosti, vakat je.
Sigurno bismo imali vise bodova na kontu. Uh njega i Mehmedovica smo na konju u vezi, ali se pod hitno moraju tjesavati ovih matoraca jer nemamo mi taj luksuz da pola ekipe vuce i trci za drugu polovicu. I Said neka se oprosti, vakat je.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ko li je u pitanju?Nezvanično saznajemo kako je Sloboda u pregovorima sa još jednim zvučnim imenom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Vala baš, žao mi je što nisu Eldina Mehmedovića zaganjali prije nego što je potpisao za Stupčanicu, nije da nisu mogli, a koliko sam čuo od njegovih prijatelja da bi volio doći u Slobodu.Sigurno najbolji napadač ove lige, a uz to nije ni star.Neka ba Saida,pokazao je da i u ovim godinama cesto može više pretrčati nego bilo koji igrač u prvoj polusezoni, valja makar zbog poluvremena i svlacionice.
Od ovih mlađi igrača definitvno su najviše pokazali Abidović,Redzic,Jogunčić.Mada prije svegao valjalo bi prvobitno igračima obezbjediti uslove kako bi se mogli što bolje pripremiti za nastavak,previše je dato Azmiru slobode i povjerenja, a daleko od toga da je do sad ispunio obecanja svoja koja je dao, a kamol’ ocekivanja navijača.
Od ovih mlađi igrača definitvno su najviše pokazali Abidović,Redzic,Jogunčić.Mada prije svegao valjalo bi prvobitno igračima obezbjediti uslove kako bi se mogli što bolje pripremiti za nastavak,previše je dato Azmiru slobode i povjerenja, a daleko od toga da je do sad ispunio obecanja svoja koja je dao, a kamol’ ocekivanja navijača.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Napokon da dodje, prizivali smo ga zadnje 3-4 sezone kod nas 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
Dobar je na videu i ovaj kosijaner (
)stoper novi,izglada kao dobar igrac,ima vremena da se registruje obzirom da je stranac
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Jest 34 godine lik ima, pravo pojačanjeDamirT je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:53https://sportskeba/clanak/bomba-sa-tusn ... pojacanje/
E ovo je vec pojacanje.
Katastrofa
Evo vec su se poceli grobari Slobode javljatMalilav je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:26Jest 34 godine lik ima, pravo pojačanjeDamirT je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:53https://sportskeba/clanak/bomba-sa-tusn ... pojacanje/
E ovo je vec pojacanje.
Katastrofa
Ne kontam, koga da dovedu u federalnu ligu? Evo svi se otimaju da dodju, a jos pogotovo sto na zimu nema jakih igraca na trzistu.Malilav je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:26Jest 34 godine lik ima, pravo pojačanjeDamirT je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:53https://sportskeba/clanak/bomba-sa-tusn ... pojacanje/
E ovo je vec pojacanje.
Katastrofa
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zašto misliš da sam ja grobar Slobode ? Eto živi bili pa vidjeli ovo "veliko pojačanje"fukara87 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:55Evo vec su se poceli grobari Slobode javljatMalilav je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:26Jest 34 godine lik ima, pravo pojačanjeDamirT je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:53https://sportskeba/clanak/bomba-sa-tusn ... pojacanje/
E ovo je vec pojacanje.
Katastrofa
De ba druze sta ti je, lik ima 33 godine i majstorcina je za sve i jedno pojacanje koje su carsijeri doveli
Sa tobom se jedino mogu sloziti oni bolesni retardi iz Hakala grada.....Malilav je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:26Jest 34 godine lik ima, pravo pojačanjeDamirT je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:53https://sportskeba/clanak/bomba-sa-tusn ... pojacanje/
E ovo je vec pojacanje.
Katastrofa
Pa sta ako ima 33 god,ako zna "lopte".
Uostalom do kraja polusezone je tu samo da se pojaca konkurencija.
Tesko je dovesti u federalnu igraca da valja pogotovo ako nemas ambicije za ulazak,a realno mi smo ih izgubili.
Uostalom do kraja polusezone je tu samo da se pojaca konkurencija.
Tesko je dovesti u federalnu igraca da valja pogotovo ako nemas ambicije za ulazak,a realno mi smo ih izgubili.
Sloboda godinama nije imala igraca tog kalibra, jedan od boljih veznjaka, iskreno cudi me da je dosao igrati ovu ligu.
- bromazepam
- Kontakt:
Svako ko nije zaljubljenik u lik Azmira Husića je njima grobar Slobode.
Da je neki drugi igrač u pitanju bili bi komentari kako je istrošen, star i nepotreban.
Santos sa Tušnja
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Imamo mi starih i nepotrebnih igraca koje je Azmir doveo evo ja to kazem koji podržavam njegov rad, al za Migija to ne mozete rec pravite se budale ili sta ja ne znam ali vašima je najveće pojačanje bio Šero, Haračić, Dubačkić itd. a da ne govorimo koliko su ti vasi kokuzi sa poluamaterskim igracima zavalili klub, i jos nesto vasi jarani ustvari bar tvoji Bromazepam nemaju da plate ni poziv sa Migijem...bromazepam je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:11Svako ko nije zaljubljenik u lik Azmira Husića je njima grobar Slobode.
Da je neki drugi igrač u pitanju bili bi komentari kako je istrošen, star i nepotreban.
Tog istog Mehanovica se prizivalo i dok je carsija vodila, a i sad. A nije to neka vremenska razlika pa da kazes ostario je dosta. Godina-dvije razlike, to je nista.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jesu ga htjeli to je istina al su bili nesposobni dovest ga, mogu jedino Komazeca dovest i on nije star za njih
Ne kontam, ako toliko vole fudbal i imaju zelju voditi neki klub sto npr. ne preuzmu OFK Tuzla, al kurko, valja finasirati klub a koliko znam tamo je Alija koji sve to vodi i finansira ....onaj Nosonja Florentino umislio sebi da je neki faktor a ne bi mogao OFK Tuzla samostalno finansirati, Alija je za njega onaj seik sto vodi PSG ......normalno je da ce im do kraja zivota biti najveci uspjeh najneuspsjesnije vodjenje Slobode u njenjoj istoriji i koju su preuzeli na prevaru......Druga stvar je sto sada koga god dovedes raji to ne znaci puno jer smo popusili sezonu, ali evo taj isti Migi je voljan ostati i dalje od ljeta ako ambicije budu ulazak u PL.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:16Imamo mi starih i nepotrebnih igraca koje je Azmir doveo evo ja to kazem koji podržavam njegov rad, al za Migija to ne mozete rec pravite se budale ili sta ja ne znam ali vašima je najveće pojačanje bio Šero, Haračić, Dubačkić itd. a da ne govorimo koliko su ti vasi kokuzi sa poluamaterskim igracima zavalili klub, i jos nesto vasi jarani ustvari bar tvoji Bromazepam nemaju da plate ni poziv sa Migijem...bromazepam je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:11Svako ko nije zaljubljenik u lik Azmira Husića je njima grobar Slobode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.