Vitaly Janelt
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Re: Vitaly Janelt
Ovaj bi nam bio najbolji igrac, ali nemam ni mrvicu nade. Kako neko napisa napravio bi se presedan koji bi otvorio vrata transferima i u reprezentacijama. Mozda da je obratno da neko nas hoce u Njemacku repku pa mozda bi se napravili ludi i nasli neku caku. Ovako kad smo mi u pitanju to je mrka kapa.
Strazbur se bavi ljudskim pravima. Fifa Janeltu ne osporava njegovu zelju/pravo da bude nas drzavljanin, ima nas pasos, glasa na izborima il sta vec.
Ili mi znamo mnogo, mnogo manje u vezi slucaja.
Ne znam da li bi bas dohakali Fifi jer Janelta za BiH vezu brak, prijavljena adresa i vrijeme provedeno u BiH (mada vise na papiru), poslovi na njegovo ime kao i rezidentni status u BiH-placanje poreza. Al bi pozitivna odluka sudskim putem il preko Fife zasigurno bila presedan u svijetu nogometa.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 feb 2026, 02:09Da bi Janelt zaigrao za BiH mora se srušiti ne samo FIFA, nego čitav historijski koncept fudbala. Kad/ako se to desi, Arapi će zavladati fudbalom.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Da, ali FIFA, bar u dosadašnjoj praksi vrijeme provedeno računa kao vrijeme koje je proveo igrajući u predmetnoj zemlji za koju želi nastupati.Drum je napisao/la: ↑12 feb 2026, 18:48Ne znam da li bi bas dohakali Fifi jer Janelta za BiH vezu brak, prijavljena adresa i vrijeme provedeno u BiH (mada vise na papiru), poslovi na njegovo ime kao i rezidentni status u BiH-placanje poreza. Al bi pozitivna odluka sudskim putem il preko Fife zasigurno bila presedan u svijetu nogometa.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 feb 2026, 02:09Da bi Janelt zaigrao za BiH mora se srušiti ne samo FIFA, nego čitav historijski koncept fudbala. Kad/ako se to desi, Arapi će zavladati fudbalom.
Malo je teško takvu priču im prodati CIPS potvrdom o prebivalištu kad je karijera u kompletu provedena van BiH.
Mislim, ranije su te mućke prolazile, pa Ricardo Baiano je u BiH igrao godinu-dvije, pa nastupio protiv Srbije. Teško da je to danas moguće, zapravo nemoguće je.
- NerminFatic
- Kontakt:
Gledam ga protiv Arsenala, uh kakva igracina. Pa on bi nam bio najvece pojacanje mozda unazad 10 godina.
Ma nismo mi te srece. Al zaista vrhunski igrac u svim elementima fudbalske igre. Meni je cudo da ga Svabe ne zovu…NerminFatic je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:44Gledam ga protiv Arsenala, uh kakva igracina. Pa on bi nam bio najvece pojacanje mozda unazad 10 godina.
Ma covjek jede malu djecu, haj sto je fizicka zvijer nego je i tehnicki savrsen igrac
E onda nema sanse da nas zapadne
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja ne gubim nadu, Ines ga je izgleda omadjijala pa me ne bi cudilo da uskoro sam posalje neki dopis FIFI kao sto je Garza slao FIBI nedavno
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Sad vidim story kod Papca, gledao ga sinoć protiv Arsenala. Iako fkt mislim da su šanse minimalne da bude naš, s druge strane nema mi logike da ga posjećuju i prate ako i sami znaju da od tog nema ništa.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mozda su isli vrbovati onog omladinca Srbije iz Arsenala da dođe igrati za nas.Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 11:16Sad vidim story kod Papca, gledao ga sinoć protiv Arsenala. Iako fkt mislim da su šanse minimalne da bude naš, s druge strane nema mi logike da ga posjećuju i prate ako i sami znaju da od tog nema ništa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kome su iz saveza sad poslali molbu za Janelta, ko se čeka da da konačni sud? Samo da se zna više, može ili ne može
Strasan igrac i defanzivni vezni i centralni vezni on moze da mijenja odma i Ivana Sunjica i Tahirovica zakedno sam i otvara nam se vise opcija igraca za kombinovanje ofanzive al daj Boze
Zenski fudbal.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ohanite malo sa tim bijelorusom, fiskije vam nanine... Čovjek bi pomislio da se radi o makeleleu.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim