FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa traje do: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
4
17%
Četvrtfinale
8
33%
Polufinale
2
8%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
38%

Ukupno glasova: 24

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 12 feb 2026, 23:49

https://streamff.com/v/22b5129c

Kakav pad koncentracije kod Joana :wtf:
Ne mozes primiti ovakav gol na Wandi u polufinalu i ocekivati ista dobro nakon toga.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 feb 2026, 00:15

Salu na stranu i sramotno sudjenje i sve, sto se mene tice neka je dosao i ovaj potop, govorio sam prije da je dobro sto smo izvukli atletico da imamo jedan jak dvomec ko pripremu neku za ligu prvaka

Ovaj potop po meni je dosao i pravi trenutak, kup spanije mi licno nikad nije bio nesto bitno takmicenje i jedino mi je bilo kad se protiv reala igra, bitnije je da su ovi mladi momci koji su se bili ocito malo i ufurali sad dobili jednu dobru lekciju , i da se knock out faza lige prvaka odigra maximalno ozbiljno inace i tamo bi ovako mogli dobiti po p

Mora ovo biti lekcija i za flicka da ne moze vise silovati ovaj sistem s visokom odbranom jer i nama laicima koji nismo fudbalski treneri je ocigledno jasno kako nam se lako mogu davati golovi, a kamoli simeoneu, on je ro veceras iskoristio, na desetine identicnih golova smo primili u zadnje vrijeme, odbrana visoka i u liniji hvataju najisturenije igrace protivnika u zamku, medjutim kad uleti naprijed protivnicki igrac iz drugog plana nastaje raspad sistema, odigra se povratna u sredinu i oni igraci koji su hvatani u zamku daju lagano gol

Ocigledno je i laiki kamoli simeone i drugim trenerima gdje je najranjivija ova flikova barca, mora se ta odbrana povuci nazad , ulijecu igraci iz drugog plana u slobodan prostor ko od sale, cesto nasa odbrana na samo linije centra, ne znam kakvog ima skisla da ganjaju zamke kad protivnicu ulijecu sa svoje polovine

Ovo je moglo prolaziti jedan period i protiv ekipa koje su slabije i nemaju muda napasti, mora se sad to mijenjati, nije ovako ni pepova barca smjela igrati a imala je sigurniji vezni red i bolje defanzivce za klasu

Pogotovo je opasno ovo kad nemamo brutalno efikasan napad, flik postavi tu harakiri formaciju uzdajuci se u to da ce nasi dati vise golova, medjutim nasi dosta prilika promasuju, yamal, feran leva fermin ne koriste sve prilike, cesto promasujui onda kad protivnik ne masa i koristi zicere, nema se sra traziti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 13 feb 2026, 01:01

Još jedna utakmica se igra. Samo polako.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 13 feb 2026, 09:43

Ja stvarno ne razumijem na čemu vi gradite taj optimizam. Jeste gledali utakmicu? Nije ono nikakvo buđenje, šamar ili opomena. Ono je realnost kad igraju high line protiv dobre, spremne ekipe. I tako će biti i dalje i biće sve teže i teže. Provaljen je davno. Jučer je Atleti imao posjed 30% i 3 ofsajda. Sjetimo se onog clasica gdje je sam Mbappe imao 12.
Ovaj tim ne može ovo igrati bez super jakog, brzog, pametnog veznog reda. Bez trke i presinga na loptu, protivnik ima vremena da pas igrom i trčanjem iz pozadine radi šta želi.
Casado je odigrao kriminalno, svi golovi su njegovi, to svi znaju i zato je izašao kad je izašao. Joan sranje sa prijemom, sudije i cirkus linije i tu smo gdje smo.
Priča o uzvratu je smiješna. Kao i umanjivanje važnosti i veličine kupa.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.