Premijer liga BiH - aktuelno

Pablo11
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Pablo11 » 13 feb 2026, 00:13

Vorovus je napisao/la:
13 feb 2026, 00:03
Pablo11 je napisao/la:
12 feb 2026, 23:51
Vama grme parole.
Sratko generale, Radovan heroj i slicno. Domisljato.
Bar se ne forsira.

a kada kosa uz tebe osjedi,
ni tada se nemoj brinuti,
nasa ljubav ne moze izblijedit,
ti ces Željo nama pušiti.

Evo smislio sam pjesmu za derbi za 20 sekundi, u tom stilu. Boze sacuvaj ako je ovo prozivka.
Dvije parole danas odlicne za prozivku malogradjana.
Fk Željezničar.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 13 feb 2026, 00:15

19vendetta87 je napisao/la:
13 feb 2026, 00:00
I sta je tebi tu cudno?
Pa isti Ultrasi prepjevali cuvenu pjesmu "Sanja" u "Neretvom lesevi plove, da li se bar jedan Zeljo"...

Delije prije par dana prepjevali Torcidinu pjesmu u vezi akcije u Tuzli, samo ono ubacili nesto u vezi one situacije iz Beca...
Jbg Sanja nije vasa pjesma, vi je fakticki pjevate u originalu sa dodatkom Zeljo umjesto Sanja. A opet su je oni prepjevali na neki ok nacin, bez onog jeebanje, pusenje i slicno. Nije neprijatno kad se slusa (pod neprijatno ne mislim zbog psovanja).

To sto kazes za Delije, isto katastrofa. Mnoge grupe su odavno bez inspiracije, a forsiraju se parole i pjesme kao na traci. Bolje nesto staro pjevati.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 feb 2026, 00:18

Skandiralo se i u znak podrske generalu Dudakovicu, ali to gownarski Klix nece prenijeti vec samo skandiranje potiv cetnika.
To sto se srbi sami prepoznaju u tome, njihov problem. Mene ne dotice kad oni vrijeđaju turke ili Murata, smijem se budalama :lol:

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 13 feb 2026, 00:30

Vorovus je napisao/la:
13 feb 2026, 00:15
19vendetta87 je napisao/la:
13 feb 2026, 00:00
I sta je tebi tu cudno?
Pa isti Ultrasi prepjevali cuvenu pjesmu "Sanja" u "Neretvom lesevi plove, da li se bar jedan Zeljo"...

Delije prije par dana prepjevali Torcidinu pjesmu u vezi akcije u Tuzli, samo ono ubacili nesto u vezi one situacije iz Beca...
Jbg Sanja nije vasa pjesma, vi je fakticki pjevate u originalu sa dodatkom Zeljo umjesto Sanja. A opet su je oni prepjevali na neki ok nacin, bez onog jeebanje, pusenje i slicno. Nije neprijatno kad se slusa (pod neprijatno ne mislim zbog psovanja).

To sto kazes za Delije, isto katastrofa. Mnoge grupe su odavno bez inspiracije, a forsiraju se parole i pjesme kao na traci. Bolje nesto staro pjevati.
Pa delije ubjedljivo najgore pjesme furaju.
Fk Željezničar.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 13 feb 2026, 00:32

Fin neki čiko radi na stranici Slavije. Postavio sliku na kojoj Manijaci drže parolu za generala. :salut:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 feb 2026, 00:34

Pact1921 je napisao/la:
12 feb 2026, 22:30
Zar vi niste napisali jednom da ste iz TK pa izbrisali post.
Ne bi me cudilo. Poznato je da im je bar 80% forumasa na ovoj temi iz sela TK i da su bas oni uvijek najglasniji kad treba gurati lazi i besmislene teme.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 13 feb 2026, 00:41

maroonGiant je napisao/la:
12 feb 2026, 23:56
Vorovus je napisao/la:
12 feb 2026, 23:39
guadalupe je napisao/la:
12 feb 2026, 20:24
Ali Manijaci su fascinantni, 20 parola Sokolovima, pjesme ko da su na zucu na liniji, J*** Slaviju, dadose im na bitnosti kao da je Zvezda dosla u najmanju ruku.
Blamantni su godinama sa parolama i pjesmama. Promijene jednu ili par rijeci tudje pjesme ili parole i to im je kao prozivka.

Ultrasi imaju onu: volio te jedan Ultras, Manijaci prepjevali: pusice ga i tvoj Ultras i to pjevaju kad igraju sa Zrinjskim. Blam.
Danas na onu neku staru sliku sa neta (od brenda Hajduk) dole lanci i okovi, ne vezu se sokolovi, Manijaci digli: dole lanci i okovi da nam puse sokolovi. Vau kakva kreativnost.
Protiv Borca prepjevali onu pjesmu Sanjam, kao sanjam kako mu se sklanjam, cuj sklanjam hahah nema veze sto je glupo, nek se rimuje. Tek na derbijima sta pjevaju na hordaske melodije, a pjesme su tipa Zeljeznicar jeebe Sarajevo, Manijaci jeebu Horde Zla. :wtf:

Sjecam se one pjesme od prije vise od 15 godina "Banjalucke curice" to je prozivka i kreativnost.
Ovi sto im danas smisljaju fazone su mentalno zaostali.
Ovo je ziva istina, godinama to rade i bas je debilno. Jedno 7 nasih pjesama su prepjevali i ubacili neki debilski tekst npr. pjesma koju horde pjevaju preko 20 godina sigurno: To heroji idu majko, navijaci Sarajeva su prepjevali kako majci govore da im **** pusi neko drugi :roll: , i bez stida to pjevaju.
A sta je sa pjesmom od nade topcagic . Ona sto ide nema mjesta na jastuku koje nisam ljubila zeljo moja zeljo moja . Vi ste to pretvorili u pjesmu nema mjesta na sjeveru koje nisam ljubio sarajevo sarajevo . Ja sam ubjedjen da ste vi tu pjesmu uzeli da pjevate samo kako je ne bi mogli pjevati . A tako prerade pjesama sto su vasi sad uzeli onu pjesmu posvecenu za polufinale lige evrope kad dodju teski i dani i kada ti lose krene digni pogled ka trbini ugledaces tamo mene . E sad su napravili pitari verziju ono nesto ide mi seremo sa druge strane i nesta jos ne znam kako ide tacno plaho nesto ne slusam navijanje HZ .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 feb 2026, 00:56

Pact1921 je napisao/la:
13 feb 2026, 00:41
maroonGiant je napisao/la:
12 feb 2026, 23:56
Vorovus je napisao/la:

Blamantni su godinama sa parolama i pjesmama. Promijene jednu ili par rijeci tudje pjesme ili parole i to im je kao prozivka.

Ultrasi imaju onu: volio te jedan Ultras, Manijaci prepjevali: pusice ga i tvoj Ultras i to pjevaju kad igraju sa Zrinjskim. Blam.
Danas na onu neku staru sliku sa neta (od brenda Hajduk) dole lanci i okovi, ne vezu se sokolovi, Manijaci digli: dole lanci i okovi da nam puse sokolovi. Vau kakva kreativnost.
Protiv Borca prepjevali onu pjesmu Sanjam, kao sanjam kako mu se sklanjam, cuj sklanjam hahah nema veze sto je glupo, nek se rimuje. Tek na derbijima sta pjevaju na hordaske melodije, a pjesme su tipa Zeljeznicar jeebe Sarajevo, Manijaci jeebu Horde Zla. :wtf:

Sjecam se one pjesme od prije vise od 15 godina "Banjalucke curice" to je prozivka i kreativnost.
Ovo je ziva istina, godinama to rade i bas je debilno. Jedno 7 nasih pjesama su prepjevali i ubacili neki debilski tekst npr. pjesma koju horde pjevaju preko 20 godina sigurno: To heroji idu majko, navijaci Sarajeva su prepjevali kako majci govore da im **** pusi neko drugi :roll: , i bez stida to pjevaju.
A sta je sa pjesmom od nade topcagic . Ona sto ide nema mjesta na jastuku koje nisam ljubila zeljo moja zeljo moja . Vi ste to pretvorili u pjesmu nema mjesta na sjeveru koje nisam ljubio sarajevo sarajevo . Ja sam ubjedjen da ste vi tu pjesmu uzeli da pjevate samo kako je ne bi mogli pjevati . A tako prerade pjesama sto su vasi sad uzeli onu pjesmu posvecenu za polufinale lige evrope kad dodju teski i dani i kada ti lose krene digni pogled ka trbini ugledaces tamo mene . E sad su napravili pitari verziju ono nesto ide mi seremo sa druge strane i nesta jos ne znam kako ide tacno plaho nesto ne slusam navijanje HZ .
Sta je sa pjesmom od Nade?

Lujkaa
Kontakt:

Post Postao/la Lujkaa » 13 feb 2026, 01:22

Sto manjjaci ne pevaju hitove od lepoga miće. On im je uvek bio u prvom redu

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 13 feb 2026, 03:06

Eh sad citam sto nas kone ispratise, nevjerovatno..stvaramo jos vecu bazu navijaca.
Koliko od vas je potajnih clanova FKŽ,a koliko vas je platilo 3 markice bh telecomu da pregledate utakmicu?
Zivi i zdravili bili,i na tribini se vidjeli 👋

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 feb 2026, 03:29

avalPacidoroP je napisao/la:
13 feb 2026, 03:06
Eh sad citam sto nas kone ispratise, nevjerovatno..stvaramo jos vecu bazu navijaca.
Koliko od vas je potajnih clanova FKŽ,a koliko vas je platilo 3 markice bh telecomu da pregledate utakmicu?
Zivi i zdravili bili,i na tribini se vidjeli 👋
Ah ovako vi nas evo 15 godina pratite :rol:

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 13 feb 2026, 07:11

Vorovus je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
Vama grme parole.
Bar se ne forsira.

Evo smislio sam pjesmu za derbi za 20 sekundi, u tom stilu. Boze sacuvaj ako je ovo prozivka.
:urnebes:

To je taj nivo. “To nam **** puse majko navijaci sarajeva”, koliko retardiran moras biti da ovo “obradis” i pjevas. Al doduse, pricamo o grupi koja skandira “…. su najvece pi.cke”. Koliko god su poradili na organizaciji i brojnosti, tog sabanluka kojeg su oduvijek imali se ne mogu rijesiti.
1946-1987

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 13 feb 2026, 07:15

Pablo11 je napisao/la:
12 feb 2026, 23:27
Vidim tri prsta, kontao prvo robijasi, sreca imaju ove salove pa se mogu razlikovati.
slika
Smrde i preko slike. Valjalo je jutros u federaciju po dnevnicu.
1946-1987

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 13 feb 2026, 08:12

leo1946 je napisao/la:
13 feb 2026, 07:11
Vorovus je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
Vama grme parole.
Bar se ne forsira.

:urnebes:

To je taj nivo. “To nam **** puse majko navijaci sarajeva”, koliko retardiran moras biti da ovo “obradis” i pjevas. Al doduse, pricamo o grupi koja skandira “…. su najvece pi.cke”. Koliko god su poradili na organizaciji i brojnosti, tog sabanluka kojeg su oduvijek imali se ne mogu rijesiti.
Nevjerovatna kolicina papaka na jednom mjestu. Obraditi patriotsku pjesmu u hvaljenje majci da ti neko pusi **** je dno dna, ali sta ocekivati od grupe koja svako malo skandira "**** vam mater u picku".

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 13 feb 2026, 08:34

"Pogledajte sramno skandiranje u Banja Luci"
"Lešinari skandalozno izvrijeđali goste"
"Gradski stadion ponovo centar nacionalizma"
"Region bruji o skandiranju u Banja Luci"

... nastavite niz slobodno ...

Ovo su samo neki od naslova koji bi se vrtili po medijima da je bilo sličnog skandiranja na Gradskom stadionu poput onog na grbavici sinoć.
S obzirom da imam prijatelje iz Srpskog Sarajeva, koji su bili sinoć na grbavici, naravno da nije sve ni objavljeno.

E, to je ta medijska moć koju ima p.ederacija.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 13 feb 2026, 08:36

Vorovus je napisao/la:
guadalupe je napisao/la:
12 feb 2026, 20:24
Ali Manijaci su fascinantni, 20 parola Sokolovima, pjesme ko da su na zucu na liniji, J*** Slaviju, dadose im na bitnosti kao da je Zvezda dosla u najmanju ruku.

Ako odradis drugu grupu, prepjevas nesto njihovo na svoj mlin. Imas sada svijez duel torcde i delija. Torcida je uradila pjesmu po njihovoj melodiji, a oni uzvratili poslije Austrije.
Sta ces kad je sarajevska jalija odradila svakoga, pa se za svakoga pomalo prepjava, a zaboravio si i vasu parolu drhte noge i ruke oko banjaluke, malo je doradjena kada ste okrenuli buseve i pobjegli.
Selam za raju iz rs, cacka i ostalih mjesta od sinoc. Sigurno su uzivali u predstavi Manijaka na Grbavici.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 13 feb 2026, 08:49

Pablo11 je napisao/la:
12 feb 2026, 23:27
Vidim tri prsta, kontao prvo robijasi, sreca imaju ove salove pa se mogu razlikovati.
slika
Mi mislili braća vam četnici iz Zemuna

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 13 feb 2026, 09:21

Sutra najveci BiH derbi, kakve su prognoze? Za mene od 0 do 2 gola i pobjeda Borca :geek:

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 13 feb 2026, 09:38

Kako vas je samo lijepo citati dok se svadjate.
I zvanicno najposjecenija utakmica ove sezone u svim takmicenjima

Svrakino gledaj Enfilda

slika

StriktnoZlo
Kontakt:

Post Postao/la StriktnoZlo » 13 feb 2026, 09:46

KONTRASVIH je napisao/la:
12 feb 2026, 22:04
Zutti je napisao/la:
12 feb 2026, 21:45
KONTRASVIH je napisao/la:
12 feb 2026, 21:38

O ovome pisem, oni se jos ponose saranju grafita dok im grupa ima poseban budzet za saranje i crtanje istih :rol:

Mi koji zivimo ovdje vrlo dobro znamo sve, nedavno se pisalo i na nasoj temi o ovome.

viewtopic.php?p=10455164#p10455164

Kad tad ce doci vrijeme kad ce vam grafiti samo biti po Ilijasu, gdje ste ne tako davno slavili i rodjendan grupe, svoj na svom :pray:
Normalno da podržavam da vam se svaki grafit u Centru i Sg uništi, tu ne postojite. Isto tako podržavam da se svaki naš na Grbavici i Hrasnom uništi. Šarati negdje gdje ne postojiš je kretenski, samim tim ne znam šta pokušavate od MD do Čaršije. Za neka druga naselja poslije MD možemo diskutovati, raspravljati, ubjeđivati jedni druge. Za potez Čaršija - MD je suludo.

Jos jednom, sabanizam iz Bog zna kojeg pickovca koji podrzava saranje grafita pa ce kasnije cmizdrit o tome :kuknjava:
Ovu maloumnu pricu i spin mozete prosipati po forumima. To su lokacije koje su historijski i danas vezane i za klub i za grupu. Vama nesretnici taj dio sara hz ng, al kome to objasnjavati, potkapacitiranoj brigadi.

NoProfit je jedini iz te price na ovom forumu s kojim se moze normalno diskutovati. Na ove ostale tvoje gluposti nije vrijedno ni odgovarati, kad se iznesu argumenti, vi u nemoci krenete lupati glupost jer ste na to navikli :ljepota:
Golemo si pogriješio drug. Ne treba lupetati gluposti tek tako.
Protiv sam šaranja da se zna odmah, ali NG nema veze sa tim.
"Sve laže onaj mali ..."

ULTRAGOTIVA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, KarloIvandic, Zigazaga i 39 gostiju.