Idi lafe pravi novi profil, ovaj si potrosio.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo toliko slojeva gluposti ima da ne povjerujes. Pazi lektora sto objasnjava, cuj negacija se odvaja samo kad zelis nesto naglasiti. Sta je ono smislilo.
I sta kazes, de malo proguglajte...LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:44A i vi vala stvarno vam je nidje veze svi pametni a odma uvrede niko nece da me nauci, eto ti drustva danas
Kada dođe na nivo da kaže "pošteno, mitoman i falsifikator apsolutno svega sam", onda ćemo ga i edukovati i pustiti na miru.
Do tad -> sprdanje.
Do tad -> sprdanje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
aezakmi je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:37Druže, napisao si ČOVIJEKA. Daj banuj se sam.LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:32U normalnoj upotrebi u pravopisu kod pridjeva negacije NE se pise zajedno, dok se odvaja u slucaju samo kada zelis nesto naglasiti sto se koristi dosta rijetko. Ajde sad sve to lijepo to google trazite pa se vraite ovdje da mi cokite glavic.
Ovaj se puca nečim baš mokrim.
Nek si im se nagovorio... ko da oni znaju kako se pise negacija uz glagolLondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:32U normalnoj upotrebi u pravopisu kod pridjeva negacije NE se pise zajedno, dok se odvaja u slucaju samo kada zelis nesto naglasiti sto se koristi dosta rijetko. Ajde sad sve to lijepo to google trazite pa se vraite ovdje da mi cokite glavic.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
To sto pises je francuski koncept nacije koji se kod nas ne koristi. U ex yu je zastupljen germanski koncept gdje su nacionalnost i narodnost sinonimi.
U suštini jedino se važi ono kako se čovjek osjeća a i na papiru izjašnjava...Vorovus je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:49To sto pises je francuski koncept nacije koji se kod nas ne koristi. U ex yu je zastupljen germanski koncept gdje su nacionalnost i narodnost sinonimi.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Smijemo li mu slati postove na lekturu prije objave ?rishovski je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:48Nek si im se nagovorio... ko da oni znaju kako se pise negacija uz glagolLondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:32U normalnoj upotrebi u pravopisu kod pridjeva negacije NE se pise zajedno, dok se odvaja u slucaju samo kada zelis nesto naglasiti sto se koristi dosta rijetko. Ajde sad sve to lijepo to google trazite pa se vraite ovdje da mi cokite glavic.![]()
Ovaj covijek nije normalan.LondonBalija je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:44A i vi vala stvarno vam je nidje veze svi pametni a odma uvrede niko nece da me nauci, eto ti drustva danas
Živio je čovijek zvani činjenica...
Zadnja izmjena: NoProfit, dana/u 13 feb 2026, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje su sad oni komentari sa pocetka prelaznog roka, niko vam nece, nemate dovoljno para, Nijaz je izgubio kredibilitet....a jos nismo zavrsili 
Duskice sta ono ti rece za neka nasa dugovanja i to
Duskice sta ono ti rece za neka nasa dugovanja i to
Zadnja izmjena: Seher1921, dana/u 13 feb 2026, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Nisu svi isti, razlika je od čovjeka do čovjeka.LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 15:44A i vi vala stvarno vam je nidje veze svi pametni a odma uvrede niko nece da me nauci, eto ti drustva danas
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- LondonBlues
- Kontakt:
Eto i vi tek sad primjetite odnosno od vas 20 jedan samo primjeti. Sad se zapitajte da vam bumbaclat nije otkrio bi li ikad skontali. Cak se pitam kako ti prije nisi skonto jer sam tebi odgovaro isto
Zadnja izmjena: LondonBlues, dana/u 13 feb 2026, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
No ga intereso.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Bolan ne bio usuti se dva dana i zaboravice raja. Kako se frajko ukopava dodatno. Ja budale jbt.
Vjerovatno zato sto si se sad prvi put dotakao necije neobrazovanosti, a u istom postu "covijek".LondonBlues je napisao/la: ↑13 feb 2026, 16:01Eto i vi tek sad primjetite odnosno od vas 20 jedan samo primjeti. Sad se zapitajte da vam bumbaclat nije otkrio bi li ikad skontali. Cak se pitam kako ti prije nisi skonto jer sam tebi odgovaro isto
Nadam se da su i mejlovi koje ste slali UEFA-i slicni.
Nije covijeka majka klela sto je kockao, nego sto se vadio.
Bio je ovdje i onaj @Marko1905, cini mi se, kaze lik da je pravnik...
Napise post od cetiri recenice, 62 gramaticke greske...
Mi ga molili ovdje da nam kaze ime i prezime, u slucaju da nekom zatreba advokat ne udarimo na njega...

Napise post od cetiri recenice, 62 gramaticke greske...
Mi ga molili ovdje da nam kaze ime i prezime, u slucaju da nekom zatreba advokat ne udarimo na njega...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.