jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:33Amar je moj drug mi smo stare sarajevske porodice kad nije bilo bitno ko za kog navija.
Uskoro ce poceti pisati kako su mu raja bili Švabo, Škija, Bukal itd
jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:33Amar je moj drug mi smo stare sarajevske porodice kad nije bilo bitno ko za kog navija.
Posljedni gospodin kod dotičnih.
Uvijek...jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:42Posljedni gospodin kod dotičnih.
Kao on ode nekakva stranka zauze klub, nekakve budžetlije, hamelj ovog grada.
Svabo mi je bio od druga otac. Veliko poštovanje prema Svabi.
I sliku im postaviš i kovertu i oni opet ne vjeruju.
Tek kad se izgradi tribina koja i nosi kategorizaciju stadiona a košta više nego sve sto se do sad izgradilo zajedno sa novim jugom..A izgradnja te glavne tribine to nece biti ni za 4 godine...
Šta je tu čudno, raja je se prije družila bez obzira ko za koga navija. I ti ljudi su se družili sa običnom rajom a ne ko ovi sada, ima neku funkciju i neda gledati u sebe.let3 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:41jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:33Amar je moj drug mi smo stare sarajevske porodice kad nije bilo bitno ko za kog navija.![]()
![]()
![]()
Uskoro ce poceti pisati kako su mu raja bili Švabo, Škija, Bukal itdDule legenda.
Znam kako izgleda i ta strana s koje je slikanoSeher1921 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:57Belgija je u subotu navečer na sarajevskoj Grbavici savladala Bosnu i Hercegovinu rezultatom 4:3 i tako najvjerovatnije okončala šanse domaće reprezentacije da se plasira u doigravanje za plasman na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Rusiji
Gledaj ga dok cir ne proradi
![]()
Ma i dan danas se ljudi druze, bez obzira ko za koga navija, to nikad nije bilo nesto sto odredjuje drustvo, bar za ljude koji imaju 30+. Za ove mladje je mozda nesto drugacije, nisam upucen, ova djeca su pobudalila. Nista sladje nego prcat jarana do iznemoglosti kad zijane derbifks74 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 21:02Šta je tu čudno, raja je se prije družila bez obzira ko za koga navija. I ti ljudi su se družili sa običnom rajom a ne ko ovi sada, ima neku funkciju i neda gledati u sebe.let3 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:41jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:33Amar je moj drug mi smo stare sarajevske porodice kad nije bilo bitno ko za kog navija.![]()
![]()
![]()
Uskoro ce poceti pisati kako su mu raja bili Švabo, Škija, Bukal itdDule legenda.
Hahaha majke mi ovo nisu istine, ko me vrijedja o cemu ovaj hakala prica? Ovdje jedini ko se povija ste vi, nema sline na ovom.svijetu da ste niste povijalivisokohz je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:52Ovo novi istočnjak od Goražda...sanjinusto je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:45Slagali su vam ovi sto vam pricali da ti poslodavac napusta klub. On ne misli ici nigdje, sto je za tebe super. Nemoj se ljutit molim te, nisam ja mislio nista lose. Ti imas pravo da botujes. Ja postujem sto ne odustajes iako te stalno vrijedjaju i govore ti da si bot. Bolje i to nego se povinjati kako vjetar puse. Haj zivio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 19:29
Na punom sam iznosu vec, mada si ti previse paglu,nisam ja fukara bez marke u dzepu da me nakav Mirvic mora placat, ako nemas za kifle javi se da te poguram. Daj nam tinreci svoje info ko nas je slagao haha posto nemas info nikakav da ti kazem samo da pojma nemas al strpi se malo, sve ide svojim tokom.![]()
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, Vanja8, Zaboljesutra i 28 gostiju.