Dva stručnjaka
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Duška debilčić, a ovaj moderator se lafo smije, to je njegov domet
Dva stručnjaka
Dva stručnjaka
- jurisicduska
- Kontakt:
Amar je moj drug mi smo stare sarajevske porodice kad nije bilo bitno ko za kog navija. Nego kako ste vi i vama slicni migrirali pa počeli na tom nivou raspravljat.
Smeta im Amar jer kaže oni gore u gradu navijaju za Sarajevo. A mi dole. I jbga rusi im mit o starosjediocima.
Frajer licno iz džepa vadio pare plaćao i budala ispao zbog hadzije i ovih botova po forumima. Sve će te vi to vratiti a i Amar će zasjest gdje pripada. Samo polako.
Smeta im Amar jer kaže oni gore u gradu navijaju za Sarajevo. A mi dole. I jbga rusi im mit o starosjediocima.
Frajer licno iz džepa vadio pare plaćao i budala ispao zbog hadzije i ovih botova po forumima. Sve će te vi to vratiti a i Amar će zasjest gdje pripada. Samo polako.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ja jos cekam da dule nesto pogodi, za sad je gori od Nadzada Fazlije…

- jurisicduska
- Kontakt:
-
zeljodogroba
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHAHAHA
Jeste bio trener Zelje, ali brate veci mangup i vece harizme od trenera se nece pojaviti u PL BiH...
jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:33Amar je moj drug mi smo stare sarajevske porodice kad nije bilo bitno ko za kog navija.
Uskoro ce poceti pisati kako su mu raja bili Švabo, Škija, Bukal itd
- jurisicduska
- Kontakt:
Posljedni gospodin kod dotičnih.
Kao on ode nekakva stranka zauze klub, nekakve budžetlije, hamelj ovog grada.
Svabo mi je bio od druga otac. Veliko poštovanje prema Svabi.
I sliku im postaviš i kovertu i oni opet ne vjeruju.
Uvijek...jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:42Posljedni gospodin kod dotičnih.
Kao on ode nekakva stranka zauze klub, nekakve budžetlije, hamelj ovog grada.
Svabo mi je bio od druga otac. Veliko poštovanje prema Svabi.
I sliku im postaviš i kovertu i oni opet ne vjeruju.
Dva covjeka, kleknuti i odati pocast Asim Ferhatovic Hase i Ivica Osim...
Ajde Dule skoci daj go glavom hahaha
Tek kad se izgradi tribina koja i nosi kategorizaciju stadiona a košta više nego sve sto se do sad izgradilo zajedno sa novim jugom..A izgradnja te glavne tribine to nece biti ni za 4 godine...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Šta je tu čudno, raja je se prije družila bez obzira ko za koga navija. I ti ljudi su se družili sa običnom rajom a ne ko ovi sada, ima neku funkciju i neda gledati u sebe.let3 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:41jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:33Amar je moj drug mi smo stare sarajevske porodice kad nije bilo bitno ko za kog navija.![]()
![]()
![]()
Uskoro ce poceti pisati kako su mu raja bili Švabo, Škija, Bukal itdDule legenda.
Znam kako izgleda i ta strana s koje je slikanoSeher1921 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:57Belgija je u subotu navečer na sarajevskoj Grbavici savladala Bosnu i Hercegovinu rezultatom 4:3 i tako najvjerovatnije okončala šanse domaće reprezentacije da se plasira u doigravanje za plasman na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Rusiji
Gledaj ga dok cir ne proradi
![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Makedonac i dalje samo o Želji.

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Debil uhodio osima
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ma i dan danas se ljudi druze, bez obzira ko za koga navija, to nikad nije bilo nesto sto odredjuje drustvo, bar za ljude koji imaju 30+. Za ove mladje je mozda nesto drugacije, nisam upucen, ova djeca su pobudalila. Nista sladje nego prcat jarana do iznemoglosti kad zijane derbifks74 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 21:02Šta je tu čudno, raja je se prije družila bez obzira ko za koga navija. I ti ljudi su se družili sa običnom rajom a ne ko ovi sada, ima neku funkciju i neda gledati u sebe.let3 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:41jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2026, 20:33Amar je moj drug mi smo stare sarajevske porodice kad nije bilo bitno ko za kog navija.![]()
![]()
![]()
Uskoro ce poceti pisati kako su mu raja bili Švabo, Škija, Bukal itdDule legenda.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, Cwirek, Giuseppe1, svrakino1921 i 29 gostiju.