Premijer liga BiH - aktuelno
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Oči krvare od ove fudbalske ljepotice u Banja Luci
-
Izdviceukec
- Kontakt:
Veci dio je otiso na koncert Thompsona u siroki brijeg
-
rimljanin90
- Kontakt:
E svastaIzdviceukec je napisao/la: ↑14 feb 2026, 16:45Veci dio je otiso na koncert Thompsona u siroki brijeg
Djipke.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Boga ti da te pitam, koliko ti je Čolpa para po stolici uzeo za svadbu ?jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 15:34Ne nego ce vama na drugom mjestu dodijeliti. Odigrali svi sa svima mi bili prvi.Arma00 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 15:31Da vam nije savez izlazio u susret i dodjeljivao korona titulu, ili namještao kup (što Horde same tvrde), ne bi vi daleko od Olimpica odmakli.jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 15:24Sudeci po trofejima kao aktuelni osvajaci kupa i ucesnik superkupa, te trecem mjestu na tabeli mi smo itekako konkurentni.
Konkurentan znači da je neko ili nešto sposobno da se uspješno takmiči s drugima, odnosno da ima kvalitet, cijenu, znanje ili prednost koja mu omogućava da bude ravnopravan ili bolji u odnosu na konkurenciju.
Dakle mi smo konkurentni.
A šestoplasirana ekipa lige koja nije osvojila titulu 15 godina može samo teoretisat o konkurentnosti. Također ekipa koja nema pobjedu u ligi od kratkih rukava. Pun krug odigrali nikog dobili nisu.
Tako da ne vidim razlog da se oglašavate na temu konkurentnosti. Ne znam kako uopste imate obraza pisat o tom. Vi ste nivo Olimpica zadnjih 15 godina - isto trofeja.
5-6 ekipa lige. Standardno.
Da ne pričam o tome da ste u zadnjih 10 godina daleko finansijski najjači, pa opet taraba.
Vi za pocetak trebate pobijediti nekog iz istog ranga fudbala. Mene bi do tad bilo sramota pisat po forumu. 4:0 derbi, 9 utakmica nikog ne dobit , ne bit prvak 15 godina i opet se kurcit to je fkt za izucavanje.
Najneuspjesniji drzavni projekat svih vremena. Koliko ste bili neuspjesni kao drzavni projekat, odrekli se Mosta na Malti i radnickog kluba da budete bolji. I opet 6. na tabeli. Nevjerovatno.
Za vas je Velež Sarajevo.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Bio je jos jedan perido kad nismo dobili u gostima 3g godine pa udje Nijaz i zaredasmo duple, evo Nijaza opet to je ono vama sad najgore ali polako navikunt ce te se
Slicno onoj situaciji kad ste bili pred ispadanjem i niste mogli nikog da pobijedite, Sloga nije izgubila kuci citavu sezonu i onda mocni Zeljo je dosao
Korektan Peljto. Pravilno ponisten gol.
Hocete da pricamo o stimanju a ja... vi ste vec priznali da ste pustili za kup i zbog toga sjever bojktovo Finale, moram priznat posteno od hordi
To je bruka Hordi, ne mozes optuziti za namjestanje a dati podrsku igracima i treneru. Nema logike. Doduse njihova brojka poslije toga je sve pokazalaSeher1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:23Hocete da pricamo o stimanju a ja... vi ste vec priznali da ste pustili za kup i zbog toga sjever bojktovo Finale, moram priznat posteno od hordi
Sto se tice vaseg stimanja, najveca legenda vam je kriminalac i to je dovoljno
Ode Štimac u lijepu njegovu 
Stico djaba vadio nasu PUTOVNICU. Alajhmanet i poselami zeta i kcerku
Vinko je za ovog stimca pep guardiola licno
Zapakovao Savic dva gola samo tako, hvata opasnu formu 
- tutankamon1905
- Kontakt:
Joj sto nam zeljo Nalica uvali
KrmadSeher1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:23Hocete da pricamo o stimanju a ja... vi ste vec priznali da ste pustili za kup i zbog toga sjever bojktovo Finale, moram priznat posteno od hordi
Nakon detaljne istrage,sud je utvrdio kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
- prisonbreak
- Kontakt:
U Zenici je bas puno prije radjen teren, a bolje izgleda od ovih svjeze uradjenih terena.NerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2026, 16:16Pa valjda ima malo i do klime. Da je B.Luka uumjesto Stoca bilo bi bolje. O Grbavici da ne govorimo sta bi bilo da je u Hercegovini. Velezu je lakse odrzavanje.SHZ82 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 16:10izgleda da i u Bamja Luci ne vode racuna o terenu, poprilicno lose izgleda. Djaba nama hibridi kad se isti ne hrsne i ne odrzavaju po propisima.
Na Kosevu los, evo i Banja Luka los, izgleda da najbolje rade u Velezu jer jos tamo izgleda poprilicno dobro.
Ne smijem ni zamisliti sta su u Tuzli od istog uradili
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Raspade se Zrinjski ko kula od karata, neočekivano.
Izgleda da je Biblija glavni adut ove ekipe, kad ode tesko se njima.
Izgleda da je Biblija glavni adut ove ekipe, kad ode tesko se njima.