Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ide kurc.enje ultrasa o gostovanjima po evropi, jedan kombi dosao u borbi za prvo. Smijesno. Jadna brojka.
Fk Željezničar.
Cek zar ovo nije ofsajd… samo sam jednom uspio vidjet snimak gola… zar nije juricic najblizi igracu na liniji?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
I ja sam mislio da ce ovo biti ponisteno 100%, barem mi se tako ucinilo na snimku
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ultrasi su bruka i sramota , za prvo mjesto dodje ih 50? Hahahahah
Kako ofsajd Nalic na liniji bio
Zrunjski se raspao u 2.pol, mada su dosta grijesili u i 1.pol.
Da ali je golman bio ispred lopte, tako da se taj igrac mijenja golmana kao zadnjeg igraca
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
igor stimac po svemu se uklapa da bude trener fk sarajeva! obicni seronja koji nista ne zna!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jel pravilo u ovakvoj situaciji da dva igraca moraju biti iza golmana
Ništa čudno, mi smo također neki dan iskarindžali lažne mostarce. Kad može treća, može i prva momčad u Bosni i Hercegovini.
Jeste ali naše sudije izgleda ne znaju pravila.BegovicRamiz je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:39jel pravilo u ovakvoj situaciji da dva igraca moraju biti iza golmana
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa koliko hoćeš da ih dođe, šta misliš da ih ima milion, više Bošnjaka živi u Vogošći nego Hrvata u MostaruGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:34Ultrasi su bruka i sramota , za prvo mjesto dodje ih 50? Hahahahah
a jbga ako Peljto koji sudi ligu sampiona ne zna - onda vala ne moramo ni mi znati xDTheShed je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:40Jeste ali naše sudije izgleda ne znaju pravila.BegovicRamiz je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:39jel pravilo u ovakvoj situaciji da dva igraca moraju biti iza golmana![]()
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Trener im hoda po medijima i bavi se entitetima i ustavom BIH. Zar je neko očekivao nešto drugačije?
Štimac, objavi Čavoglave na profilu da ti halale..na idućem porazu Anica Kninska kraljice uz 30 zastavica HR i ne brini nećeš dobiti otkaz.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
MostarReds22
- Kontakt:
i budali je jasno da je ono dijaspora kamenjarska. Jes eto 100 ih kuci prvo kolo proljetnog dijela, a u svabiji milja
Treba jos malo kop pomjeriti prema simpatizerima da ih bude vise na balkanskim navijacima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, ErosViverosViv, Jet2Holiday, NJAZRI, rishovski, samirr i 38 gostiju.