Svaka čast Dudakoviću, Naniću i ostalim herojima, njih niko ni spomenuo nije. Ja samo primjećujem da nam navijanje postaje nacionalističko bez ikakvog razloga. Pored toliko lijepih pjesama mi se bavimo četnicima i ustašama 25 minuta. Da ti pravo kažem nisam ni Srbin, ni Hrvat i smori me to više na tribinama, to bavljenje politikom i historijom. Ako toga ima u Mostaru i BL što mora biti i na mojoj Grbavici?zeljovolimte je napisao/la: ↑14 feb 2026, 16:49Fulio ja.. treba im rucak donijeti. Bili bi kontra njih totalno.Lokomotifa je napisao/la: ↑14 feb 2026, 16:34Ti si jarane fulio cijeli stadion, ovdje je priča o tome da ne budemo ni nalik na njih, genocidaše i šumare.zeljovolimte je napisao/la: ↑14 feb 2026, 16:32Iduci put ugostiti lijepo cetnike i ustase. Spremite im sendvice i vodu, a oni nek vam skandiraju noz zica i uzivajte u tome. Nek im bude ugodno i toplo.
Mozda da napadnemo policiju jer ih pretresa?
Nismo mi ni nalik na njih. Sta treba da se stidimo Dudakovica?
Oni sami sebe nazivaju cetnicima i imas problem "gazi cetnike".
Sta ti smeta tacno?
Dajte ba ljudi sporta i sportskog navijanja. Po tome smo prije bili poznati, sad smo izgubili taj identitet. Zato sam i pitao ovo što sam pitao. Sad znam na čemu smo i OK idemo dalje.