Zaganjaj NoDi ovog Saida, ubio se za Zeljinu postavku, a nije skup, mislim nije za vas skup...NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:03DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:02Sad kad vam dođe NoDi i stavi sliku Nidala u dresu Željezničara i napiše veliki, veliki Željezničar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Imamo 20% od narednog transfera a on ode u Man.City za 30 mil.eura.NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:03DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:02Sad kad vam dođe NoDi i stavi sliku Nidala u dresu Željezničara i napiše veliki, veliki Željezničar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se izvinjavam ovim navijačima FKS, ali jel vi stvarno vidite Čelika kao ozbiljnog igrača? Pa momak koji je u Sarajevu hodao po Slogama i Aquama, opijao se svaku noć, **** sve i svašta radi izlazaka i pića.
U Lens otišao evo godinu dana bez šanse na utakmici, kakav on, bez uvrede.
hajduk živi vječno
Kod vas naprave karijeru samo oni sto dodju iz Zelje poput Celika, Baljica, Rondica, KovacevicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:09
Imamo 20% od narednog transfera a on ode u Man.City za 30 mil.eura.![]()
Ide brat od Muharemovica iz Rapida, treba nam mlad lijevonogi stoper
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
A je li ti stvarno misliš da neko uzima za ozbiljno lika kojem u potpisu stoji "hajduk živi vječno"?f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10Ja se izvinjavam ovim navijačima FKS, ali jel vi stvarno vidite Čelika kao ozbiljnog igrača? Pa momak koji je u Sarajevu hodao po Slogama i Aquama, opijao se svaku noć, **** sve i svašta radi izlazaka i pića.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa imate Sukilovica tu...NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10Kod vas naprave karijeru samo oni sto dodju iz Zelje poput Celika, Baljica, Rondica, KovacevicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:09
Ide brat od Muharemovica iz Rapida, treba nam mlad lijevonogi stoper![]()
Boli me ****, da ti pravo kažem. Samo ti govorim ono što ja znam o momku.Herson je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:12A je li ti stvarno misliš da neko uzima za ozbiljno lika kojem u potpisu stoji "hajduk živi vječno"?f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10Ja se izvinjavam ovim navijačima FKS, ali jel vi stvarno vidite Čelika kao ozbiljnog igrača? Pa momak koji je u Sarajevu hodao po Slogama i Aquama, opijao se svaku noć, **** sve i svašta radi izlazaka i pića.

Jonathan Gradit - štoper
Samson Baidoo - štoper
Kyllian Antonio - štoper
Ruben Aguilar - desni bek

hajduk živi vječno
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Je li pratiš ti uopšte Francusku ligu ili samo onako lupaš?f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:17Boli me ****, da ti pravo kažem. Samo ti govorim ono što ja znam o momku.Herson je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:12A je li ti stvarno misliš da neko uzima za ozbiljno lika kojem u potpisu stoji "hajduk živi vječno"?f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10Ja se izvinjavam ovim navijačima FKS, ali jel vi stvarno vidite Čelika kao ozbiljnog igrača? Pa momak koji je u Sarajevu hodao po Slogama i Aquama, opijao se svaku noć, **** sve i svašta radi izlazaka i pića.
Jonathan Gradit - štoper
Samson Baidoo - štoper
Kyllian Antonio - štoper
Ruben Aguilar - desni bek
![]()
Vidiš li ti kakav fudbal ovi igraju, jbt?
Ovo nije atomski nego vanzemaljski fudbal u odnosu na našu ligu. Ne postoje 2 igrača u našoj ligi koji bi uopšte mogli primirisati ovom nivou ni nakon 6 mjeseci adaptacije na ligu. Dečku je 19 godina. Ako je dovoljno dobar ostat će, ako nije tražit će svoju priliku negdje drugo. Sama činjenica da je u rosteru lidera francuskog prvenstva nešto govori.
Nidal je dijete za tvoju informaciju... Meni je čudnije što nam se reprezentativci od 30+ ponašaju kao tinejdžeri kad dođu u Sarajevo na okupljanje.. A to da li će od Čelika biti nešto pokazat će vrijeme,lik je jos uvijek mlad a evo vode 2:0 i korektno igra u jednoj od najjacih liga...f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:17Boli me ****, da ti pravo kažem. Samo ti govorim ono što ja znam o momku.Herson je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:12A je li ti stvarno misliš da neko uzima za ozbiljno lika kojem u potpisu stoji "hajduk živi vječno"?f16 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10Ja se izvinjavam ovim navijačima FKS, ali jel vi stvarno vidite Čelika kao ozbiljnog igrača? Pa momak koji je u Sarajevu hodao po Slogama i Aquama, opijao se svaku noć, **** sve i svašta radi izlazaka i pića.
- jurisicduska
- Kontakt:
Sta ovo dječak iz Sarajeva igra za prvu ekipu u Francuskoj ?
Je l ovo dječak nas igra za najbolju ekipu od svih reprezentativaca ? U prvoj postavi čini mi se , kad im se lomi za titulu ?
Cuj smatrate li ga ozbiljnim igra frajer za pretendenta za titulu u ligi petice. Ispred ljudi od aktuelnog osvajača Lige prvaka. I cuj jel ga smatrate ozbiljnim. Kakva zavist Dine mi.
Je l ovo dječak nas igra za najbolju ekipu od svih reprezentativaca ? U prvoj postavi čini mi se , kad im se lomi za titulu ?
Cuj smatrate li ga ozbiljnim igra frajer za pretendenta za titulu u ligi petice. Ispred ljudi od aktuelnog osvajača Lige prvaka. I cuj jel ga smatrate ozbiljnim. Kakva zavist Dine mi.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 feb 2026, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Izvini Nodi, ispravka krivog navoda 35 mil. eura.NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:09
Ako je pametan naredne dvije godine ce ostati u LensuDoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:28Izvini Nodi, ispravka krivog navoda 35 mil. eura.NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:10DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:09
Nema potrebe da igdje ide kad je tek debitovao
Sto se tice zarade, on bio mogao biti vas najbolji posao u historiji
Zeljo se vraca i nece nam se vise desavati da nam djeca idu iz kluba
Red, rad, disciplina, treneri, kamp i sve cemo napraviti
Polako, ali sigurno Zeljo se vraca jaci nego ikad
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kako ba nece NoDi u utorak vam 2 pionira dosli u Akademiju...NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:30Ako je pametan naredne dvije godine ce ostati u Lensu
Ovo jedino u Bosni ima..do juče pisali da lik igra u 5-oj ligi Francuske i da je prop'o... Sad kad igra u prvoj postavi opet ne valja.. vode 3:0.. Prvi na tabeli... Al zato je Šošić sa 23 i povratnik iz Hajduka budućnost bh fudbala... 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:01ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 feb 2026, 20:11?primussucks je napisao/la: ↑14 feb 2026, 20:04Ljudi bolji .Cestitke Borcu.Ne pamtim da je neka ekipa u BIH imala ovakav vezni red.Top igraci.
Sine zaboravio si na fks , jes da zaostaju 20 bodEva , ali oni najbolji vezni i najbolji napad imaju, odbrana je tu negdje sa Napolijem
Celik-Fks 0:1 (penal) poklonili im, da nije bio penal, do sutra ga ne bi zabio Real![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta se bolan vrača, doveli ste Bičakčića (37) da uzima mjesto nekom junioru, golman vam U21. Hrpa polovnjaka koji nigdje nisu mogli igrati ako vam Nijaz (60) ne završi Slogu u Kupu slijedi grčevita borba za opstanak.NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:30Ako je pametan naredne dvije godine ce ostati u Lensu
Polako, ali sigurno Zeljo se vraca jaci nego ikad
- jurisicduska
- Kontakt:
Nisam znao da kad ne pobijediš 9 utakmica u ligi zaredom (mislim nama se nikad nije desilo pa ne znam) da skroz izgubiš dodir sa stvarnošću. A to sve na odveć izgubljen dodir sa stvarnošću.
Izgubili ljudi dodir sa izgubljenim dodirom za stvarnost.
Izgubili ljudi dodir sa izgubljenim dodirom za stvarnost.
Trenutno korisnika/ca: 2sb1996, b00t, Balorda, boki86, bvsic, Fudo, Hajdeee, jurisicduska, Mostarska, mujoisuljo, Necto, Panta79rei, rishovski, tutankamon1905, UtdBiH21, Vanja8, zemuntrg i 68 gostiju.

.png)