Premijer liga BiH - aktuelno
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gledaj parmaka kako osporavaju djetetov uspjeh. Povraća mi se, nek ste se vi ostvarili u životu.
Sarajevo ljubavi moja 1946
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Nakon Zrinjskog, ode u Bosnu Visoko.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- jurisicduska
- Kontakt:
Nidal Čelik (19) igra za prvoplasiranu ekipu Francuske u prvoj postavi.
A njihovi juniori ne mogu da igraju u 6. ekipi Premijer Lige BiH. Tj. kod njih.
Ovakva g o v n a nam ne trebaju...
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ne pitas se ti, zet se pita
I dalje sam istog stava!
Jedini razlog ovog rezultata je što su se momci bacali 200% na svaku loptu. Ovo je Borac koji hoću!!!
Nisi bio na stadionu, pa ne znaš kakvi su komentari bili na svako vraćanje lopte unazad golmanu, a to je čisti Vinkov potpis.
Jedan vrhunski rezultat ne mijenja ništa, Vinko može sa ovom ekipom osvojiti titulu isključivo ako Zrinjski posustane, i nikako drugačije. Trenutno imamo najbolju ekipu u ligi, ali bez trenera, i i dalje mislim da će nam se pos.rati u jubilej.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Odigra Nidal 90m za prvoplasiranu ekipu francuskog prvenstva. Bolju i od PSG-a. 
Il sto bi zeljovci rekli, sreća.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Malog celika je nodi skautirojurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:48Nidal Čelik (19) igra za prvoplasiranu ekipu Francuske u prvoj postavi.
DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:37Šta se bolan vrača, doveli ste Bičakčića (37) da uzima mjesto nekom junioru, golman vam U21. Hrpa polovnjaka koji nigdje nisu mogli igrati ako vam Nijaz (60) ne završi Slogu u Kupu slijedi grčevita borba za opstanak.NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:30Ako je pametan naredne dvije godine ce ostati u Lensu
Nema potrebe da igdje ide kad je tek debitovao
Sto se tice zarade, on bio mogao biti vas najbolji posao u historiji
Zeljo se vraca i nece nam se vise desavati da nam djeca idu iz kluba
Red, rad, disciplina, treneri, kamp i sve cemo napraviti
Polako, ali sigurno Zeljo se vraca jaci nego ikad
- jurisicduska
- Kontakt:
Lujkaa je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:11DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:37Šta se bolan vrača, doveli ste Bičakčića (37) da uzima mjesto nekom junioru, golman vam U21. Hrpa polovnjaka koji nigdje nisu mogli igrati ako vam Nijaz (60) ne završi Slogu u Kupu slijedi grčevita borba za opstanak.NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:30
Ako je pametan naredne dvije godine ce ostati u Lensu
Nema potrebe da igdje ide kad je tek debitovao
Sto se tice zarade, on bio mogao biti vas najbolji posao u historiji
Zeljo se vraca i nece nam se vise desavati da nam djeca idu iz kluba
Red, rad, disciplina, treneri, kamp i sve cemo napraviti
Polako, ali sigurno Zeljo se vraca jaci nego ikad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko se zadnji smije, najsladje se smije
Iskopa nodi uvijek nekog igraca, a sad kad Zeljo ima pare samo nebo nam je granica
Iskopa nodi uvijek nekog igraca, a sad kad Zeljo ima pare samo nebo nam je granica
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
A šta si očekivao imenovanjem Vinka? Ne samo ti nego svi koji navijaju za klub koji vodi on? Lik je jednostavno takav tip trenera i to nikad neće promjeniti.AvantiBL je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:07I dalje sam istog stava!
Jedini razlog ovog rezultata je što su se momci bacali 200% na svaku loptu. Ovo je Borac koji hoću!!!
Nisi bio na stadionu, pa ne znaš kakvi su komentari bili na svako vraćanje lopte unazad golmanu, a to je čisti Vinkov potpis.
Jedan vrhunski rezultat ne mijenja ništa, Vinko može sa ovom ekipom osvojiti titulu isključivo ako Zrinjski posustane, i nikako drugačije. Trenutno imamo najbolju ekipu u ligi, ali bez trenera, i i dalje mislim da će nam se pos.rati u jubilej.
Nisam bio a kao i da jesam, komentari su preslikani kao na Koševu.
Ne bih se ja bunio da vam se poserre u jubilej i popuši ovih 15 bodova prednosti.
Nikad poraz, samo lekcija.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Gledo sam vecinu tekme,Lens dominirao, Celik onako igrao dosta na sigurno ali ipak je ostavio jako pozitivan dojam.Jet2Holiday je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:09Odigra Nidal 90m za prvoplasiranu ekipu francuskog prvenstva. Bolju i od PSG-a.
Teško da će se on nešto specijalno nametnuti u Lensu,ali sama činjenica da sa 19 godina igra u prvoplasiranoj ekipi Francuske je velika. Vjerujem da ga čeka solidna karijera u najgorem slučaju.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa vi ste ga najvise i ismijavali, svaku utakmicu najgore psovke se pisale za njega...jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:48Nidal Čelik (19) igra za prvoplasiranu ekipu Francuske u prvoj postavi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- prisonbreak
- Kontakt:
Oni kazu da su to rutinski rijesiliGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:01ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 feb 2026, 20:11?primussucks je napisao/la: ↑14 feb 2026, 20:04Ljudi bolji .Cestitke Borcu.Ne pamtim da je neka ekipa u BIH imala ovakav vezni red.Top igraci.
Sine zaboravio si na fks , jes da zaostaju 20 bodEva , ali oni najbolji vezni i najbolji napad imaju, odbrana je tu negdje sa Napolijem
Celik-Fks 0:1 (penal) poklonili im, da nije bio penal, do sutra ga ne bi zabio Real![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ko i vi Dzeku, no hard filings.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:23Pa vi ste ga najvise i ismijavali, svaku utakmicu najgore psovke se pisale za njega...jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:48Nidal Čelik (19) igra za prvoplasiranu ekipu Francuske u prvoj postavi.
I jesu se raja sprdala, nije vala nesta bio aman zaman
Jedi go....tabba77 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:20A šta si očekivao imenovanjem Vinka? Ne samo ti nego svi koji navijaju za klub koji vodi on? Lik je jednostavno takav tip trenera i to nikad neće promjeniti.AvantiBL je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:07I dalje sam istog stava!
Nisam bio a kao i da jesam, komentari su preslikani kao na Koševu.
Ne bih se ja bunio da vam se poserre u jubilej i popuši ovih 15 bodova prednosti.![]()
Znam ja Vinka izuzetno dobro, i apsolutno sam znao da nas čekaju krvave oči i ziheraški fudbal dok god je on trener... Žiža, pokoj mu duši, nije trebao biti smjenut!!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Možete se udarati nogom u guzicu jer je završilo samo 0:1. Normalno da je rutinski, jer niste bili ni blizu prolaska dalje. Pregledaj snimak šansi i gola i sve će ti se samo kazati.prisonbreak je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:24Oni kazu da su to rutinski rijesiliGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:01
Sine zaboravio si na fks , jes da zaostaju 20 bodEva , ali oni najbolji vezni i najbolji napad imaju, odbrana je tu negdje sa Napolijem
Celik-Fks 0:1 (penal) poklonili im, da nije bio penal, do sutra ga ne bi zabio Real![]()
![]()
A ovaj maloumnik da ima imalo obraza ne bi spomenuo FKS. Njegove smo silovali neki dan i to s četiri gola razlike.
Borac danas zasluženo. Mi očajni, baš očajni. Krivo i nesigurno ušli, Mikić nas unervozio. Vranjković užas. Prvo sebičnost u prvom poluvremenu, peta kod prvog gola Borca, slično kao vraćanje glavom u Vrapčićima, ali tamo nas nije koštalo. Sukrivac za drugi gol, za treći isto, izdušio i ostao u napadu. Samo je Duje zadovoljio. Da je trener posvećen taktici, kao podcastima, super bi bilo. Mi očajno pod njim izgledamo, uz par bljeskova. Bodovni saldo nam je odličan kako igramo. Nikad manje golova nismo dali, nikad više bodova kući izgubili. Trenerska neznalica. Predviđam otkaz nakon Želje, ali tada će nažalost biti kasno.
Na tv u mi se činilo da je drugi gol Borca offside, ali nebitno.
Savić iz Borca danas za 10 ku.
Na tv u mi se činilo da je drugi gol Borca offside, ali nebitno.
Savić iz Borca danas za 10 ku.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.