Nidal Čelik

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

obrijanopile
Kontakt:

Re: Nidal Čelik

Post Postao/la obrijanopile » 14 feb 2026, 23:09

Odigrao je ovu utakmicu odličnu, kao da mu nije debitantska. Poslije ove utakmice i trener će više obratiti pažnju na njega. Svaka čast Nidale i ako Bog da još bolji budeš...
Evo i oni tebe selame!

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 14 feb 2026, 23:11

Momak odigrao vrhunsku utakmicu. Defanzivno skoro pa perfektno. Ofanzivno sasvim ok, ucestovao u akciji kod drugog gola cini mi se.

Neka ovako nastavi i nema zime za njega. Samo 19 godina. :o

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 14 feb 2026, 23:17

Ne treba zaboraviti da je momak debitovao za lidera Ligue 1 (22 kolo). Nije on bezveze doveden za 2.5€ iz Sarajeva. Velika je konkurencija, mlad je, potrebno je vremena. Bitno je da nastavi raditi, da bude ponizan i ostalo će sve da dođe. Odlično odigrao utakmicu!

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 14 feb 2026, 23:32

Imat će još 3-4 utakmice fore dok se ne vrate Baidoo i Antonio.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 14 feb 2026, 23:32

Steta sto je tek 6ta opcija i sumnjam da ce imat minuta vise do kraja sezone osim ako se ne povrijede trojica koja su ispred njega. Kad je 18godisnjak bio ispred njega nema dalje. Pri tome u mladoj reprezentaciji je bio klupa pored Ibrisimovica koji nema minute u profi fudbalu i pored Berbicq koji je tad igrao u BH ligi. Ocito da nesto ne stima kad je i u U21 bio rezerva.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 14 feb 2026, 23:43

dedo26 je napisao/la:
14 feb 2026, 23:32
Steta sto je tek 6ta opcija i sumnjam da ce imat minuta vise do kraja sezone osim ako se ne povrijede trojica koja su ispred njega. Kad je 18godisnjak bio ispred njega nema dalje. Pri tome u mladoj reprezentaciji je bio klupa pored Ibrisimovica koji nema minute u profi fudbalu i pored Berbicq koji je tad igrao u BH ligi. Ocito da nesto ne stima kad je i u U21 bio rezerva.
A inace su nase menadjerske mlade reprezentacije mjerodavne. Samo to sto ti je taj igrao bez minute profi fudbala je dovoljno.

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 15 feb 2026, 00:14

Sa odličnim trenerima.i vrhunskim saigračima, može biti kruha od Nidala. Bravo dečko. :bih: Veliki je skok otići iz bosanske lige u Francusku, to je 5 stepenica preskočiti.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 15 feb 2026, 00:25

guadalupe je napisao/la:
14 feb 2026, 23:43
dedo26 je napisao/la:
14 feb 2026, 23:32
A inace su nase menadjerske mlade reprezentacije mjerodavne. Samo to sto ti je taj igrao bez minute profi fudbala je dovoljno.
Slazem se ali diskutabilno je da u 5 meceva ni minuta ne dobije u repki, dao bi mu bar 15 minuta u nekom od meceva. To mi ide u prilog tome da zaista ili nije u formi ili je upitan talent. Nadam se da grijesim, jer veceras je odigrao odlicno.

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 15 feb 2026, 01:00

Golemo je ovo 90 minuta u dresu prvoplasirane ekipe Ligue 1. Pogotovo za 19-godisnjaka koji je prije godinu i nesto igrao kukuruz ligu. Sretno momku u nastavku i da dobijemo uz Muharemovića jos jednog mladog, pouzdanog stopera.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 15 feb 2026, 02:20

Nevjerovatno kakve fizikalije ima momak, smiren, siguran i sebe bez panike....a zna i loptee

U odnosu zadnjih godinu dana kada stvarno nije bio povjerljiv stavise bio loš i upitan cak i za u21...puno je napredovao zadnjih godinu dana

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 feb 2026, 02:33

General505 je napisao/la:
15 feb 2026, 02:20
Nevjerovatno kakve fizikalije ima momak, smiren, siguran i sebe bez panike....a zna i loptee

U odnosu zadnjih godinu dana kada stvarno nije bio povjerljiv stavise bio loš i upitan cak i za u21...puno je napredovao zadnjih godinu dana
Kao prvo nebi ga doveli francuzi da nema strasne fizikalije, to je liga odakle su uvijek najaci odbrambeni dolazili i malo koji stoper sa ovih prostora se tamo naigrao, dalje on je jos bio mlad kad je otisao, to za u21 je smijesno i pricat i o toj menagerskoj repci gdje pola Borca do juce igralo i porediti Nidala sa tim igracima, nemas jednig naseg igraca u odbrani da je igrao taj nivo osim ovog iz Serije A ili ti ga za prvoplasiranu ekipu u Francuskoj, samo da ga zdravlje posluzi,hocel igrat u repci ili nece ko da je bitno, nek zovu ove iz Bl kao i do sad.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 feb 2026, 03:59

Brat ce za dvije godine biti aBd nas najbolji stoper siguran sam
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 15 feb 2026, 04:33

Kad je odlazio iz nase amaterske lige Nadao Sam ce GA prvo staviti u u19 pa onda drugi tim pa onda prvi. Ni u ludilu nisam pomislio da bi mogao zaigrati za prvi Tim nakon godinu Dana i to jos SE boriti za titulu sa sampionom evrope.

Svaka cast I nadam SE da nastaviti da SE razvija I dobija redovnu minutazu. Na vrijeme je ispario sa nasih pasnjaka I od ovih kvazi strucnjaka u nasim omladinskim pogonima Koji ga uce fudbal iz 70tih godina.

Svako dobro Nidal!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 feb 2026, 05:05

:tokralju:
naprijed rejal

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 feb 2026, 06:28

Nisam gledao uživo pa sam vratio da preletim snimak kada sam vidio da je igrao.
Dobio priliku i iskoristio je. I to kao starter u utakmici za prvo mjesto. Ovaj Lens se itekako prati zbog te situacije.

Ono sto je fascinantno jeste da je odigrao tako smireno kao da je redovni starter a ne momak od 19 godina koji je posljednu utakmicu odigrao prije vise od godinu dana kada je imao 18 godina.
Dakle, godinu dana bez utakmice i onako smireno odigrati onako bitnu utakmicu.
Može se desiti da već sljedeću priliku upropasti ali mi se nadamo da neće. Vjerujem da će mu se dati još koja prilika do kraja sezone a to će mnogo značiti za njegovu budućnost pa makar pričali o mogućim pozajmicama. Napokon je dobio priliku da bude vidjen!

Sto se tiče U21 reprezentacije, samo mogu reci da je Ibrisimovic odlično odradio utakmice kvalifikacije. Generalno stoperski dvojac.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 15 feb 2026, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 feb 2026, 06:31

Nidal nek odigra sledecu utakmicu ovako on ce bit u prvih 11, a to ako se desi on ce napravit izlazni transver veci nego muharemovic alajbegovic i bajrektarevic zajedno.

Otic iz FK SARAJEVA u ekipu Lensa koja ce bit prvak ispred PSG, i bit standardan (ako bude) je mnogo veci uspjeh nego da sad Muharemovica kupi bajern minhen.

Bravo Nidale

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 15 feb 2026, 08:10

hurem je napisao/la:
15 feb 2026, 06:28
Nisam gledao uživo pa sam vratio da preletim spisak kada sam vidio da je igrao.
Dobio priliku i iskoristio je. I to kao starter u utakmici za prvo mjesto. Ovaj Lens se itekako prati zbog te situacije.

Ono sto je fascinantno jeste da je odigrao tako smireno kao da je redovni starter a ne momak od 19 godina koji je posljednu utakmicu odigrao prije vise od godinu dana kada je imao 18 godina.
Dakle, godinu dana bez utakmice i onako smireno odigrati onako bitnu utakmicu.
Može se desiti da već sljedeću priliku upropasti ali mi se nadamo da neće. Vjerujem da će mu se dati još koja prilika do kraja sezone a to će mnogo značiti za njegovu budućnost pa makar pričali o mogućim pozajmicama. Napokon je dobio priliku da bude vidjen!

Sto se tiče U21 reprezentacije, samo mogu reci da je Ibrisimovic odlično odradio utakmice kvalifikacije. Generalno stoperski dvojac.
Igrao je za njihov drugi tim Koji SE tskmici u 4toj ligi. Otprilike nivo nase lige bio je standardan tamo odkako je dosao.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 feb 2026, 08:20

Bravo za Nidala . Ide to sve svojim tokom decko ima 19 godina evo dobio priku i u lideru Francuskog prvenstva . Dečko ima potencijal bit ce uspona i padova al definitivno je neko na koga i Barbarez mora računati naravno ne odmah al jednostavno mlad je i treba ga u rosteru za A tim , vjerujem da moze za 2 godine biti ozbiljan stoper za lige petice.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 feb 2026, 08:25

Ljudi polako malo. Stvarno mi je drago da je odradio mec u prvom timu, jos u ovako bitnom trenutku. Jos eto bez greske kako pisete, ne znam nisam gledao. Ispratio samo ovdje komentare.

Ali falila su im 2 prvotimca na stoperskoj poziciji. Neki bolji sud treba dati kad budu kompletni i da vidimo koliko ce tada igrati. Opet je lijepo vidjeti da je demantovao one sto su pisali da se vraca za koju godinu u nasu ligu, ukljucujuci i mene.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 15 feb 2026, 09:00

Čekao svoju priliku i dočekao, svaka čast majstore. Sa 19 godina igrati u ligi petice nije mala stvar. Nadam se da će i on biti klasa ala Muharemović i da ćemo imati ozbiljan štoperski duo u budućnosti. Ako nastavi igrati sigurno zaslužuje poziv za baraž. :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CudanLik i 19 gostiju.