igra celik ko mali radovac!Jet2Holiday je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:09Odigra Nidal 90m za prvoplasiranu ekipu francuskog prvenstva. Bolju i od PSG-a.
Il sto bi zeljovci rekli, sreća.
Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I još jedna stvar koju moram spomenuti: Deket, Matej Deket!!!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
@Prison brate, ovdje je prica o Nidalu Celiku, ne o NK Celik...prisonbreak je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:24Oni kazu da su to rutinski rijesiliGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:01
Sine zaboravio si na fks , jes da zaostaju 20 bodEva , ali oni najbolji vezni i najbolji napad imaju, odbrana je tu negdje sa Napolijem
Celik-Fks 0:1 (penal) poklonili im, da nije bio penal, do sutra ga ne bi zabio Real![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobar je malac, nema šta, mogao bi izrasti u kvalitetnog igrača.
Čudi me da ga je Vinko uveo u igru, iskreno
Ima i boljih trenera da vam razviju momka, ali eto, možete se samo nadati da će se dobro razvijati i sa njim.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Riquelme1921
- Kontakt:
Svaka čast momku koji ove sezone praktički nosi Lens na svojim leđima do titule!
Momak zadnju takmičarsku klupsku utakmicu odigrao u decembru 2024. prije 14 mjeseci a danas igrao protiv ekipe koja se bori za opstanak isključivo zbog povreda 4 defanzivca Aguilara, Antonia, Baidooa i Gradita.
Momak zadnju takmičarsku klupsku utakmicu odigrao u decembru 2024. prije 14 mjeseci a danas igrao protiv ekipe koja se bori za opstanak isključivo zbog povreda 4 defanzivca Aguilara, Antonia, Baidooa i Gradita.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
Paromlinac
Komsije, respekt za objavu u vezi sa povrijedjenom djevojcicom Ellom

Celik vs Paris FCVanja8 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:45@Prison brate, ovdje je prica o Nidalu Celiku, ne o NK Celik...prisonbreak je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:24Oni kazu da su to rutinski rijesiliGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:01
Sine zaboravio si na fks , jes da zaostaju 20 bodEva , ali oni najbolji vezni i najbolji napad imaju, odbrana je tu negdje sa Napolijem
Celik-Fks 0:1 (penal) poklonili im, da nije bio penal, do sutra ga ne bi zabio Real![]()
![]()
![]()
Jel moguce da pjene 2-3 stranice za Celika, teze im pada sto je on zaigrao nego sto nemaju igraca U21 da moze igrati normalno
- jurisicduska
- Kontakt:
Vas nosi posuđeni igrac Istre do 6. mjesta. Kako uopste možete dat sebi za pravo da iskomentarisete ? Iskren budi ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Svaka čast momku koji ove sezone praktički nosi Lens na svojim leđima do titule!
Mislim kako evo u takvoj situaciji uopste komentarisat na ovu temu ?
Sve uredu , mržnja , zavist, ljubomora, godine frustracija, ali sve vise licite na one ljude sto zive sa starom do 40 godine i svako ko ima im lopov i ništa im ne valja. Fkt. Ko tetke kakve.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne kontam šta hoćeš od mene, ko kaže da je Hamza bolji?jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:52Vas nosi posuđeni igrac Istre do 6. mjesta. Kako uopste možete dat sebi za pravo da iskomentarisete ? Iskren budi ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Svaka čast momku koji ove sezone praktički nosi Lens na svojim leđima do titule!
Sve uredu , mržnja , zavist, ljubomora, godine frustracija, ali sve vise licite na one ljude sto zive sa starom do 40 godine i svako ko ima im lopov i ništa im ne valja. Fkt. Ko tetke kakve.
Evo da ti pojednostavim, Nidal Čelik je sebi upropastio karijeru odlaskom u Lens jer je znao da neće igrati, mogao je više da je išao postepeno.
Hamza Jaganjac nikada neće ni doći do Lensa i iskreno ga nimalo ne gotivim.
I što ja to ne bih mogao komentarisati? To što Željo nije 1. na tabeli ja ne smijem primjetiti da Čelik nije igrao 14 mjeseci klupski fudbal?
Nije igrao moj @Riquelme 14 mjeseci i veceras pocne i odigra ko Van Dajk u prajmu...Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:57Ne kontam šta hoćeš od mene, ko kaže da je Hamza bolji?jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:52Vas nosi posuđeni igrac Istre do 6. mjesta. Kako uopste možete dat sebi za pravo da iskomentarisete ? Iskren budi ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Svaka čast momku koji ove sezone praktički nosi Lens na svojim leđima do titule!
Evo da ti pojednostavim, Nidal Čelik je sebi upropastio karijeru odlaskom u Lens jer je znao da neće igrati, mogao je više da je išao postepeno.
I što ja to ne bih mogao komentarisati? To što Željo nije 1. na tabeli ja ne smijem primjetiti da Čelik nije igrao 14 mjeseci klupski fudbal?
Dobro je da je Zeljo 6 na tabeli, sta mislis da je 1, sta bi vi tek onda primjetili, ovako malo zbog guzve ispred vas nemate bas dobar pogled na sve...
Umjesto da pozelis momku srecu i da se probije pa da bude od koristi reprezentaciji, tebe pucaju kompleksi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:57Ne kontam šta hoćeš od mene, ko kaže da je Hamza bolji?jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:52Vas nosi posuđeni igrac Istre do 6. mjesta. Kako uopste možete dat sebi za pravo da iskomentarisete ? Iskren budi ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Svaka čast momku koji ove sezone praktički nosi Lens na svojim leđima do titule!
Ironican neki post pokusavas napisat i bit interestantan a pises o momku koji ima 19 godina. I sve samo zato sto je otisao iz najljuceg rivala za rekordan transfer.
Momak nakon svega pokazao da se trud i rad isplate, da je strpljiv i da nije izgubio glavu cekajuci sansu, a ti se pojedi.
Ne vraca se Zeljo nigdje nego Mirvic ulaze, sve ono cemu ste se protivili, pokazuje se kao jedina opcija, sto vam je crtano vec godinama.NoDi80 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 22:30Ako je pametan naredne dvije godine ce ostati u Lensu
Nema potrebe da igdje ide kad je tek debitovao
Sto se tice zarade, on bio mogao biti vas najbolji posao u historiji
Zeljo se vraca i nece nam se vise desavati da nam djeca idu iz kluba
Red, rad, disciplina, treneri, kamp i sve cemo napraviti
Polako, ali sigurno Zeljo se vraca jaci nego ikad
I dugovi sto su vraceni, ne pripisujte ni upravi nit ikome, sve je to zavrsio Mirvic sa svojom lovom.
- jurisicduska
- Kontakt:
Mislim eto Roman da nije lijepo uopste umanjivati da je dijete iz Bosne sa 19 godina večeras odigralo 90 minuta u prvoj ekipi Francuske. Pa ti kako hoćeš. Karijeru već sad nije upropastio , ima ugovor s Lensom. Da propadne najstrašnije može uvijek neku Austriju, Poljsku izganjat.
Nemamo mi bas puno igraca generalno koji igraju na tom nivou. Nazalost.
Čudi me eto od tebe nikad takav nisi bio. Ocekivao sam bravo majstore sretno ili nešto slično.
Nemamo mi bas puno igraca generalno koji igraju na tom nivou. Nazalost.
Čudi me eto od tebe nikad takav nisi bio. Ocekivao sam bravo majstore sretno ili nešto slično.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 feb 2026, 00:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
E cuj upropastio karijeru a odigrao 90 min za prvoplasiranu ekipu francuske lige 

Da nije mozda u tih 14 mjeseci imao plan i program da se razvije da bi mogao igrati za Lens
Da nije mozda u tih 14 mjeseci imao plan i program da se razvije da bi mogao igrati za Lens
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ma propao ba, ima jos samo 3 i po godine ugovor s LensomJet2Holiday je napisao/la: ↑15 feb 2026, 00:06E cuj upropastio karijeru a odigrao 90 min za prvoplasiranu ekipu francuske lige
Da nije mozda u tih 14 mjeseci imao plan i program da se razvije da bi mogao igrati za Lens![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da su primili gol njegovom greškom i da ga je zamjenio na poluvremenu vidjeli bi njihovu pravu reakciju, ovako samo ovi naivni pokazuju svoju histeriju a oni iskusniji se i ne javljaju jer znaju da su popišani.
Još jednom bravo Nidale.
Još jednom bravo Nidale.
DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 feb 2026, 00:15Da su primili gol njegovom greškom i da ga je zamjenio na poluvremenu vidjeli bi njihovu pravu reakciju, ovako samo ovi naivni pokazuju svoju histeriju a oni iskusniji se i ne javljaju jer znaju da su popišani.
Još jednom bravo Nidale.
Bravo Nidale, popišao si nas
- Shategabri
- Kontakt:
Što si salty, momku je 19 godina.Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Svaka čast momku koji ove sezone praktički nosi Lens na svojim leđima do titule!
Debitovao i to odlično za lidera Ligue 1.
Koševo Zapad
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Najveća prevara u histiriji ligelet3 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 00:31DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 feb 2026, 00:15Da su primili gol njegovom greškom i da ga je zamjenio na poluvremenu vidjeli bi njihovu pravu reakciju, ovako samo ovi naivni pokazuju svoju histeriju a oni iskusniji se i ne javljaju jer znaju da su popišani.
Još jednom bravo Nidale.![]()
![]()
Bravo Nidale, popišao si nas![]()

- Riquelme1921
- Kontakt:
31.01.2025.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 20:25Samo momku ne želim odlazak u Tursku. Pun mi je više k odlazaka kao što su Ljukovac i Buljubašić pa da ni minute ne odigraju. Nadam se da će Čelik izabrati ekipu u kojoj će biti standardan jer mu je to trenutno za razvijanje najvažnije, novca će biti kasnije u karijeri.
Što se tiče Sarajeva odličan posao ako ga prodaju u Lens i jako dobra reklama za klub, sigurno bolja od mutnih transfera u Tursku kako je navikla naša liga.
Nemamo šta pametovati, treba čestitati ljudima na poslu koji rade. Znam nekoliko momaka koje je Sarajevo dovelo da sam čuo za njih da kidaju u svom klubu širom BiH a na kraju završili kod njih. Samo tako se i može raditi, ulagati u akademiju. Iskreno mislim da je Sarajevo trebalo i dosta više zaraditi obzirom koliko ulažu ali Bože moj, nikada ne znamo šta se može desiti za godinu ili dvije, možda se broj igrača koji odu za milion+ udupla...
Nama niko nije kriv što roditelji plaćaju trenerima da njihov sin igra i što nam se OP nalazi u najgorem stanju od poslije rata.
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, LoveFootball1987, MikiPirs, Mostarska, OzmoodPinglewood, Pact1921, samirr, seha77, SHZ82 i 99 gostiju.

.png)