Upropastio je sebi karijeru tako što je u 19. godini odigrao svih 90 minuta kao profesor u prvoplasiranoj ekipi francuskog prvenstvaRiquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:57Ne kontam šta hoćeš od mene, ko kaže da je Hamza bolji?jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:52Vas nosi posuđeni igrac Istre do 6. mjesta. Kako uopste možete dat sebi za pravo da iskomentarisete ? Iskren budi ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Svaka čast momku koji ove sezone praktički nosi Lens na svojim leđima do titule!
Momak zadnju takmičarsku klupsku utakmicu odigrao u decembru 2024. prije 14 mjeseci a danas igrao protiv ekipe koja se bori za opstanak isključivo zbog povreda 4 defanzivca Aguilara, Antonia, Baidooa i Gradita.
Mislim kako evo u takvoj situaciji uopste komentarisat na ovu temu ?
Sve uredu , mržnja , zavist, ljubomora, godine frustracija, ali sve vise licite na one ljude sto zive sa starom do 40 godine i svako ko ima im lopov i ništa im ne valja. Fkt. Ko tetke kakve.
Evo da ti pojednostavim, Nidal Čelik je sebi upropastio karijeru odlaskom u Lens jer je znao da neće igrati, mogao je više da je išao postepeno.
Hamza Jaganjac nikada neće ni doći do Lensa i iskreno ga nimalo ne gotivim.
I što ja to ne bih mogao komentarisati? To što Željo nije 1. na tabeli ja ne smijem primjetiti da Čelik nije igrao 14 mjeseci klupski fudbal?
Premijer liga BiH - aktuelno
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Znaš li gledati van okvira? Odigrao je danas jer su 4 defanzivca povrijeđena i šta ćemo za 20 dana? Opet pauza od godinu dana?PeppermintSA je napisao/la: ↑15 feb 2026, 02:10Upropastio je sebi karijeru tako što je u 19. godini odigrao svih 90 minuta kao profesor u prvoplasiranoj ekipi francuskog prvenstvaRiquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:57Ne kontam šta hoćeš od mene, ko kaže da je Hamza bolji?jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:52
Vas nosi posuđeni igrac Istre do 6. mjesta. Kako uopste možete dat sebi za pravo da iskomentarisete ? Iskren budi ?
Sve uredu , mržnja , zavist, ljubomora, godine frustracija, ali sve vise licite na one ljude sto zive sa starom do 40 godine i svako ko ima im lopov i ništa im ne valja. Fkt. Ko tetke kakve.
Evo da ti pojednostavim, Nidal Čelik je sebi upropastio karijeru odlaskom u Lens jer je znao da neće igrati, mogao je više da je išao postepeno.
I što ja to ne bih mogao komentarisati? To što Željo nije 1. na tabeli ja ne smijem primjetiti da Čelik nije igrao 14 mjeseci klupski fudbal?TLN
![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
prisonbreak je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:24Oni kazu da su to rutinski rijesiliGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:01
Sine zaboravio si na fks , jes da zaostaju 20 bodEva , ali oni najbolji vezni i najbolji napad imaju, odbrana je tu negdje sa Napolijem
Celik-Fks 0:1 (penal) poklonili im, da nije bio penal, do sutra ga ne bi zabio Real![]()
![]()

Pa ti si taj sto komentarise sve zivo mjesecima unazad, identitet si promjenio. Siris bruku lazi i plasiras mnoge informacije koje nisu tacne, i spinujes. Da ti prolazi u dosta slucajeva prolazi, jer je nas narod takav da nesto napises dosta njih ce se zapitati pa to je mozda istina.jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:52Vas nosi posuđeni igrac Istre do 6. mjesta. Kako uopste možete dat sebi za pravo da iskomentarisete ? Iskren budi ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Svaka čast momku koji ove sezone praktički nosi Lens na svojim leđima do titule!
Momak zadnju takmičarsku klupsku utakmicu odigrao u decembru 2024. prije 14 mjeseci a danas igrao protiv ekipe koja se bori za opstanak isključivo zbog povreda 4 defanzivca Aguilara, Antonia, Baidooa i Gradita.
Fk Željezničar.
Vas amar je nasem duski jeo iz ruke, crknite od muke 
A znaš li ti npr da je Bičakčić sa 22 godine imao samo 1 nastup za Stuttgart u Bundesligi pa jel propao?Riquelme1921 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 02:20Znaš li gledati van okvira? Odigrao je danas jer su 4 defanzivca povrijeđena i šta ćemo za 20 dana? Opet pauza od godinu dana?PeppermintSA je napisao/la: ↑15 feb 2026, 02:10Upropastio je sebi karijeru tako što je u 19. godini odigrao svih 90 minuta kao profesor u prvoplasiranoj ekipi francuskog prvenstvaRiquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:57
Ne kontam šta hoćeš od mene, ko kaže da je Hamza bolji?
I što ja to ne bih mogao komentarisati? To što Željo nije 1. na tabeli ja ne smijem primjetiti da Čelik nije igrao 14 mjeseci klupski fudbal?TLN
![]()
Dočekali ste ga sa 37 godina kao da je Nesta...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa šta je ovo sunce ti poljubimLujkaa je napisao/la: ↑15 feb 2026, 02:21prisonbreak je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:24Oni kazu da su to rutinski rijesiliGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:01
Sine zaboravio si na fks , jes da zaostaju 20 bodEva , ali oni najbolji vezni i najbolji napad imaju, odbrana je tu negdje sa Napolijem
Celik-Fks 0:1 (penal) poklonili im, da nije bio penal, do sutra ga ne bi zabio Real![]()
![]()
![]()

DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 feb 2026, 07:14Pa šta je ovo sunce ti poljubim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Only in zeeennnn'cccaaa
Pa ti uopšte ne poznaješ VinkaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Dobar je malac, nema šta, mogao bi izrasti u kvalitetnog igrača.
Čudi me da ga je Vinko uveo u igru, iskreno
Ima i boljih trenera da vam razviju momka, ali eto, možete se samo nadati da će se dobro razvijati i sa njim.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nagledao sam ga se kroz FKS podosta, ne baš koliko vi, ali dovoljnoAvantiBL je napisao/la: ↑15 feb 2026, 09:27Pa ti uopšte ne poznaješ VinkaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Dobar je malac, nema šta, mogao bi izrasti u kvalitetnog igrača.
Čudi me da ga je Vinko uveo u igru, iskreno
Ima i boljih trenera da vam razviju momka, ali eto, možete se samo nadati da će se dobro razvijati i sa njim.![]()
Znao je strašno tvrdoglav biti, pogotovo to mislim na proljeće 21e. Doduše, eto, kad već vraćam film unazad, afirmisao je Salčina u prvi tim, i kasnije Dala, a s obzirom da nije predugo bio, nije to ni toliko loše.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 15 feb 2026, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nadati se da ce Deket dobijati minute i da nece zuriti sa transferom vec da ce barem jos 2 godine ostati u ligi i skupljati iskustvo.
Kapiten je vec u repki, i sam je izjavio da ga sad pozovu za A repku da bi se odmah odazvao i da bi mu bila cast zaigrati.
Mali ima potencijal itekako sad samo kako ce se razvijati i koji put ce izabrati ostaje da vidimo.
Kapiten je vec u repki, i sam je izjavio da ga sad pozovu za A repku da bi se odmah odazvao i da bi mu bila cast zaigrati.
Mali ima potencijal itekako sad samo kako ce se razvijati i koji put ce izabrati ostaje da vidimo.
Čim dobije poziv komšija a vjerovatno hoće nema od te časti ništa... Ni prvi ni zadnji koji je to izjavio..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ostaje da vidimo, nasa repka bi kroz koju godinu mogla postati hit, tako da bi ti se pozivi mogli drugacije gledati.
Na kraju doce vrijeme kad ce biti normalno igrati za drzavu iz koje dolazis.
Poparama i dalje Zenica u glavama, šta će ljudi dva puta u godini se nalože da valja, jednom kad traže više karata za Grbavicu pa otkažu gostovanje a drugi put kad Čelika izvuku u kupu .
- ErosViverosViv
- Kontakt:
pa i dalje su tu 
Tu smo da prozivamo saopštenje zla, flautace Ismirovog pimpija.
Možda su horde zla ali se zato saginju dobro.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Mogo bi danas Real dobiti po pichci
-
Marokanci58
- Kontakt:
.png)