Serie A

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ko će biti prvak Italije za sezonu 2023/2024?

Anketa je završila: 23 dec 2023, 07:43.

1. Napoli
7
9%
2. Inter
21
26%
3. Milan
26
32%
4. Juventus
17
21%
5. Roma
8
10%
6. Lazio
2
2%
7. neko drugi
1
1%

Ukupno glasova: 82

GG3
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la GG3 » 15 feb 2026, 01:00

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Da se malo prisjetimo da ne govore da samo Pjanica stavljamo
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 15 feb 2026, 01:21

Ide Inter prema tituli, mislim da su večeras prelomili
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 15 feb 2026, 01:26

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 15 feb 2026, 03:31

Prodajem masine za pranje po jako povoljnim cijenama...5ektasima 50% off, a ovim njihovim gujnim haverima Chmarnistima 25%....kad peru obraz serie A i sudija...neka ih barem peru u novim masinama, a ne na ruke...Javite se na pp... :mrgreen:
Masine su nove, kineske marke, pirelli..

Ovaj gg3 je puk'o...ne zna vise ni sta stavlja... :rol:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 15 feb 2026, 07:31

O kako lijepo jutro je osvanulo. Plač Juventina se nastavio do duboko u noć.

Još kad se probudiš na -15. Nije baš jednostavno.

L'arbitro e l'alibi dei perdenti. :rol:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 15 feb 2026, 08:55

Nisam se radovao poslije utakmice, ostao gorak ukus jer za razliku od @Juventinisima i njemu sličnih ne volim pobijedit uz kontraverze, jedino što mi je ostalo je guštat na njegove komentare jer se dobro sjećam kako je on (tada se zvao @BuffonGigi) podje*avao nakon što su oni pobjeđivali uz pomoć sudijskih grešaka (ono njegovo poznato "kme kme"). Pa kme kme sada dokle hoćeš :wave: .

p.s. žao mi normalnih juventina, znam i ja kako sam se osjećao nakon onog poraza od Napolija ali jbg treba mijenjat pravila i koliko sam čuo od naredne sezone će se VAR moći uključivati i za drugi žuti, nadam se i za golove iz nepostijećeg kornera i ostala nelogična pravila koja trenutno ne važe.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 feb 2026, 09:45

Pa koja je svrha onda "nepostojeceg kornera"? Sviras ga, izvede se i onda ako ne dadnu gol ides dalje, a ako dadnu ponistis ga?
Jedno je pustiti prednost kod offsajda ili faula kojeg nisi odmah mogao vidjeti, ali aut, korner i sl. jos da vracas zbog gola nema od ove sportske igre onda nista.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 15 feb 2026, 09:50

Stvarno je glupo da se ima var a me provjerava se drugi žuti. Kako to odluči utakmicu vidjeli smo sinoć. Samo neka se i to uvede u var protokol, nikad nije kasno za to
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 feb 2026, 10:01

Biscione je napisao/la:
15 feb 2026, 08:55
Nisam se radovao poslije utakmice, ostao gorak ukus jer za razliku od @Juventinisima i njemu sličnih ne volim pobijedit uz kontraverze, jedino što mi je ostalo je guštat na njegove komentare jer se dobro sjećam kako je on (tada se zvao @BuffonGigi) podje*avao nakon što su oni pobjeđivali uz pomoć sudijskih grešaka (ono njegovo poznato "kme kme"). Pa kme kme sada dokle hoćeš :wave: .

p.s. žao mi normalnih juventina, znam i ja kako sam se osjećao nakon onog poraza od Napolija ali jbg treba mijenjat pravila i koliko sam čuo od naredne sezone će se VAR moći uključivati i za drugi žuti, nadam se i za golove iz nepostijećeg kornera i ostala nelogična pravila koja trenutno ne važe.
To je to, kažeš ono što je objektivno činjenica i nastaviš podje*avati. To je ok a ne ubjeđivati čitav svijet da su čoravi pored očiju.
@Beduin vjerovatno je mislio da se poništi dosudjeni korner, glupo bi bilo pustiti pa ona gol poništavati.
To i drugi žuti karton su dvije stvari koje treba ispraviti u VAR protokolu. Doduše, može biti propust i kada se da neopravdano 1.zuti al nije realno da se i za to VAR uključuje al moze se eventualno javiti sudiji da je prelagano dao 1.karton pa da to ima u vidu u nastavku utakmice.
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 feb 2026, 10:34

Zarad same regularnosti utakmice sve to ima smisla, ali ce vjerovatno se i daleko vise sjeckati vrijeme i dodatno produzavati pa ce i tekme trajati znatno duze.

Kad se sjetim proslog SP i onog testnog produzavanja svakog izgubljenog vremena (prekidi, aut, korner, izmjene i zadrzavanje vremena) pa svaki produzetak po 8/9+ minuta 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 feb 2026, 10:45

Nemam se namjeru izrugivati ali nekako mi je lakse kad vidim ove situacije koje je gg3 postavio, pogotovo se sjetim ovih ruku Vlahovica i Rabiota u istoj akciji iz koje smo primili gol i opravdanja ovdje na forumu zasto je priznato i kako nije utjecao na igru, ili recimo ovaj prekrsaj Pjanic Rafinha gdje smo mi bili u istoj situaciji kao Juventus, hvatali vlah za prikljucenje vrhu i gdje smo grubo osteceni pa smo na jedvite jade izborili LP te sezone prvi put u 10 godina preokretom protiv Lazia, a ne treba ni ici tako daleko, dovoljno je otici u prvi susret ove sezone gdje je bila ona sumnjiva situacija Thuram-Bonny koja nije okarakterizirana kao prekrsaj iako ga je udario po nozi sa leđa i po licu, pa smo svega par kola iza imali penal za Milan zbog identicnog udarca po licu mislim na Pulisicu gdje ste iscupali bodove.

Cinjenica je da su sudci ocajni ne samo ove sezone vec i nekoliko sezona unazad, a Var umjesto da im pomogne razjasniti neke dvojbene situacije pridonosi samo da se jos vise nesigurni, ne dosude ocigledne ofsajde ili zbog usporene snimke prilikom pregleda vara dosude penale koji to nisu. Nece se nista promjeniti jer je isto u svakoj od pet liga, pa i u onim manjim kao sta su recimo HNL.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 feb 2026, 10:54

Moramo dobiti Como u srijedu kako znamo i umijemo, da ostane koliki toliki pritisak na Inter. Doduse nasi i ne ganjaju titulu vec top 4, makar su takve izjave. 😁
Juve ispade iz top 4, uz to idu im jos dvije teske utakmice. Bice bas zanimljiva borba do kraja ko ce sve u LP.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 15 feb 2026, 10:55

Beduin je napisao/la:
15 feb 2026, 09:45
Pa koja je svrha onda "nepostojeceg kornera"? Sviras ga, izvede se i onda ako ne dadnu gol ides dalje, a ako dadnu ponistis ga?
Upravo to, neće se VAR uključivat kod svakog nepostijećeg kornera jer od 15-20 kornera jednom padne gol ali u onim rijetkim situacijama kad padne gol iz neregularnog kornera (kao što je bilo 2x prošle sezone što se ja sjećam) da se uključi i poništi ga isto kao što ponište kad je bio prekršaj 40 sekundi prije gola negdje u začetku akcije a da nije pao gol ne bi se svirao taj faul.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 feb 2026, 11:33

Biscione je napisao/la:
15 feb 2026, 10:55
Beduin je napisao/la:
15 feb 2026, 09:45
Upravo to, neće se VAR uključivat kod svakog nepostijećeg kornera jer od 15-20 kornera jednom padne gol ali u onim rijetkim situacijama kad padne gol iz neregularnog kornera (kao što je bilo 2x prošle sezone što se ja sjećam) da se uključi i poništi ga isto kao što ponište kad je bio prekršaj 40 sekundi prije gola negdje u začetku akcije a da nije pao gol ne bi se svirao taj faul.
Komunikacija je toliko brza izmedju sudije i VAR sobe da su u mogućnosti promjeniti odluku a da toga mi ne budemo svjesni. Pricam o vidljivim stvarima i ocitim greškama koje se u "hodu" promjene.
Sve ostale stvari ostaju kao odluka na terenu.
Max Allegri

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 15 feb 2026, 12:17

Opet ovi Interisti "ne znaju sudije", "dešavaju se greške". Ono sinoć nije "ne znaju" ili "dešavaju se greške" ono je namjerno bilo od strane sudije da skroji pobjedu Intera. Ne može se sinoćno suđenje koje namjerno ide na štetu samo jednog kluba okarakterisati kao "greška" ili pod "neznanjem".
Nije jedna "greška" bila nego pet-šest na štetu Juventusa, znači namjeno išao lik da nas unakazi i da Inter ostvari pobjedu.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 feb 2026, 12:24

Paz udara čovjeka MMA potezom i ne dobija žuti karton, koji bi značio suspenziju za Milan. Sudija ne reaguje. Onda sinoć cirkus kao najblaža riječ. I šlag na tortu slijepac od sinoć suid u srijedu Milanu. :kafa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 15 feb 2026, 12:35

je li ovo fkt la penna sudi milan-como :rol: :tokralju:
Unico amore sei!
❤️🖤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 feb 2026, 12:36

Yebote 25 kola proslo a inter jos nije dobio neku veliku momcad u Calciu 😁
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 feb 2026, 12:55

milanist je napisao/la:
15 feb 2026, 12:36
Yebote 25 kola proslo a inter jos nije dobio neku veliku momcad u Calciu 😁
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Romagnoli13 je napisao/la:
15 feb 2026, 12:24
Paz udara čovjeka MMA potezom i ne dobija žuti karton, koji bi značio suspenziju za Milan. Sudija ne reaguje. Onda sinoć cirkus kao najblaža riječ. I šlag na tortu slijepac od sinoć suid u srijedu Milanu. :kafa:

Pa nije ostetio Milan, ako nista pomogao vam je da lakse izborite top 4 :kafa:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 feb 2026, 13:08

E golemo da ce ovaj od sinoc suditi nama u srijedu. Tu nasi moraju reagovati i traziti promjenu. Tj sam savez bi ga trebao malo poslati na hladjenje zbog sinocnjih gresaka koje su direktno utjecalw na ishod meca.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.