Da se malo prisjetimo da ne govore da samo Pjanica stavljamo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To je to, kažeš ono što je objektivno činjenica i nastaviš podje*avati. To je ok a ne ubjeđivati čitav svijet da su čoravi pored očiju.Biscione je napisao/la: ↑15 feb 2026, 08:55Nisam se radovao poslije utakmice, ostao gorak ukus jer za razliku od @Juventinisima i njemu sličnih ne volim pobijedit uz kontraverze, jedino što mi je ostalo je guštat na njegove komentare jer se dobro sjećam kako je on (tada se zvao @BuffonGigi) podje*avao nakon što su oni pobjeđivali uz pomoć sudijskih grešaka (ono njegovo poznato "kme kme"). Pa kme kme sada dokle hoćeš.
p.s. žao mi normalnih juventina, znam i ja kako sam se osjećao nakon onog poraza od Napolija ali jbg treba mijenjat pravila i koliko sam čuo od naredne sezone će se VAR moći uključivati i za drugi žuti, nadam se i za golove iz nepostijećeg kornera i ostala nelogična pravila koja trenutno ne važe.
Upravo to, neće se VAR uključivat kod svakog nepostijećeg kornera jer od 15-20 kornera jednom padne gol ali u onim rijetkim situacijama kad padne gol iz neregularnog kornera (kao što je bilo 2x prošle sezone što se ja sjećam) da se uključi i poništi ga isto kao što ponište kad je bio prekršaj 40 sekundi prije gola negdje u začetku akcije a da nije pao gol ne bi se svirao taj faul.
Komunikacija je toliko brza izmedju sudije i VAR sobe da su u mogućnosti promjeniti odluku a da toga mi ne budemo svjesni. Pricam o vidljivim stvarima i ocitim greškama koje se u "hodu" promjene.Biscione je napisao/la: ↑15 feb 2026, 10:55Upravo to, neće se VAR uključivat kod svakog nepostijećeg kornera jer od 15-20 kornera jednom padne gol ali u onim rijetkim situacijama kad padne gol iz neregularnog kornera (kao što je bilo 2x prošle sezone što se ja sjećam) da se uključi i poništi ga isto kao što ponište kad je bio prekršaj 40 sekundi prije gola negdje u začetku akcije a da nije pao gol ne bi se svirao taj faul.
Romagnoli13 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 12:24Paz udara čovjeka MMA potezom i ne dobija žuti karton, koji bi značio suspenziju za Milan. Sudija ne reaguje. Onda sinoć cirkus kao najblaža riječ. I šlag na tortu slijepac od sinoć suid u srijedu Milanu.![]()