Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cim neko krene nesto dobro bogalji ga sasjeku, vidjet ceđo sad musu u doboju i bandica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jao sudenja
Ma danas mora dobiti Siroki i Sloga,a u ponedeljak nek je Bog na pomoci Zelji
Ma danas mora dobiti Siroki i Sloga,a u ponedeljak nek je Bog na pomoci Zelji
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sarajevu se mora obezbjediti trece mjesto
Toliko o Čeferinu... Jesmo se i ponadali 
HahaahhaMSOZ101 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:36Po nekom pravilu Bilbija i Njegomirović već imaju namjerne pogrešne odluke koje direktno utječu na rezultat. Ako budu suspendovani 5-6 utakmica pokazat će se volja za dobrobit fudbala, ako ne budu suspendovani to znači da je Vico uhljebio Slovenca da ga niko iz UEFE ne dira i onda možemo komotno ugasit sport u BiH.
Jok eto nije ga uhljebio, ovaj dosao da popravi stanje
Pa cista trgovina, glasovi jednom ceferinu, mandat Vici i "legalan" novac drugom ceferinu
Pa veci kriminalac nije sjedio u Uefi, to je Mamic sve rekao lijepo..
Teski kriminalac!
Max Allegri
Jel ovo isti sudija koji nije sviro rukometni zahvat Biblije, a danas ovo ko penal??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- diplomatija
- Kontakt:
Ima li neko neku stranicu sa linkovima za pracenje utakmica, ova bhliga i rdlive mi pocelo stopati, ne moze se nista gledati, hvala unapred
- Simpatizer
- Kontakt:
Jasna je tendencija da se Velezu oteza borba za Evropu u korist njihovih prijatelja.
HAJ FAJV
Evo ga vec su krenuli pa koliko ste glupi jel moguce , pa vidis li da je isti kriteriji i Sarajevu i Velezu i vama i ko se god od ova tri kluba priblizi sljedecih godina da ce odma da ga sasjeku ali bitno je da vi vise mrzite Sarajevo i Velez i da je uvjek vas odgovor nek ih kradu i nas su nekada krali nije mi ih zao pa nema glupljih navijaca na svijetu od vaszeljovolimte je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:23Samo mi ih zbog toga nije zao. Po tom kriterijumu je ovo cist penal uz mozda i crveni karton.
volio bih samo da Njegomirovic objasni gdje je Vehabovic mogao sa rukom, da je odsjece jedino, covjek je povukao ruku ka tijelu i lopta je blokirana tim dijelom, da tu nike bilo ruke blokiralo bi tijelo, al eto ocito da cemo jos dugo gledati ove cirkuse od sudjenja.
Moj Njegomirovicu majku ti J***
- diplomatija
- Kontakt:
Svako kolo cim se sudije odrede za utakmice zna se sta ce biti, dva tri kola ide masakr, nakon toga malo smire I onda opet, njima je cilje da nam ogade ligu, da niko ne gleda I da rade sta hoce i uglavnom u tome uspjevaju I to brze nego sto su ocekivali
I treba krasti ove bosnjacke klubove kad smo glupi,mi se svadamo jel penal ili nije umjesto da ustanemo i otjeramo ovog iz saveza,ali nemamo muda izgleda
I treba nam ovako biti
I treba nam ovako biti
Ovdje se jasno vidi da svako kolo dobiju instrukcije koji klub će osakatit...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Umjesto sto se izmedju bijete mozete se fokusirati na sudije i bice bolje
Evo godinu dana lakrdije i niko jos nije dobio batine
Tek kad pocnu sudije dobijati batine, tek ce tad poceti razmisljati. Ovako dok porolaze bezposljedica, osjecaju se sigurno i boli ih briga sta ce ko reci
Tek kad pocnu sudije dobijati batine, tek ce tad poceti razmisljati. Ovako dok porolaze bezposljedica, osjecaju se sigurno i boli ih briga sta ce ko reci
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Bitno je da ste vi rekli da u Posusju nije ruka, u stau vam se posanpi
- Panta79rei
- Kontakt:
Točno, covjek je rukom spriječio čisti gol i to je presudno u ovoj situaciji. Da lopta nije išla prema golu, onda nema govora o penalu. Ali nije da nismo na ovom forumu navikli na dvostruka pravila kada ne idu u korist određenim klubovima.perodeformero je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:21Jeste ruka uz tijelo, ali da ga nije pogodila u ruku otišla bi u go pravo
Btw, prošlo kolo Široki 24 faula, Rudar 7. Doslovno nam nisu dali da igramo, ali zay.eb'o ih Klepač u zadnjim sekundama.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
-
rimljanin90
- Kontakt:
Meni je trebao penal biti u posusju, a pogotovo sada kada idalje nema jasno definisano pravilo sta jer ruka a sta nijeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:51Bitno je da ste vi rekli da u Posusju nije ruka, u stau vam se posanpi
Samo da citiram vecinu kad je dosao Ceferin,ma ide sad bolje sudenje itd
Ide **** moj jos gore sudenje
Ide **** moj jos gore sudenje
Kakva godina bolan. Vec je peta godina sudijske lakrdije i fo sada ih je sve trebalo letvama natamburati da ne pridju terenima ali jok bolje je izmedju sebeNoDi80 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:51Umjesto sto se izmedju bijete mozete se fokusirati na sudije i bice bolje
F.K. SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], JimmyPage, jurisicduska, Rule_hz, since1948, tutankamon1905, Vanja8 i 45 gostiju.