Jok ba, Duska mu dusu uzima sa Amarom...Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:09Kaze Sanin da se isk.urci prvih par mjeseci pa ce zategnuti pipu.Vanja8 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:58Vi @Pablito, sto ste ulozili za mjesec ko mi za godinu...Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:55
Pa uvijek je veci broj obicnih navijaca nego grupe, nebitno hajde necemo o tome pisati ovdje, ali smijesni su argumenti koji iznosite bgm vezano za kup. Zivis u BiH moze se namjestiti sta god pozelis. Mislim znam da trolas za opstanak, ja sam realan losi smo sve to stoji, nece se nista promjeniti do kraja sezone, necemo tri pobjede uvezati, ali opstanak nikad nece doci u pitanje.
A ne ulazemo ko vi borac i zrinja to je realnost, ne pikam ovo zadnjih mjesec dva. To znas i sam.![]()
![]()
![]()
![]()
Duska ga priziva pa da pokaze snagu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da eto, baš je mazanje očiju kad neko kaže da je na Grbavici najbolja atmosfera. 
Kakvi pacijenti.
Kakvi pacijenti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jurisicduska
- Kontakt:
I ovaj Allan Sousa će dzaba igrat.
A za Hodzica ste napisali vi sami svakako kad mu niste htjeli dat prvi put koliko je tražio za koliko igra.
Sa njima dvojicom već pricamo o najvećem budžetu u ligi ako nije i sad najveci. Jbga vidjet cemo rezultat tog.
Tako da pustite suplje.
A za Hodzica ste napisali vi sami svakako kad mu niste htjeli dat prvi put koliko je tražio za koliko igra.
Sa njima dvojicom već pricamo o najvećem budžetu u ligi ako nije i sad najveci. Jbga vidjet cemo rezultat tog.
Tako da pustite suplje.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 feb 2026, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel ne mozes ili ne zelis shvatit da nije problem crkva, dzamija, misa, dzuma, klanjanje, nego vrijeme i mjesto istog i ponasanje nakon toga? Bola nismo ovce, zna se zasto se to radi, a posto nije prvi put postaje i malo ogavno. A jos su gori ovi sto ih brane..uh mi smo vjernici, sad je vrijeme za klanjanje, nema to nikakve veze sa provokacijom usred Sirokog..al pozurite, krece j.ebatanje uskoro pa da se prikljucite. Ali da kazem sad da sam se iznenadio, nisam uopceRodjeni81 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:15Zbog cega? Nisam primjetio da si ikad ovim sto idu na mise prigovarao kad nabijaju na **** protivnika. A tu ste prvi da se iscudjavate kad vidite da neko klanja.
Duska jedini spojio amara i ove insajdere iz rajlovca. Ne zna kome vise da vjeruje pa sve info iznosi.
Ko te informise duska jel ti prenio koliko je Armin spustio platu?
Fk Željezničar.
Ma nije uopšte u tome problem.. Svi znamo da je na Grbavici najvise publike i da je atmosfera dobra... nego se g.ovnar pokušava vaditi nakon sto je izasr'o toliko stvari koje se ne tiču ni njega ni sporta općenito..Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:11Ni prvi ni posljednji sto je pohvalio. Svaki trener u ovoj ligi naglasi Grbavicu kao emociju i sjajnu atmosferu.rishovski je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:07Nikom nije lakše zamazat oči ko naivnom Bošnji...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:58
Otvorio dušu
Štimac o najboljoj atmosferi u BiH: "Ne možeš ostati ravnodušan na Grbavici, čast mi je što sam tu bio"
Ispljuv'o lik sve moguće pa se sad pokušava oprati jer treba doći i u Sarajevo igrat..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- feniksptica
- Kontakt:
Nema tu puno tajne.
Imaju najbolje uslove, teren najblizi tribinama.
2 glavna razloga.
Nisu oni nista vise fanaticniji, brojiniji niti vise vole klub nego neki drugi. Samo uslovi na stadionu diktiraju sve to.
2 glavna razloga.
Nisu oni nista vise fanaticniji, brojiniji niti vise vole klub nego neki drugi. Samo uslovi na stadionu diktiraju sve to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- jurisicduska
- Kontakt:
Aha Bekric inače spusta plate. Nije vam i dan danas na platnom spisku. Gospodin. Hahahahah
Al dobro dobio je parolu od juga pa može.
Sve ste dali. Valja bacit fles širim narodnim masama.
Po ovom modelu tacno kontam da i ja vam dovedem jednog igraca , 15% ni za sta. Nema bolje ni u fodnovima, veći povrat para nego da si Nvideu kupio prije 20 godina.
feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:16Nisu oni nista vise fanaticniji, brojiniji niti vise vole klub nego neki drugi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko god se dizali brojevi, sigurno najstandardniji i najbrojniji sto se tice utakmica.feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:16Nema tu puno tajne.
2 glavna razloga.
Moj duska pa pisi sve nemoj samo sto tebi odgovara, ko je rekao da bekric nije na spisku?
Fk Željezničar.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa jeste, i naveo sam razloge.
Da FKS ima takve uslofe na stadionu ista bi prica bila.
Za Zeljinu domacu utakamicu ce se iz Bihaca, Maglaja Gradacca zaputit dosta ljudi uvijek, nece gledat i kalkulisat kakvo je vrijeme.
Dok ovamo nazalost ima dosta raje sto prvo istrazi to pa onda krene na tekmu
Da FKS ima takve uslofe na stadionu ista bi prica bila.
Za Zeljinu domacu utakamicu ce se iz Bihaca, Maglaja Gradacca zaputit dosta ljudi uvijek, nece gledat i kalkulisat kakvo je vrijeme.
Dok ovamo nazalost ima dosta raje sto prvo istrazi to pa onda krene na tekmu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa evo napisao sam vam dva pojacanja sutra. Sta treba još da ti pišem ?Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:18Koliko god se dizali brojevi, sigurno najstandardniji i najbrojniji sto se tice utakmica.feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:16Nema tu puno tajne.
2 glavna razloga.
Moj duska pa pisi sve nemoj samo sto tebi odgovara, ko je rekao da bekric nije na spisku?
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Zeljana
Zrinjski
Sloga
…
Trecinu lige je direktno vec poslao na aparate…
Hajmo sad da se ponovi gradivo jos jednom,svi u glas zajedno..
Kako se ono zove??
Zrinjski
Sloga
…
Trecinu lige je direktno vec poslao na aparate…
Hajmo sad da se ponovi gradivo jos jednom,svi u glas zajedno..
Kako se ono zove??
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Nisu to nikakve vau info, ako se znaju 10 dana..jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:21Pa evo napisao sam vam dva pojacanja sutra. Sta treba još da ti pišem ?Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:18Koliko god se dizali brojevi, sigurno najstandardniji i najbrojniji sto se tice utakmica.feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:16Nema tu puno tajne.
2 glavna razloga.
Fk Željezničar.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
FenomeniVirtu4l je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:18feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:16Nisu oni nista vise fanaticniji, brojiniji niti vise vole klub nego neki drugi.
![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja konto nema vise mahale, izvini.Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:22Nisu to nikakve vau info, ako se znaju 10 dana..jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:21Pa evo napisao sam vam dva pojacanja sutra. Sta treba još da ti pišem ?
A ovo za posjetu ja sam realan imate najbolju posjetu. Ne znam kad sam ja to negirao. Ne ovoliku koliku pisete ali i dalje iznad drugih.
Ma meni je ovaj mali Salem Prolić hit dečko.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:23FenomeniVirtu4l je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:18feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:16Nisu oni nista vise fanaticniji, brojiniji niti vise vole klub nego neki drugi.
![]()
![]()
![]()
![]()
Veliki foodfanatic.
Sevap ga odvesti na 15 ćevapčića i tepsiju gurabija.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- jurisicduska
- Kontakt:
I ti vala ne mozes ukapirat da niko nije rekao da ne stoji to što je rekao za Grbavicu i atmosferu..to svi znamo.. Konjina se pere pred dolazak u Sarajevo,nakon sto se igrao ustashe po facebook-u i dijelio državu... Nije čudo sto može biti trener jedino kod nas i u Indiji.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 13 gostiju.