Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Sto se tice Mikulica, ne znam sta tu ima biti nejasno. Ako imao kvalitet igrat ce za hrbatsku, ako ne imao, eto ga majcici Bosni da se pokusa prodati. I njega bih cim prije istjerao na čistac (Liga nacija najvjerovatnije...ako naravno ostane prvotimac svog kluba) pa da odmah sasjecemo eventualne igrice... Tu bih dao maksimalnu podrsku trenerskom stafu/spahi, ako ih odmah prekrize za sva vremena. Sva sreca ima nekih stopera u najavi koji dosta obecavaju.
Isto vazi i za Pejcinovica, Licinu i ostale...Bujrum igrat u Ligi nacija, ko jednom odbije, nikad vise ga ne bih zvao
Usput receno...nadam se da ce neko pokrenuti probosanski forum pa da selim sa ove srbijansko-hrbatske splačine
Isto vazi i za Pejcinovica, Licinu i ostale...Bujrum igrat u Ligi nacija, ko jednom odbije, nikad vise ga ne bih zvao
Usput receno...nadam se da ce neko pokrenuti probosanski forum pa da selim sa ove srbijansko-hrbatske splačine
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas kad sam vidio da ovaj ulazi u igru bukv mi je rpva misao bila da ce od Dzeke traziti dres posle meceve, izgleda da imam sesto culo, da bar tako mogu tiket pogodit.
Otac mu se zove Zoran Deket i bivsi je fudbaler Celika i Borca, majka mu se zove Darijana tako da ako gledamo prema njihovim imenima ocito je cistokrvni Srbin. Eh sad, druga je prica ko sh roditelji njegovih roditelja i malo dublje zalazenje u lozu, vjerovatno bi se i iskopalo nesto od ovoga sto pises s obzirom da vjerovatno svi na forumu prvi put cujemo za ovo prezime
P.S.- evo jos jedna potvrda nakon onog sa sportskih da njegova zelja nije upitna

- Goalgetter
- Kontakt:
Deketa prije svega treba prebaciti u U21, kao sto je to bio slucaj i sa Kerimom, da "preskoci" jedan uzrast, ako vec bude igrao redovnije u Borcu.
Ovisno o tome kako bude igrao, sigurno da nece ni predugo cekati poziv u A-repku, i Vukovic je dobio poziv relativno rano na pocetku Barabrezovog mandata. Ako bude zasluzio bice sigurno tu.
Ovisno o tome kako bude igrao, sigurno da nece ni predugo cekati poziv u A-repku, i Vukovic je dobio poziv relativno rano na pocetku Barabrezovog mandata. Ako bude zasluzio bice sigurno tu.
On ako bude igrao za U21 i čekao poziv Barbareza dobit ce poziv Srbije... I naravno da će prihvatit čak i u slučaju ako to znaci da ce zavrsit kao Vladan Kovačević.Goalgetter je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:47Deketa prije svega treba prebaciti u U21, kao sto je to bio slucaj i sa Kerimom, da "preskoci" jedan uzrast, ako vec bude igrao redovnije u Borcu.
Mi moramo odmah uzimat igrače preko A tima... to jedini nacin da zadrzis neke igrace. Nemamo tu komociju da ih spremamo kroz mlađe selekcije...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ne vidim razlog zasto ga u LN ne bi pozvali i uveli minut, dva na kraju. Svakako ce biti 4 meca u nekoliko dana.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slazem se on i golman Karic iz nase lige dva u21 igraca
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Oni Ignatkov iz Sarajeva je ukrajnac, a ne Deket. Izgleda da ste ih zamjenili
Nisam ih pomjesao. Deket je ukrajinsko prezime a kod nas ga ima samo u prnjavoru. 80 posto bh ukrajinaca su od tamo I 99 posto su grko-katolici.. gorana I zorana imas cak I muslimana tako da to nije indikacija bilo cega. Neko gore je napisao da mu se majka zove darijana a nikad nisam vidio to ime kod svetosavaca.
Po ovom sto vidim I kako momak prica, nema sanse da je cisti vlah. Mozda je mjesan Ali cist nije sigurno.