FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Previse imamo pogresnih dodavanja, gdje treba da sigurno dodamo mi to lose radimo.
Sigurno da je to sve sto se moze popraviti.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Upravo to, raja sve to olako posmatra. Imali smo sigurno 20 pogresnih dodavanja u sredini, presjecenih pasova i jednostavno apsolutno nerezonskih predavanja posjeda. Sreca pa sloga nije imala tu kvalitetu da iskoristi te greske, svaka bolja ekipa bi to brutalno kaznilaJet2Holiday je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:30Previse imamo pogresnih dodavanja, gdje treba da sigurno dodamo mi to lose radimo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kraj na nogama doceko od nervoze..ali dovoljan jedan trenutak inspiracije adema i anesa i boom, pobjeda!
Svaka im cast, nadam se potvrdi ova 3 boda za sljedeci vikend vs posusje.
Svaka im cast, nadam se potvrdi ova 3 boda za sljedeci vikend vs posusje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sve stoji al treba dodat na kakva dva travnjaka su se igrale zadnje dvije utakmice. Bilino u rasulu slicno propalo ko Grbavica, stigle ih godine jer davno su rađeni ti tereni. Danas kiša/snijeg igrači ko na skijama na obje strane i teški uslovi za kontrulu lopte i pas igru jer je teren bas bio natopljen i premekan. Tako da i ovo utiče na taj broj pogrešnih pasova.boki86 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:36Upravo to, raja sve to olako posmatra. Imali smo sigurno 20 pogresnih dodavanja u sredini, presjecenih pasova i jednostavno apsolutno nerezonskih predavanja posjeda. Sreca pa sloga nije imala tu kvalitetu da iskoristi te greske, svaka bolja ekipa bi to brutalno kaznilaJet2Holiday je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:30Previse imamo pogresnih dodavanja, gdje treba da sigurno dodamo mi to lose radimo.
Da li neko ima informaciju šta je sa Filipom Živkovićem, je li zdrav, da li trenira, kad ga možemo očekivati u rosteru, u kakvom je stanju?
Samo bice zeznuto bez Adema, posusje se ne smije olako shvatiti jel su uvezali dvije pobjede i sigurno sa dosta samopuzdanja dolaze.
Al koja je steta sto se Renan povrijedio, imao sam osjecaj da ce izdominirati ovu polusezonu. A bas to je i Mario izjavio u smislu da je Renan trebao biti nase najvece pojacanje za proljetni dio.
Nadam se da ce ubrzo vratiti.
Al koja je steta sto se Renan povrijedio, imao sam osjecaj da ce izdominirati ovu polusezonu. A bas to je i Mario izjavio u smislu da je Renan trebao biti nase najvece pojacanje za proljetni dio.
Da nema jedne noge bolji je od Turkeša.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ronaldo99 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:47Samo bice zeznuto bez Adema, posusje se ne smije olako shvatiti jel su uvezali dvije pobjede i sigurno sa dosta samopuzdanja dolaze.
Ma nece, imamo sasvim top sastav pogotovo sto je tu i zivkovic mali ma ce njega isprobat mozda imamo elezija njega ce povuc na poluspica sve u svemu vidjet cemo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne treba, evo sam se dozv’oluckystrike je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:36Ima li ko u Zagrebu da nazove Rebro da upita za @SaZg?
Ne vjerujem ni da bi Adem u toj sedmici odigrao tri utakmice po 90 minuta. Mislim da je Posušje jedina prilika do reprezentativne pauze da pauzira. Menalo je isto igrač koji voli loptu i treba mu malo prepustiti tu ulogu da se i on uvede u bolji ritam.ronaldo99 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:47Samo bice zeznuto bez Adema, posusje se ne smije olako shvatiti jel su uvezali dvije pobjede i sigurno sa dosta samopuzdanja dolaze.
Cimirot je rizican sa svojim peglanjem lopte. Bila je ona situacija gdje umjesto da izbije, prima loptu na 16 metara i pravi faul.Jet2Holiday je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:30Previse imamo pogresnih dodavanja, gdje treba da sigurno dodamo mi to lose radimo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Važno je samo, da kup igramo u najjačem sastavu, a u prvenstvu (osim utakmica sa Zrinjskim, Borcem i konama), može se možda malo i kombinovati. Jos jedan napadac bi nam bas dobro legao.ronaldo99 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:47Samo bice zeznuto bez Adema, posusje se ne smije olako shvatiti jel su uvezali dvije pobjede i sigurno sa dosta samopuzdanja dolaze.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Hoće li rođak produžit ugovor na ljeto, vidim ovde neki pacijenti pišu da neće.Sazg je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:50Ne treba, evo sam se dozv’oluckystrike je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:36Ima li ko u Zagrebu da nazove Rebro da upita za @SaZg?![]()
evo mu sad Posušje, garant će biti u prvih 11 kad nema Adema, il bos il hadžija
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ja ne znam sta ti gledas, al oba stadiona su odlicna bila.Fort je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:42Sve stoji al treba dodat na kakva dva travnjaka su se igrale zadnje dvije utakmice. Bilino u rasulu slicno propalo ko Grbavica, stigle ih godine jer davno su rađeni ti tereni. Danas kiša/snijeg igrači ko na skijama na obje strane i teški uslovi za kontrulu lopte i pas igru jer je teren bas bio natopljen i premekan. Tako da i ovo utiče na taj broj pogrešnih pasova.boki86 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:36Upravo to, raja sve to olako posmatra. Imali smo sigurno 20 pogresnih dodavanja u sredini, presjecenih pasova i jednostavno apsolutno nerezonskih predavanja posjeda. Sreca pa sloga nije imala tu kvalitetu da iskoristi te greske, svaka bolja ekipa bi to brutalno kaznilaJet2Holiday je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:30Previse imamo pogresnih dodavanja, gdje treba da sigurno dodamo mi to lose radimo.
Da smo u Bjeljini igrali, pa hajd.
Vjerujem da je to i do samopouzdanja.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Teren u Doboju je bio katasrtofa, danas je izgledao najlošije od svih hibrida koji su urađeni.Jet2Holiday je napisao/la: ↑15 feb 2026, 23:02Ja ne znam sta ti gledas, al oba stadiona su odlicna bila.Fort je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:42Sve stoji al treba dodat na kakva dva travnjaka su se igrale zadnje dvije utakmice. Bilino u rasulu slicno propalo ko Grbavica, stigle ih godine jer davno su rađeni ti tereni. Danas kiša/snijeg igrači ko na skijama na obje strane i teški uslovi za kontrulu lopte i pas igru jer je teren bas bio natopljen i premekan. Tako da i ovo utiče na taj broj pogrešnih pasova.boki86 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:36
Upravo to, raja sve to olako posmatra. Imali smo sigurno 20 pogresnih dodavanja u sredini, presjecenih pasova i jednostavno apsolutno nerezonskih predavanja posjeda. Sreca pa sloga nije imala tu kvalitetu da iskoristi te greske, svaka bolja ekipa bi to brutalno kaznila
Da smo u Bjeljini igrali, pa hajd.
Vjerujem da je to i do samopouzdanja.
-
linethreader
- Kontakt:
Oftalmologu podhitnoFort je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:42Sve stoji al treba dodat na kakva dva travnjaka su se igrale zadnje dvije utakmice. Bilino u rasulu slicno propalo ko Grbavica, stigle ih godine jer davno su rađeni ti tereni. Danas kiša/snijeg igrači ko na skijama na obje strane i teški uslovi za kontrulu lopte i pas igru jer je teren bas bio natopljen i premekan. Tako da i ovo utiče na taj broj pogrešnih pasova.boki86 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:36Upravo to, raja sve to olako posmatra. Imali smo sigurno 20 pogresnih dodavanja u sredini, presjecenih pasova i jednostavno apsolutno nerezonskih predavanja posjeda. Sreca pa sloga nije imala tu kvalitetu da iskoristi te greske, svaka bolja ekipa bi to brutalno kaznilaJet2Holiday je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:30Previse imamo pogresnih dodavanja, gdje treba da sigurno dodamo mi to lose radimo.
Ma pusti ba šta raja piše, to niko živ ne zna, to jedino znaju Zoki i Mario. Ako bude zdrav ne vidim razloga što ne bi potpisao ali o tom potom.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:57Hoće li rođak produžit ugovor na ljeto, vidim ovde neki pacijenti pišu da neće.Sazg je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:50Ne treba, evo sam se dozv’oluckystrike je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:36Ima li ko u Zagrebu da nazove Rebro da upita za @SaZg?![]()
evo mu sad Posušje, garant će biti u prvih 11 kad nema Adema, il bos il hadžija
Ne vjerujem da će od prve krenuti, možda poluvrijeme. Pomalo ga uvodi da nadođe, mada je on spreman ko puška. Danas se bio skinuo na poluvremenu al’ se obuće pa u 75. uđe.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Teren kao teren je dobar bio al jednostavno bilo je mokro , naši se bas puno klizali posebno prvo poluvrijeme. Cvitanovic je isto rekao imali smo problema s kretanjem u promjeni pravca i tu su uglavnom te greške došle.
O Ademu ko ikad napiše makar slovo u lošem kontekstu treba ga banovati trajno. Kapa do poda majstore.
Anes, nakon 3-4 mjeseca pauze i toliko rada i truda, 6-8 sati treninga i vježbi u klinici svaki dan, dođe nagrada. U možda ključnoj utakmici u atmosferi kakva je bila na terenu, onako odreagovati u 90. minuti, dešnjak, hladno ga na prvu zabiješ lijevom u kontra malu mrežu i obraduješ minimalno 10.000 bolesnika koji napeti ko tregeri bulje u ekrane ili se mrznu na stadionu, e to je nešto. To je nagrada. Elhamdulillah

Anes, nakon 3-4 mjeseca pauze i toliko rada i truda, 6-8 sati treninga i vježbi u klinici svaki dan, dođe nagrada. U možda ključnoj utakmici u atmosferi kakva je bila na terenu, onako odreagovati u 90. minuti, dešnjak, hladno ga na prvu zabiješ lijevom u kontra malu mrežu i obraduješ minimalno 10.000 bolesnika koji napeti ko tregeri bulje u ekrane ili se mrznu na stadionu, e to je nešto. To je nagrada. Elhamdulillah
-
napapijri1987
- Kontakt:
I na kraju dijete porijeklom iz Grapske pored Doboja zabija gol Slogi u Doboju. Vise navijaca Sarajeva u Doboju nego Sloge.

.png)