obrijanopile je napisao/la: ↑16 feb 2026, 04:01
Hvala Bogu, pa smo pobijedili, ali meni se ne svidja kako igramo. Nekako smo skroz spori, mlitavi. Nemamo energiju i opet je slabo kretanje bez lopte, teško iznosimo loptu kada krene od golmana, loši smo u prosincu na protivničku odbranu i tesko kreiramo sanse, sto u šesnaest metara, tako i sa distance . Nadao sam se tecnijoj igri sa puno pritiska na protivničke igrače i više šansi, ali ne vidim za sada to. Je li se meni cini ili Beganovc iz utakmice u utakmicu je u padu forme. Momak kada primi loptu uopšte ne diže glavu da pogleda gdje sta moze da uradi. Od Marudze sam takodjer puno više očekivao, ali on više grijesi sad, nego na samom njegovom pocetku. Turkes je van svega, a drag mi je igrač. Sve u svemu, meni ekipa ne daje neku sigurnost i jačinu. Ako Bog da, možda iz utakmice u utakmicu se ovo sve popravi.
Ja sam to napisao juce, neki napadaju cak i vrijdjaju. Ako je ovo nacin igre kojim cemo mi pobjedjivat i osvoit kup i bit 3 sa minusom 6-7 bodova od prvog i drugog na kraju nema nista protiv. Mario Cvitanovic je za mene bolji posteni covjek od ZZ, cak kao trener je bara bara ako ne i bolji
Al ovo sto si gore napisao nemoze niko pobit da se igra sporo da je uigranost na istom nivou ko u prvih 10 utakmica, da protivnicki igraci stvaraju dobar broj sansi, a prosao si pripreme, svi glavni igraci osim gulise (koji nije cvjeto u ovoj sezoni) ti ostali, skratio si roster doveo 2 top igraca Menalo i onag stoper.
Radnik izgubio danas na svom terenu od posusja
Celik tek poceo priprema druga liga
Sloga proslo kolo imali tesko gostovanje gdje su pretrpili poraz
Pisalo se ovde a i cuo sam da je Mario Cvitanovic bas ozbiljno se prihvatio posla da radi dan noc, I NIKAD NISAM REKAO DA GA TREBA TJERAT, vec uvjek kazem treba ga podrzat pogurat svi treneri govore treba im vremena MARIO JE ZASLUZIO DA DOBIJE VREMENA, al da je igrao u najmanju ruku tanka jeste, da je uigranost slaba jeste, da nema leprsavosti nema.
Ristovski Adem Banic, Cimirot Menalo Elezi ovo su ozbiljni igraci