Sutra zabija, vidjeces da je brz i dobar za nase uslove
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sto ne trenira sa ostatkom ekipe ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hvala Bogu pa napokon bar neko da prizna da im velikoj većini raspoloženje ovisi o našem rezultatu.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pitaj ljude koji gledaju treninge.
Evo ti jos jedna info : GOJAK NECE BIT NI NA KLUPI SUTRA
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Dzaba objasnjavas, nafilovan glupostima od raznih nebitnih ljudi. Gasimo se vec dvije godine, sve ce nas to stidi govori od 2015te. Vise fulio nego ubo.BarbareZeljin je napisao/la: ↑15 feb 2026, 23:11Ko temelji druze bilo sta.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:59Na čemu se temelji optimizam ?
Na 15 godina bez titule ?
Na punom krugu protiv svih ekipa bez pobjede ?
Na 3 postignuta gola u zadnjih 5 utakmica ?
Na 4 primljena pogotka na derbiju ?
Na dobroj atmosferi na treninzima , tučama ?
Na napadu Krpa Jagnje Raka Cveta Vini ?
Jedino da niste nadrogirani pa vam je ovo priča.
Pa Juričić sam dao golova ko vasa kompletna ekipa.
Evo najiskrenije,evo zanemaricu par likova koji pisu svasta. Ja ne vidim da bilo ko sta najavljuje, bar ne u ovoj sezoni.
Cinjenica je da je Zeljo godinama unazad u zestokom problemu,lose vodjen,sto od uprave sto od sportskog segmenta.
Uhvatitw se za pisanjenpar ljudi i orkestrirano gurate neke price.
Duska bolan evo vec mjesecima vas 15 tak,pa i nasih par,pod parolom idemo furati one druge,nakacite se na neke price,cesto ih sami isforsirate,i onda samo jedan drugog podupirete. Pa evo bolan vas pitara koji ovo radite ima sigurno ali minimum 15 tak. Naravno da se onda tu nakaci i zajebancija i stvara neki narativ,stvaraju se price....
Ko normalan ima potrebu raspravljati se sa 15 likiva koji kontaju da furaju nekoga.
Ti bolan imas prenosa,ali ti bar i napises materijala za raspravu,ali evo hajde reci mi ko to normalan prica od navijaca Zelje moze reci da mu je predhodnih 10 godina bilo uspijesno,da preko noci ocekuje neki pomak....bilo sta od ovoga sto ti navodis.
Ja ne podrzavam nekoga ko pise o Nidalu Celiku,o transferima vaseg kluba,vi ste trenutno na svim nivoima jaci klub.
Sta ce biti u narednom periodu vidjecemo.
Ali majstore moram ti reci da ti je ova brigada sto ordinira po temi,na nivou mangupa iz gimnazije. Vjeruj mi.
Ako je vama referenca sto pise nodi i slicni njemu,onda zajebajite **** ga i trebate .
Zeljo ako izbori europu ove godine to ce biti uspijeh,nakon sezone koju smo sjebali totalno.
Ako si pratio sta pisem ,znas da sam pisao da je Zeljo do prije 2 mjeseca na terenu bio najlosija ekipa lige. Ali ako je tebi referenca ili jedna od eto primili ste 4 gola u derbiju. Jesmo jer smo **** od ekipe,a mozes zamisliti kakva ste vi **** bez Ljajica kad vas onakve karine 2 mjeseca prije toga razbiju 2-0. Sve je to relativno duska,puno je stvari za koje si upravu. Ali evo ja ti opet ponavljam,drzis predavanja par ljudi. Svako normalan nece ulaziti u polemike.
Mene samo jedna stvar nervira ali cesto obrisem post,lad ova vasa brigada pocne da siri i pise gluposti. Kako ste laki na stvaranju i plasiranju stvari kpje vama odgovaraju a kako brzo i vjesto krijete i zaboravljate istinu. Mogao bi ja do sutra sa vama,ali da li stvarno mislis da vrijedi. Ja bi razmislio o ovome sto sam ti rekao. Kad kazem tebi opet vise mislim na ove intelektualce.
Druze evo u sta god hocete,da znam vise o vasem klubu kroz historiju nego 80 posto vas sto vas pise na ovoj temi.
Da bi mogao srati o vama moram vas poznavati i postovati. Nemate bolan,bar vecina vas ni trunke postovanja prema drugima. Prednjacite u tome debelo na forumu. Ja zapamti ni jednog navijaca Zelje necu podrzati koji pise sranja i vrijedja svakog iskrenog i postenog navijaca bilo kog kluba. Razumijem kad te iznervira,ima papaka koji samo taj jezik razumiju. Jer sa papkom ne mozes drugacije.
Tako da duska uzivajte jer trenutno ste miljama ispred nas. Sta ce biti i sta je bilo zna se i vidjecemo. Znas ti dobro kako je stanje promjenjivo,danas jesi sutra nisi. Znas ti dobro koliko si postio moj duska. Znas dobro kako te drug Amar Osim u vjeru uveo.
Fk Željezničar.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Naslusao sam se ja o Amaru svasta,sta god da je radio,i dobro i lose,kad se sve sabere i oduzme,i kad se ona konacna crta podvuce,Amar Osim voli Zelju vise nego 99 posto navijaca. Ja bi tog covjeka uvijek rado vidio u klubu ili blizu kluba. Pa cak i kao navijaca. Nemam nista protiv i sto ga nema,ali nikada necu ruznu rijec reci o tom covjeku. Covjek je gigant. I tu svaka daljnja prica zavrsava.jurisicduska je napisao/la: ↑16 feb 2026, 00:05Pa to ti ja i pričam barbarez jedini čovjek koji vas je mogao vratit blizu kluba kakav ste bili nije dobrodošao od strane sake ljudi i forumskih plaćenika.
Svasta sebi danas forumski puk dozvoljava,ali samo budalama je to relevantno.
Gledaj kvote na Rudar P...
I Bog te, ko da igraju sa PSG-om...
Nadam se da Rudar poslije danasnje utakmice nece objaviti da gase klub...
I Bog te, ko da igraju sa PSG-om...
Nadam se da Rudar poslije danasnje utakmice nece objaviti da gase klub...
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Budi se narode, danas igraju starosjedioci sa viskom miliona na racunu.
Necemo ostavke danas, jucer je pala Vlada KS. Dosta za narednih 10 dana.
Necemo ostavke danas, jucer je pala Vlada KS. Dosta za narednih 10 dana.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Dobro jutro, utoplite se, jutros je hladno baš. -3 trenutno u Sarajevu, a čini se kao -10.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitarluk nopet sve zna o nama
opet curimo na sve strane
imam osjecaj da nasi uporlenici se utrkuju da Pitarima istrtljaju sve iz kluba
ko da smo žene a Pitari nas yebu
pa ono na jastuku - da ti kažem sutra potpisuje Hodžić
koji shupci rade u mom voljenom klubu
PA NE MOGU DA VJERUJEM
PA NE MOGU DA VJERUJEM
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Ono jučer bi tanko protiv Sloge, ali baš. Opet tu vidim problem igre bez krila, a na to dodaš onaj teren i Musu koji je pokušao na kakav takav način da Sarajevo ne pobijedi zbog idućeg kola gdje nam igraju dva bratska kluba. Stariji i mlađi, znamo ko fasuje uvijek
Vjerujem da Čeferin ima uticaj na sudije trenutno i da Musa ne bi jučer dozvolio da dobijemo da nije stigo Slovenac. Jednostavno vidiš kako se postavlja u nekim situacijama. Nema kardinalnih grešaka, ali tako navlačenje faulova za Slogu, a ne davanje Sarajevu
Na kraju najbitnija 3b i početak tekme Telalović - Ignatkov
Ademe, nemam riječi zaistaa
Željo, sa ova dva pojačanja sigurno najskuplja ekipa i vjerujem da cifre koje izdvajaju na plate sigurno su br 1.
Kone, vidim pišete da je evropa upitna i to, a po meni ne znam zbog čega.. 4b ste od evrope, a sa ovim pojačanjima sramota bi bilo da te može Velež ugroziti, Široki mislim da nema šanse da zaluta u prva 4.
Sanin je izgleda počeo i šakom i kapom davati, a hoće li Nijaz to znati ispratiti kako treba, vidjet ćemo.
Nažalost dosta više znam stanje u želji, nego u FKS i ovaj transfer period što ste platili, ne može ispratiti nijedan klub sigurno.
Sarajevo se rasipalo i davalo plate i daje trenutno, ali nijedan transfer rok nisu se dale pare, kao vi ovu zimu.
Imaš kup, imaš ligu i ne sumnjam da ste u finalu kupa i 4. na kraju
.
Slogu ste prošli već
Da je početak sezone, bez razmišljanja bi morali pucati na titulu, ovako evropa imperativ. Trenutno jedan igrač vam prima kao 6-7 igrača Veleža iz prve postave.
Vjerujem da Čeferin ima uticaj na sudije trenutno i da Musa ne bi jučer dozvolio da dobijemo da nije stigo Slovenac. Jednostavno vidiš kako se postavlja u nekim situacijama. Nema kardinalnih grešaka, ali tako navlačenje faulova za Slogu, a ne davanje Sarajevu
Na kraju najbitnija 3b i početak tekme Telalović - Ignatkov
Ademe, nemam riječi zaistaa
Željo, sa ova dva pojačanja sigurno najskuplja ekipa i vjerujem da cifre koje izdvajaju na plate sigurno su br 1.
Kone, vidim pišete da je evropa upitna i to, a po meni ne znam zbog čega.. 4b ste od evrope, a sa ovim pojačanjima sramota bi bilo da te može Velež ugroziti, Široki mislim da nema šanse da zaluta u prva 4.
Sanin je izgleda počeo i šakom i kapom davati, a hoće li Nijaz to znati ispratiti kako treba, vidjet ćemo.
Nažalost dosta više znam stanje u želji, nego u FKS i ovaj transfer period što ste platili, ne može ispratiti nijedan klub sigurno.
Sarajevo se rasipalo i davalo plate i daje trenutno, ali nijedan transfer rok nisu se dale pare, kao vi ovu zimu.
Imaš kup, imaš ligu i ne sumnjam da ste u finalu kupa i 4. na kraju
Slogu ste prošli već
Da je početak sezone, bez razmišljanja bi morali pucati na titulu, ovako evropa imperativ. Trenutno jedan igrač vam prima kao 6-7 igrača Veleža iz prve postave.
Zadnja izmjena: StriktnoZlo, dana/u 16 feb 2026, 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Ja sam isto na prvu na tribini gledao u mobitel i rekao bih da nije al nisam siguran više. Ako je digao lakat, a vidim da neki pisu pogodila bi ga u tijelo, onda koja je razlika penala na Koševu kad je igrač digao ruku, pogodila bi ga u glavu!? Sad je samo pitanje jel lakat odvojen od tijela i što kažeš on baš prati loptu laktom. Ja ovo ne bih ko penal svirao osobno al et. Vidit cemo.
Sve u svemu odavno losiji Velež nije bio. Praktički jednu šansu imali dok je Široki fulao situaciju 1 na 1 i par jako dobrih situacija
Ne sikiraj nam se okosvrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 09:07Pitarluk nopet sve zna o nama
PA NE MOGU DA VJERUJEM
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne sekiraj se brate nema vise mahale, ne curi nista. Sad je to jedan sistem europski.
Danas kad vas Mohedano sruši, isplivat će sigurno još par informacija ali ništa specijalno. Pozitivnih naravno.
Danas kad vas Mohedano sruši, isplivat će sigurno još par informacija ali ništa specijalno. Pozitivnih naravno.
Da li je ovo Nijaz vec upleo svoje prste ili se jednostavno uvukao strah u kosti igraca Rudara jer ipak dolaze na najskuplju oranicu u drzavi da igraju protiv najbogatijeg kluba
Duška mene više interesuje jel prošao statut, vidim nigdje se ne spominje?
- imekorisnicko
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
StriktnoZlo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 09:20Željo, sa ova dva pojačanja sigurno najskuplja ekipa i vjerujem da cifre koje izdvajaju na plate sigurno su br 1.
Nisu još uvijek, kad si već upućen pitaj Menala koliko mu je Željo ponudio a koliko ima kod vas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Sarajevskigigant1921, Seher1921 i 41 gost.