Gdje brate nije reseto po portugalu i u kini zivotom sto me raduje nije sebican a puca penale na smrt i lijevom i desnom nogom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje brate nije reseto po portugalu i u kini zivotom sto me raduje nije sebican a puca penale na smrt i lijevom i desnom nogom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Brazilac babaroga
Samo da mu Renan ne *ebe znanje kao što je njemu Prevaranda.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bukvalno
1,87 visok
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 16 feb 2026, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sve ste kudili (svi odlicni koji su dosli) sad spica glavnu poziciju vi nasli da hvalite
Na ovom klipu vidim da mu brzina nije jaca strana, i dalje ne mogu Renana prezaliti jer sam ubjedjen da bi bio top ovu polusezonu.
Napadac je morao doci. Koga god da smo odabrali nije pojacanje dok se ne pokaze.
Imao je funih golova u ligama jacim od nase. Da li ce uspjeti ovde, ostaje da vidimo... Uglavnom, da nam se ne desava vise da vadis Turkesa a nemas koga ubaciti...
Imao je funih golova u ligama jacim od nase. Da li ce uspjeti ovde, ostaje da vidimo... Uglavnom, da nam se ne desava vise da vadis Turkesa a nemas koga ubaciti...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
Pitaristok
- Kontakt:
Napadac sa TEMUa,postarina je bila gratis

-
KarloIvandic
- Kontakt:
ja stvarno ne znam gdje nadju ovakve igrace . Fol hoces titule,iskorak sa evropom i dodje ti neki iz trece lige od 30 godina
Evo ga, nije ni dosao vec je proglasen gorim od TurkesaPitaristok je napisao/la: ↑16 feb 2026, 11:09Rešeto po kineskoj drugoj ligi i trećoj portugalskoj, ovaj je lošiji od turkeša, moje mišljenje
I nije igrao trecu ligu, vec prvu i drugu ligu Portugala, i najvise je resetao u drugoj, koja je kvalitetna liga, tako da.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
A koga mislis dovest van prelaznog roka u februaru, Trezegea? Ocito se htjelo ici sa Renanom, nesretno se povrijedio, moras nekog dovest. Ovaj bio dostupan i to je to. I bolji klubovi od nas su znali fulat s procjenom, Chelsea je u sezonu 12/13, u kojoj su igrali tad rekordnih 7 takmicenja, usao sa dva napadaca. I to indolentnim Torresom i vrlo prosjecnim Dembom Ba. Pa Barcelona kad je ostala bez opcija i na stelu kupila onog Braithwaita. Desava se to. Bolje ikakav spic al da je spic nego veznjake gurat na tu poziciju i igrat se Guardiole.KarloIvandic je napisao/la: ↑16 feb 2026, 11:15ja stvarno ne znam gdje nadju ovakve igrace . Fol hoces titule,iskorak sa evropom i dodje ti neki iz trece lige od 30 godina
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Vidjet cemo, nisam ni ja bas nesto pretjerano zadovoljan ali po ovom izgleda kao da je veoma jak u duelu i na nogama za razliku od Turkesa koji ne moze dobit duel ni protiv 30cm nizih igraca. Sto se tice ovih golova to je manje relevantno jer se je i turkes nadavao golova na onim njegovin videima a ovako kada igra je truba.Pitaristok je napisao/la: ↑16 feb 2026, 11:09Rešeto po kineskoj drugoj ligi i trećoj portugalskoj, ovaj je lošiji od turkeša, moje mišljenje
Teren je mjerilo pa cemo vidjet. Nadam se da ce dobit ugovor na 6 mjeseci sa opcijom na jos godinu dana ako se pokaze sve vise od toga ne treba mu davati. Ako se ne pokaze na ljeto aBd dovesti pravog napadaca.
- Shategabri
Pa nema trenutno, sad možeš ganjati samo slobodne igrače, niko nije računao da će ti se Renan povrijediti na pripremama.KarloIvandic je napisao/la: ↑16 feb 2026, 11:15ja stvarno ne znam gdje nadju ovakve igrace . Fol hoces titule,iskorak sa evropom i dodje ti neki iz trece lige od 30 godina
Zato su sad doveli ovog, a na ljeto će se sigurno tražiti baš dobar napadač.
Koševo Zapad
Sredina februara, prvenstva su počela, kakve su šanse da sad nađeš pristojnog napadača?KarloIvandic je napisao/la: ↑16 feb 2026, 11:15ja stvarno ne znam gdje nadju ovakve igrace . Fol hoces titule,iskorak sa evropom i dodje ti neki iz trece lige od 30 godina
Ko kaže da će se sa ovim ganjati titula (ako ne računamo ovu sezonu) i iskorak u Europi? Možda je ovo prelazno rješenje, potpis na pola godine, šta misliš?
Računali smo na Oliveiru i Oliveira se teže povrijedio.
Na ljeto ćeš opet morati napadača tražiti. Oliveiri ističe ugovor, vjerovatno će i Turkeš otići.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 16 feb 2026, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
Real krenuo jedne sezone s Benzemom, povrijedi se on, nema ko igrati napadača.napoleon72 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 11:21A koga mislis dovest van prelaznog roka u februaru, Trezegea? Ocito se htjelo ici sa Renanom, nesretno se povrijedio, moras nekog dovest. Ovaj bio dostupan i to je to. I bolji klubovi od nas su znali fulat s procjenom, Chelsea je u sezonu 12/13, u kojoj su igrali tad rekordnih 7 takmicenja, usao sa dva napadaca. I to indolentnim Torresom i vrlo prosjecnim Dembom Ba. Pa Barcelona kad je ostala bez opcija i na stelu kupila onog Braithwaita. Desava se to. Bolje ikakav spic al da je spic nego veznjake gurat na tu poziciju i igrat se Guardiole.KarloIvandic je napisao/la: ↑16 feb 2026, 11:15ja stvarno ne znam gdje nadju ovakve igrace . Fol hoces titule,iskorak sa evropom i dodje ti neki iz trece lige od 30 godina
Mada mi neko vrijeme kuburimo sa pravim špicom.
Svi ovi koji su igrali posljednjih 4-5 sezona, sve nešto trt-mrt.
Nije mi to to.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: dzumihz, Laganini1986 i 26 gostiju.