Ne sikiraj nam se okosvrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 09:07Pitarluk nopet sve zna o nama
opet curimo na sve strane
imam osjecaj da nasi uporlenici se utrkuju da Pitarima istrtljaju sve iz kluba
ko da smo žene a Pitari nas yebu
pa ono na jastuku - da ti kažem sutra potpisuje Hodžić
koji shupci rade u mom voljenom klubu
PA NE MOGU DA VJERUJEM
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne sekiraj se brate nema vise mahale, ne curi nista. Sad je to jedan sistem europski.
Danas kad vas Mohedano sruši, isplivat će sigurno još par informacija ali ništa specijalno. Pozitivnih naravno.
Danas kad vas Mohedano sruši, isplivat će sigurno još par informacija ali ništa specijalno. Pozitivnih naravno.
Da li je ovo Nijaz vec upleo svoje prste ili se jednostavno uvukao strah u kosti igraca Rudara jer ipak dolaze na najskuplju oranicu u drzavi da igraju protiv najbogatijeg kluba
Duška mene više interesuje jel prošao statut, vidim nigdje se ne spominje?
- imekorisnicko
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
StriktnoZlo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 09:20Željo, sa ova dva pojačanja sigurno najskuplja ekipa i vjerujem da cifre koje izdvajaju na plate sigurno su br 1.
Nisu još uvijek, kad si već upućen pitaj Menala koliko mu je Željo ponudio a koliko ima kod vas.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
svrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 09:07Pitarluk nopet sve zna o nama
opet curimo na sve strane
imam osjecaj da nasi uporlenici se utrkuju da Pitarima istrtljaju sve iz kluba
ko da smo žene a Pitari nas yebu
pa ono na jastuku - da ti kažem sutra potpisuje Hodžić
koji shupci rade u mom voljenom klubu
PA NE MOGU DA VJERUJEM

Može li pojašnjenje kako delegati od početka izgradnje Grbavice mogu napisati posjetu preko 10 000 ako je trenutni kapacitet ove dvije tribine koje imate dostupne 9500?
KAKVA JE OVO ARHITEKTURA I KO JE OVO GRADIO?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- RollingPaper
- Kontakt:
Danas Rudar uzima bod ili sva tri na Grbavici. Poklon kvota na x2, 2.44
Jes još debilčina duška piše o Želji?
Sarajevo baca pare na još jednog Južnoamerikanca koji će sigurno shvatiti ligu ozbiljno i odigrati dobru sezonu
Hoće li uprava tog kluba ikada naučiti lekciju?
Hoće li uprava tog kluba ikada naučiti lekciju?
- Shategabri
- Kontakt:
-
sanjinusto
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Šta vi imate od toga da brojite koliko smo dali za kojeg igrača? Koliku smo mu platu dali?
Koševo Zapad
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ne brojim niti me zanima. Ovaj @Neznam ne navija za Zeljeznicar koliko vidim.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:05Šta vi imate od toga da brojite koliko smo dali za kojeg igrača? Koliku smo mu platu dali?
Kazem samo valjda su ti kao navijacu bitni trofeji i rezultati. Ako je dobar neki igrac, valjda hoces da u tvom klubu razvali i donese nesto asistencijama i golovima. Sta ti imas od toga je li prodan da to radi negdje drugo.
Vidit cemo transfer politiku sanina i nijaza za godinu dana kada vidi da je potrosio pun qurac para a vrlo moguce da ni europu nece izboritisanjinusto je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:07Ne brojim niti me zanima. Ovaj @Neznam ne navija za Zeljeznicar koliko vidim.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:05Šta vi imate od toga da brojite koliko smo dali za kojeg igrača? Koliku smo mu platu dali?
Kazem samo valjda su ti kao navijacu bitni trofeji i rezultati. Ako je dobar neki igrac, valjda hoces da u tvom klubu razvali i donese nesto asistencijama i golovima. Sta ti imas od toga je li prodan da to radi negdje drugo.
Spuco je covjek sad vise nego iko ikad za jedan rok, danas Rudar nek x izvuce tjerat ce se i sanin i nijaz i slavisa
-
sanjinusto
- Kontakt:
Pa ok vidjecemo, govorim malo sire. Ja bih uvijek izabrao da se moj klub bori za trofeje umjesto da bude razvojni. Ne znam stvarno sta imate od toga sto se Viveros prodao i sto dobro igra tamo negdje.bvsic je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:11Vidit cemo transfer politiku sanina i nijaza za godinu dana kada vidi da je potrosio pun qurac para a vrlo moguce da ni europu nece izboritisanjinusto je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:07Ne brojim niti me zanima. Ovaj @Neznam ne navija za Zeljeznicar koliko vidim.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:05
Šta vi imate od toga da brojite koliko smo dali za kojeg igrača? Koliku smo mu platu dali?
Spuco je covjek sad vise nego iko ikad za jedan rok, danas Rudar nek x izvuce tjerat ce se i sanin i nijaz i slavisa