svrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 09:07Pitarluk nopet sve zna o nama
opet curimo na sve strane
imam osjecaj da nasi uporlenici se utrkuju da Pitarima istrtljaju sve iz kluba
ko da smo žene a Pitari nas yebu
pa ono na jastuku - da ti kažem sutra potpisuje Hodžić
koji shupci rade u mom voljenom klubu
PA NE MOGU DA VJERUJEM

Šta vi imate od toga da brojite koliko smo dali za kojeg igrača? Koliku smo mu platu dali?
Ne brojim niti me zanima. Ovaj @Neznam ne navija za Zeljeznicar koliko vidim.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:05Šta vi imate od toga da brojite koliko smo dali za kojeg igrača? Koliku smo mu platu dali?
Vidit cemo transfer politiku sanina i nijaza za godinu dana kada vidi da je potrosio pun qurac para a vrlo moguce da ni europu nece izboritisanjinusto je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:07Ne brojim niti me zanima. Ovaj @Neznam ne navija za Zeljeznicar koliko vidim.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:05Šta vi imate od toga da brojite koliko smo dali za kojeg igrača? Koliku smo mu platu dali?
Kazem samo valjda su ti kao navijacu bitni trofeji i rezultati. Ako je dobar neki igrac, valjda hoces da u tvom klubu razvali i donese nesto asistencijama i golovima. Sta ti imas od toga je li prodan da to radi negdje drugo.
Pa ok vidjecemo, govorim malo sire. Ja bih uvijek izabrao da se moj klub bori za trofeje umjesto da bude razvojni. Ne znam stvarno sta imate od toga sto se Viveros prodao i sto dobro igra tamo negdje.bvsic je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:11Vidit cemo transfer politiku sanina i nijaza za godinu dana kada vidi da je potrosio pun qurac para a vrlo moguce da ni europu nece izboritisanjinusto je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:07Ne brojim niti me zanima. Ovaj @Neznam ne navija za Zeljeznicar koliko vidim.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:05
Šta vi imate od toga da brojite koliko smo dali za kojeg igrača? Koliku smo mu platu dali?
Kazem samo valjda su ti kao navijacu bitni trofeji i rezultati. Ako je dobar neki igrac, valjda hoces da u tvom klubu razvali i donese nesto asistencijama i golovima. Sta ti imas od toga je li prodan da to radi negdje drugo.
Spuco je covjek sad vise nego iko ikad za jedan rok, danas Rudar nek x izvuce tjerat ce se i sanin i nijaz i slavisa
Pročitaj post druže ponovo. Najskuplja ste ekipa bili i prije ove dvojice, međutim sada već idete preko miliona naspram FKS.Virtu4l je napisao/la: ↑16 feb 2026, 11:20StriktnoZlo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 09:20Željo, sa ova dva pojačanja sigurno najskuplja ekipa i vjerujem da cifre koje izdvajaju na plate sigurno su br 1.
Nisu još uvijek, kad si već upućen pitaj Menala koliko mu je Željo ponudio a koliko ima kod vas.![]()
Apsolutno se slažem, al znaš i sam da navijači broje i pare klubova i za koliko je neki igrač prodan/kupljen.sanjinusto je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:07Ne brojim niti me zanima. Ovaj @Neznam ne navija za Zeljeznicar koliko vidim.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:05Šta vi imate od toga da brojite koliko smo dali za kojeg igrača? Koliku smo mu platu dali?
Hocete da vam posudimo
Niti možeš dovesti ozbiljnog napadača u ovom periodu, niti je ovaj neka zvijezda. Čisti prosjek, a obzirom na našu situaciju u napadu može biti od koristi.Neznam55 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:23Ne navijam za Želju, ali mi je interesantno da jedan klub radi iste stvari a nikad ne nauči. Ispada da pare koje se daju za plate tim igračima nisu uopšte bitne, a ljudi jako dobro zarađuju
Zar se isplati recimo plaćati platu Renana koji nije efikasan nikada bio, a zadnje 2 sezone igra invalidski fudbal? Nećete ga uvaliti nikome a nije dobar.
Zar se isplatilo plaćati Prevarandu? Lik došao na odmor i još ga plaćali, otišao džabe
Sad evo novi Brazilac, puni 31 godinu za par sedmica, opet ogromna plata garant, neće oni za džabe, pogotovo ovi što su po Kini igrali i takvim mjestima. I opet će biti bezveze igrač kojeg nećete prodati
Svaka čast za Viverosa, ali on je izuzetak, ovo će vam već 3. skupa Južnoamerička greška biti
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Jet2Holiday, zeljovolimte i 24 gosta.