Ma star je on..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Armin odlican igrac, ali ja nikad nisam za vracanje ovakvih igraca. Upitno da li je i odradio pripreme ikakve, u kakvom je stanju trenutno i kad ce biti spreman. Igracina je sigurno, to ne moze niko osporiti i nadam se da ce biti isti kao u proslom mandatu
Fudbalski klub Željezničar i Armin Hodžić (25) ozvaničili su saradnju potpisom ugovora do ljeta 2028. godine.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Nijazeee ***** si ih za sva vremena!
Daj to krilo pa da se pofajtamo sa svima u PLBiH.
Sta li kazu Vico i njegov udjelić Beus?
Daj to krilo pa da se pofajtamo sa svima u PLBiH.
Sta li kazu Vico i njegov udjelić Beus?
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Jedino sto mozemo napast je Rudar od prve minute da ih iznenadimo.BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:41Sta?... za sad nemamo sa cime ili ti kime napasti.
Ako nam sta dovedes u medjuvremenu ...
Fk Željezničar.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Kad ce taj zapad i kamp
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Konings nam povrijedjen. Znas sto je najgore on je R9 za ovu trojicu,joj sta smo mi bili prinudjeni gledati. Dobro smo mi ikako normalni.Pablo11 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:44Jedino sto mozemo napast je Rudar od prve minute da ih iznenadimo.BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:41Sta?... za sad nemamo sa cime ili ti kime napasti.
Ako nam sta dovedes u medjuvremenu ...![]()
MrkiMedo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:31Armin odlican igrac, ali ja nikad nisam za vracanje ovakvih igraca. Upitno da li je i odradio pripreme ikakve, u kakvom je stanju trenutno i kad ce biti spreman. Igracina je sigurno, to ne moze niko osporiti i nadam se da ce biti isti kao u proslom mandatu
Nisam ni ja za vraćanje igrača, rijetko kad se to ispostavilo kao ispravan potez, s tim da se u ovom slučaju isplati rizikovati. Hodžić nije potrošen, u najboljim je igračkim godinama i sve nekako ima smisla. Znamo o kako dobrom igraču se radi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Hoce li biti vise pojacanja?
Spominjao se onaj brazilac
Spominjao se onaj brazilac
treba napomenuti da nije igrao jednu polusezonu cisto zbog administrativnog propusta. nije ga registrovao klub gdje je bio posudjen na vrijeme.Virtu4l je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:49Nisam ni ja za vraćanje igrača, rijetko kad se to ispostavilo kao ispravan potez, s tim da se u ovom slučaju isplati rizikovati. Hodžić nije potrošen, u najboljim je igračkim godinama i sve nekako ima smisla. Znamo o kako dobrom igraču se radi.MrkiMedo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:31Armin odlican igrac, ali ja nikad nisam za vracanje ovakvih igraca. Upitno da li je i odradio pripreme ikakve, u kakvom je stanju trenutno i kad ce biti spreman. Igracina je sigurno, to ne moze niko osporiti i nadam se da ce biti isti kao u proslom mandatu
Armin Hodžić je tačno profil i tip igrača koji nam je trebao.
Uz ovakvog igrača vjerujem da će Deni Milošević najviše koristi imati i biti još bolji.
Uz ovakvog igrača vjerujem da će Deni Milošević najviše koristi imati i biti još bolji.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Ide jos igraca,kup je nas!BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:41Sta?... za sad nemamo sa cime ili ti kime napasti.
Ako nam sta dovedes u medjuvremenu ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Dobro bi bilo nekog dovesti koje više napadački orijentisan, mislim za sad da je sredina pun pogodak i da će nam donijeti nešto novo.
Čekamo da vidimo dolazi li taj brazilac, ali i pored njega bi dobro došao još jedan.
Sve u svemu jako jako dobar posao za sada.
Veliki si Željezničare
Čekamo da vidimo dolazi li taj brazilac, ali i pored njega bi dobro došao još jedan.
Sve u svemu jako jako dobar posao za sada.
Veliki si Željezničare
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Što se tiče današnje utakmice ne očekujem praktično uopšte promjene.
Nekako mi najviše smisla ima postava: Muftić-Alić, Osmanović, Sedorf, Trouppe- Eric, Milošević, Prokop-Cvetanoski, Vini, Jaganjac. Najstandardnije mi ovo do sada izgleda. Također nadam se nekoj sigurnoj utakmici i sigurnom rezultatu da bi Pejić, Bičakčić i potencijalno Husković dobili minutažu da ih vidimo na terenu. Što se tiče tog "slučaja" Huskovića ako je istina, svakako sam za novčanu kaznu u kojoj Klub ne ispašta. Bilo je nekoliko slučajeva u zadnjih godinu i pol dana gdje se šiljio autoritet preko leđa Kluba i u dvije od tri situacije je rezultat izostao. Izostao je oba puta protiv zrinjskog na gostovanju i kada je Ćorić odstranio Šošića i kada je Adžem odstranio par igrača pred drugu utakmicu protiv zrinjskog ove sezone koju smo izgubili 2-1. Rezultat mora svima biti prioritet.
Što se Hodžića tiče svakako može biti pojačanje, moramo kroz ovu polusezonu uigrati neki kostur ekipe za ljeto, svakako je lakše uigrati 2-3 pojačanja na ljeto nego 5-6 novih igrača, pogotovo ako se izbori Evropa. Imamo sada baš širok izbor na sredini a povratkom Madžida ide na jedan nivo više. Možemo imati u nekim utakmicama dvije jake šestice u isto vrijeme Pejić-Hodžić i još puno kombinacija. Ovim dolaskom mislim da najviše gubi Fočo koji ako ostane u Klubu sigurno ima težak put do prve ekipe. Sretno nam danas i do 3 boda sa što manje stresa aBd.
Nekako mi najviše smisla ima postava: Muftić-Alić, Osmanović, Sedorf, Trouppe- Eric, Milošević, Prokop-Cvetanoski, Vini, Jaganjac. Najstandardnije mi ovo do sada izgleda. Također nadam se nekoj sigurnoj utakmici i sigurnom rezultatu da bi Pejić, Bičakčić i potencijalno Husković dobili minutažu da ih vidimo na terenu. Što se tiče tog "slučaja" Huskovića ako je istina, svakako sam za novčanu kaznu u kojoj Klub ne ispašta. Bilo je nekoliko slučajeva u zadnjih godinu i pol dana gdje se šiljio autoritet preko leđa Kluba i u dvije od tri situacije je rezultat izostao. Izostao je oba puta protiv zrinjskog na gostovanju i kada je Ćorić odstranio Šošića i kada je Adžem odstranio par igrača pred drugu utakmicu protiv zrinjskog ove sezone koju smo izgubili 2-1. Rezultat mora svima biti prioritet.
Što se Hodžića tiče svakako može biti pojačanje, moramo kroz ovu polusezonu uigrati neki kostur ekipe za ljeto, svakako je lakše uigrati 2-3 pojačanja na ljeto nego 5-6 novih igrača, pogotovo ako se izbori Evropa. Imamo sada baš širok izbor na sredini a povratkom Madžida ide na jedan nivo više. Možemo imati u nekim utakmicama dvije jake šestice u isto vrijeme Pejić-Hodžić i još puno kombinacija. Ovim dolaskom mislim da najviše gubi Fočo koji ako ostane u Klubu sigurno ima težak put do prve ekipe. Sretno nam danas i do 3 boda sa što manje stresa aBd.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
sanjinusto
- Kontakt:
Focu na posudbu kad se oporavi. Posudis ga u npr. Celik i neka se kali. Svakako ovi sto su sad na posudbama tesko da ce ostati pod ugovorima.AhmedNurudin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:13Što se Hodžića tiče svakako može biti pojačanje, moramo kroz ovu polusezonu uigrati neki kostur ekipe za ljeto, svakako je lakše uigrati 2-3 pojačanja na ljeto nego 5-6 novih igrača, pogotovo ako se izbori Evropa. Imamo sada baš širok izbor na sredini a povratkom Madžida ide na jedan nivo više. Možemo imati u nekim utakmicama dvije jake šestice u isto vrijeme Pejić-Hodžić i još puno kombinacija. Ovim dolaskom mislim da najviše gubi Fočo koji ako ostane u Klubu sigurno ima težak put do prve ekipe. Sretno nam danas i do 3 boda sa što manje stresa aBd.![]()
Bravo za Dragovica. Vrhunski potez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.