FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel vakat da je napadnemo?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sve su ovo igrači kojima je propao inostrani angažman pa su se vratili u priču sa nama, uključujući i tog' na kojeg ti misliš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
sta ceka ?
Da se hodžino samelje
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Armin odlican igrac, ali ja nikad nisam za vracanje ovakvih igraca. Upitno da li je i odradio pripreme ikakve, u kakvom je stanju trenutno i kad ce biti spreman. Igracina je sigurno, to ne moze niko osporiti i nadam se da ce biti isti kao u proslom mandatu
Fudbalski klub Željezničar i Armin Hodžić (25) ozvaničili su saradnju potpisom ugovora do ljeta 2028. godine.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Nijazeee ***** si ih za sva vremena!
Daj to krilo pa da se pofajtamo sa svima u PLBiH.
Sta li kazu Vico i njegov udjelić Beus?
Daj to krilo pa da se pofajtamo sa svima u PLBiH.
Sta li kazu Vico i njegov udjelić Beus?
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Jedino sto mozemo napast je Rudar od prve minute da ih iznenadimo.BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:41Sta?... za sad nemamo sa cime ili ti kime napasti.
Ako nam sta dovedes u medjuvremenu ...
Fk Željezničar.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Kad ce taj zapad i kamp
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Konings nam povrijedjen. Znas sto je najgore on je R9 za ovu trojicu,joj sta smo mi bili prinudjeni gledati. Dobro smo mi ikako normalni.Pablo11 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:44Jedino sto mozemo napast je Rudar od prve minute da ih iznenadimo.BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:41Sta?... za sad nemamo sa cime ili ti kime napasti.
Ako nam sta dovedes u medjuvremenu ...![]()
MrkiMedo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:31Armin odlican igrac, ali ja nikad nisam za vracanje ovakvih igraca. Upitno da li je i odradio pripreme ikakve, u kakvom je stanju trenutno i kad ce biti spreman. Igracina je sigurno, to ne moze niko osporiti i nadam se da ce biti isti kao u proslom mandatu
Nisam ni ja za vraćanje igrača, rijetko kad se to ispostavilo kao ispravan potez, s tim da se u ovom slučaju isplati rizikovati. Hodžić nije potrošen, u najboljim je igračkim godinama i sve nekako ima smisla. Znamo o kako dobrom igraču se radi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Hoce li biti vise pojacanja?
Spominjao se onaj brazilac
Spominjao se onaj brazilac
treba napomenuti da nije igrao jednu polusezonu cisto zbog administrativnog propusta. nije ga registrovao klub gdje je bio posudjen na vrijeme.Virtu4l je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:49Nisam ni ja za vraćanje igrača, rijetko kad se to ispostavilo kao ispravan potez, s tim da se u ovom slučaju isplati rizikovati. Hodžić nije potrošen, u najboljim je igračkim godinama i sve nekako ima smisla. Znamo o kako dobrom igraču se radi.MrkiMedo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:31Armin odlican igrac, ali ja nikad nisam za vracanje ovakvih igraca. Upitno da li je i odradio pripreme ikakve, u kakvom je stanju trenutno i kad ce biti spreman. Igracina je sigurno, to ne moze niko osporiti i nadam se da ce biti isti kao u proslom mandatu
Armin Hodžić je tačno profil i tip igrača koji nam je trebao.
Uz ovakvog igrača vjerujem da će Deni Milošević najviše koristi imati i biti još bolji.
Uz ovakvog igrača vjerujem da će Deni Milošević najviše koristi imati i biti još bolji.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Ide jos igraca,kup je nas!BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:41Sta?... za sad nemamo sa cime ili ti kime napasti.
Ako nam sta dovedes u medjuvremenu ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], kontra, MostarNeretva i 17 gostiju.