I olaksat ce situaciju ako udje Celik i Sloboda u sljedece dvije sezone.IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Nemoj mi njega dirati,ako je on krenuo da ludi,onda ode sve u pm.delinjo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:21Nesto si ti pobrko prijatelju.
Ako.je Hodzic napadac ja sam Duško Kulis.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Iduce godine ce biti pakleno, kakav li plan sprema kriminalna organizacija na čelu sa Vicom i Beusom.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:44I olaksat ce situaciju ako udje Celik i Sloboda u sljedece dvije sezone.IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
Olakšaće ovo i Sarajevu, kao i svima. Nijaz nije tele da dozvoli da ga kolju na svakom koraku, za godinu dana će uraditi ono što svi vlasnici i predsjednici Sarajeva nisu mogli skoro 15 godina.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ne diram,ovo je dobar momakBarbareZeljin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:46Nemoj mi njega dirati,ako je on krenuo da ludi,onda ode sve u pm.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
IMResurrected
- Kontakt:
To su veoma hrabre najave. Vidjecemo ima li kapacitet da vam sredi barem prihvatljivo sudjenje. Ne poricem da je nekada imao, ali odnos snaga vise nije isti u ovoj ligi.Virtu4l je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:54Olakšaće ovo i Sarajevu, kao i svima. Nijaz nije tele da dozvoli da ga kolju na svakom koraku, za godinu dana će uraditi ono što svi vlasnici i predsjednici Sarajeva nisu mogli skoro 15 godina.IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:04To su veoma hrabre najave. Vidjecemo ima li kapacitet da vam sredi barem prihvatljivo sudjenje. Ne poricem da je nekada imao, ali odnos snaga vise nije isti u ovoj ligi.
Vidjećemo. Ja smatram da se ne bi prihvatao ovog posla da nije siguran u svoje mogućnosti.
Još samo brojeve da razmijenite.
Sad ce vama crnogorsko karavlasce objasniti desavanja u BiH.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa da, nije tele da ga kolju, on je taj koji je klao druge godinama, vjerujem da se trudi da takvo doba vratiVirtu4l je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:54IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
Olakšaće ovo i Sarajevu, kao i svima. Nijaz nije tele da dozvoli da ga kolju na svakom koraku, za godinu dana će uraditi ono što svi vlasnici i predsjednici Sarajeva nisu mogli skoro 15 godina.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Duska javi se, kad ce taj Sousa ja na aerodromu nikad da sleti, zakasnit cu na utakmicu.
Fk Željezničar.
Jel potpisao Dzeko znal se sta? Sta je sa Nalicem? Jel dosao Hadziahmetovic? Jeste i dalje ispred velikog Sarajeva, napadate li titulu?
Kakav je osjecaj biti 15 godina nerelevantan faktor u bh fudbalu? Kako je prodat identitet za opstanak u ligi?Kakav je osjecaj srbovat sa srbima na tribini?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Nijazzzeee dosta je vise, vidis da ne znaju sta pricaju , izvadi ga doktoreee .. rmaspe curi kolko si ih napunio
Sto si nervozan, komso? Bice sve ok.plisek je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:46Jel potpisao Dzeko znal se sta? Sta je sa Nalicem? Jel dosao Hadziahmetovic? Jeste i dalje ispred velikog Sarajeva, napadate li titulu?
Kakav je osjecaj biti 15 godina nerelevantan faktor u bh fudbalu? Kako je prodat identitet za opstanak u ligi?Kakav je osjecaj srbovat sa srbima na tribini?
plisek je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:46Jel potpisao Dzeko znal se sta? Sta je sa Nalicem? Jel dosao Hadziahmetovic? Jeste i dalje ispred velikog Sarajeva, napadate li titulu?
Fk Željezničar.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sta pjene ovi hahah kakvo cupanje kose o cemu pricaju?
Nervozni nesto, sta im je ko da se oni bore za opstanak. Nisu oni prodali identitet za opstanak, oni su za kup.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:47Sto si nervozan, komso? Bice sve ok.plisek je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:46Jel potpisao Dzeko znal se sta? Sta je sa Nalicem? Jel dosao Hadziahmetovic? Jeste i dalje ispred velikog Sarajeva, napadate li titulu?
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hydr4a, LondonBlues, rimljanin90, Vanja8 i 34 gosta.